Home + Even binnenkijken; stoere jongenskamer!

Even binnenkijken; stoere jongenskamer!

Ik heb een tijdje getwijfeld of ik dit zou doen, maar toch vind ik het leuk om met jullie de kamer van M te delen. Waarom? Omdat we in deze kamer gebruik hebben gemaakt van de kleur bruin en dat gebeurt niet heel vaak. Ook hebben wij bijvoorbeeld geen kledingkast, maar heel bewust gekozen voor een kledingrek!

Juist in een oud huis met veel schuine wanden is het soms lastig om een kamer leuk in te richten. Een hoogslaper is bijvoorbeeld al geen optie, een grote kledingkast ook niet en toch wil je zoveel mogelijk ruimte creëren zodat M. wel lekker kan spelen. We vonden het dan ook best lastig, maar al snel kwamen we eruit en vinden we een kledingrek juist heel praktisch. Je ziet in één oogopslag wat er allemaal hangt én kleding blijft lekker kreukvrij 😉

Een kijkje binnen dus. Ik ben benieuwd wat je van onze stoere jongenskamer vindt!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. Ciska Van Stijn
    5 november 2014 / 09:57

    Wat leuk !!!

    • 5 november 2014 / 19:29

      Dankjewel! We zijn ook best blij met die sticker, het is weer net even wat anders 😉