Home + Winactie | Vlog workshop voor kinderen met Bonnie van Boncolor!

Winactie | Vlog workshop voor kinderen met Bonnie van Boncolor!

Steeds meer kinderen vloggen of willen vloggen. De één over speelgoed, de ander over random dingen en weer de ander is helemaal gek van een bepaalde hobby. Milan wil ook gaan vloggen en ik vind dat heel lastig, want is hij niet te jong? Ik ben daar nog steeds niet over uit. Aan de ene kant denk ik ‘wat leuk en hij zal er een hoop van leren’ en de andere kant is dat ik hem ook nog wil behoeden voor bepaalde reacties etc. Bestond er maar een vlogcursus voor kinderen waarbij ze geholpen worden met het maken van een vlog en waar ze bepaalde tips krijgen zodat ze daarna vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen.

Vanaf morgen (31 juli) organiseert Cartoon Network de Cartoon Network Vlog It wedstrijd waar wordt gezocht naar een nieuw talent dat een jaar lang ondersteuning krijgt bij het maken van vlogs én die zichzelf gastblogger van Cartoon Network mag noemen.

Workshop van Bonnie van Boncolor

Op zaterdag 5 augustus organiseert Cartoon Network van 10.00 tot 13.00 uur een vlog workshop voor kinderen in samenwerking Bonnie van YouTube kanaal Bonsolor (22.000 abonnees). Deze workshop wordt gegeven bij Beeld en Geluid in Hilversum (supergaaf trouwens) en ik mag er zes kaartjes voor weggeven.

Ik weet dat het wat kort dag is, maar dit is wel heel gaaf om te doen in de zomervakantie. Kan jouw kind daarna alles wat hij geleerd heeft toepassen in de vakantievlogs 😉

Dus wil jouw kind ook vloggen en wil je hem of haar ook voldoende kennis meegeven voordat ‘ie daadwerkelijk begint? Doe dan mee met deze winactie en laat hieronder een reactie achter zodat ik weet dat je graag mee wilt doen. Wie weet zie ik jullie dan volgende week in Beeld en Geluid!

Doe je mee? Zou ik heel erg leuk vinden!

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Ilse
    31 juli 2017 / 20:41

    O dit zou mijn zoon super vinden!!! Ik doe graag mee voor hem!!

  2. Lyn
    1 augustus 2017 / 12:34

    Ik doe graag mee voor mijn buurjongens, zij doen niks liever dan vloggen en zijn superfan van Enzo Knol