Home + Paasknutselen | Peppa Big ‘doe-vellen’!

Paasknutselen | Peppa Big ‘doe-vellen’!

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet zit je alweer aan het Paasontbijt. Lekker met elkaar genieten van warme broodjes ’s morgens of misschien ga je wel brunchen thuis of bij familie. Ook op school wordt er aandacht aan besteed, maar wat doe je dan thuis wat betreft versieren?

Met de kinderen een paastak versieren is natuurlijk hartstikke leuk, maar je kan ook eens iets anders met hen doen…

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, maar Peppa Big is inmiddels toch behoorlijk populair hier. We hebben eerder al maskers gemaakt van Peppa, maar dit keer heb ik doe-vellen van Peppa voor de Pasen! Kant en klare printables die de kinderen inkleuren.

Zo is zijn er twee kleurplaten, een slinger waarmee de kids de tafel kunnen versieren, een leuke paashoed en (dat mijn favoriet) een kaart die ook ingekleurd kan worden en waar ze bijvoorbeeld opa en oma mee uit kunnen nodigen voor de Pasen! Maar is je kind bijvoorbeeld rond de Pasen jarig, kan je dit kaartje ook gebruiken als een heel originele uitnodiging voor een feestje. Mogelijkheden genoeg dus!
Peppa Big, kaart, pasen, printables, mamablog, mama blogger, Marisca Kenter

Het voordeel is dat je dit in relatief korte tijd kunt doen. Zeker voor kleine kinderen die niet zo heel lang geconcentreerd kunnen blijven is dat heel fijn. Ook heb je niet veel nodig. Potloden, stiften, een schaar en lijm en je bent er eigenlijk al.

Klik op de linkjes hieronder om de Peppa Big doe-vellen te openen.

Peppa Big slingers
Peppa Big kleurplaten
Peppa Big kaartje
Peppa Big hoed

Hier zijn ze al uitgeprint en M kan niet wachten om ze in te kleuren! Veel plezier!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *