Home + Verslag| Avondje Netflix Streamteam in Amsterdam!

Verslag| Avondje Netflix Streamteam in Amsterdam!

Picture this, je wordt opgehaald in een mooie, luxe BMW met een aardige chauffeur die je vervolgens naar Amsterdam rijdt. Eenmaal daar word je afgezet voor een gigantisch gebouw wat het luxe Arthotel blijkt te zijn. Je komt binnen, wordt enthousiast ontvangen, je jas wordt aangenomen, je krijgt een goodiebag en vervolgens word je meegenomen door een knappe man naar de bar waar een verse Cosmopolitan voor je gemaakt.

Vervolgens klets je wat met andere bloggers en bekijk je stiekem al in de inhoud van je goodiebag (met selfiestick!). Ondertussen worden jullie voorzien van de lekkerste, gezonde, hapjes, vers fruit en heerlijke drankjes.

Alsof dat nog niet genoeg is kijk je vervolgens vanuit een luie stoel de nieuwe Netflix serie Unbreakable Kimmy Schmidt (daarover zo meteen meer) en krijg je nog steeds een VIP treatment met als klap op de vuurpijl een waanzinnige schoudermassage!

Moe maar voldaan loop je het hotel uit waar dezelfde taxichauffeur op je staat te wachten, vraagt hoe je avond was en je weer veilig naar huis brengt.

Klinkt ongelooflijk toch? Dat dacht ik ook tot ik het gisteren meemaakte. Ik mocht naar een avond van het Netflix Streamteam! Ik had al wel wat verhalen gehoord, maar wist totaal niet wat ik moest verwachten. Als Netflix fan kon ik alleen maar hopen er een keer voor te worden uitgenodigd en niet veel later gebeurde dat dus ook. Ik had het voor geen goud willen missen! Alleen het een keer meemaken is al supergaaf, al is het zeker geen straf als dit nog een keer mag hoor 😉

Unbreakable Kimmy Schmidt
Ik vertelde net al dat we een nieuwe Netflix serie hebben bekeken gisteravond. We hebben naar de eerste drie afleveringen gekeken van Unbreakable Kimmy Schmidt. Wat een leuke feelgood serie is dat! 20 minuten per aflevering dus perfect voor een momentje me-time zodat je er daarna weer even tegenaan kunt 😉

De serie gaat over Kimmy die 15 jaar met vier vrouwen in een bunker heeft geleefd omdat een dominee hen had verteld dat de wereld was vergaan en alleen zij de overlevenden waren. Nadat ze zijn bevrijd begint Kimmy een nieuw leven in New-York. Daar zoekt ze een baan, krijgt ze woonruimte en maakt ze van alles mee.

Kimmy heeft alleen bijzondere gewoontes, doet bijzondere uitspraken en beland in situaties die hilarisch zijn. Ook de recensies zijn erg goed, dus een echte aanrader!

En wil je de foto’s zien in een leuk filmpje en met een muziekje eronder? Ik heb ze in een filmpje gezet. Blijven we toch een beetje in Netflix stijl 😉

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 14 maart 2015 / 11:43

  Geweldig! Wat lijkt mij dat leuk om ook eens mee te maken! Mooi hotel hè. Ik was daar eens voor een netwerk-event van de Lifestyle Business Club. Meegedaan aan een workshop showlopen. Ook erg leuk trouwens:) Ben benieuwd naar de serie die jullie hebben gezien. Vooralsnog hebben wij net Homeland 3 afgekeken, nu bezig met House of Cards 2 en tussendoor Scandal…

  • 14 maart 2015 / 16:49

   Dus jullie zijn ook al aan het Netflixen geslagen Rory? Heerlijk hè? Ja, was inderdaad een supermooi hotel, keek mijn ogen uit!

 2. 15 maart 2015 / 17:02

  Fijn dat je zo,n leuk event heb mogen meemaken van Netflix.
  Zie al wel dat ze net als de vorige keer dat ik erbij mocht zijn weer flink hebben uitgepakt.

  • 15 maart 2015 / 17:08

   Hoi Debbie,

   Wat leuk dat je er ook een keer bent geweest. Het was inderdaad echt geweldig!

 3. 16 maart 2015 / 09:03

  Klinkt goed. Fijn dat de avond zo goed is gegaan. Ziet er leuk uit 🙂