Home + Winactie| Persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas!

Winactie| Persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas!

Nu Sinterklaas weer in het land is aangekomen (gelukkig was de mist opgelost ;-)) en de kinderen vanavond hun schoentje weer mogen zetten is het best een gedoe. Het paard moet eten en jij ruimt het vervolgens weer op. Tekeningen moeten met militaire precisie ergens weggelegd worden, omdat anders heel je verhaal onderuit gaat. En toch doen we het omdat het zo leuk is en we het zelf eigenlijk ook allemaal zo leuk vinden.

Maar als jij volgende week iets eerder op de bank wilt ploffen nadat je je stuiterende kind(eren) op bed hebt gelegd, en ik kan mij niet voorstellen dat je dat niet wilt, heb ik een supergave winactie voor je.

Je laat Sinterklaas namelijk écht al het extra werk voor je doen met een video van Sint.tv! Ik mag een code verloten waarmee je een gepersonaliseerde video kan laten maken voor één kind door de Club van Sinterklaas!

En nee, dat is geen video van een minuutje of vier, maar het is echt een minifilm van zo’n tien minuten! Het werkt heel simpel: op Sint.tv beantwoord je wat standaard vragen als de naam, leeftijd en geslacht van je kind. Daarna wordt het persoonlijker want je kan een foto toevoegen, je huisdieren, hobby’s, complimentjes en zelfs een opvoed tip toevoegen!

Vervolgens voer je de code in die je als winnaar van ons krijgt en kun je de download bestellen. Binnen enkele minuten hadden wij de download al in de mailbox en we hebben er met verbazing naar gekeken, hij was super!

Speciaal voor jullie heb ik alvast een preview van het filmpje van Milan, dan weet je een klein beetje wat je kunt verwachten.

Gaaf hè? Wil jij ook zo’n leuke videoboodschap* winnen van Sinterklaas? Laat dan een reactie achter in de reacties hieronder, zo simpel is het! Doe jij mee?

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

* De winnaar krijgt een code waarmee een persoonlijke videoboodschap gemaakt kan worden voor één kind, je krijgt dan een download die je zelf kun opslaan.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 Reacties

 1. Sonja hubregtse
  14 november 2015 / 21:02

  Wat n heerlijke prijs! Genieten van n boodschap van de sint voor mn kids. Benieuwd naar de gezichtjes…

 2. TiNeke Groen
  14 november 2015 / 21:21

  Ohhhhh, was stiekem al nieuwsgierig naar het ‘videoboek’ van de Sint. We maken graag een kansje 🙂

 3. ALYT
  14 november 2015 / 21:44

  Eerst was ik wat sceptisch…… Is het echt zo leuk? Moet ik dit gaan doen?
  Nou ik ben om wat is dit gaaf!
  Heel origineel en zo tastbaar. Een onuitwisbare herinnering.
  Zou ik dolgraag willen winnen voor mijn dochtertjes.
  Dit zou weleens heel speciaal voor ze kunnen worden.

 4. Joyce Haazebroek
  14 november 2015 / 22:13

  Hoi! Superleuk dat je dit als winactie doet! Ik doe mee voor mijn nichtje! voor mij als tante is het natuurlijk stiekem ook wel erg leuk om voor haar mee te doen! Succes met kiezen!

 5. 14 november 2015 / 23:23

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje 😀 Lijkt me zo leuk dat snoetje te zien wanneer Sinterklaas haar een speciaal berichtje stuurt.

 6. denise kroon
  14 november 2015 / 23:26

  S- Super leuke actie. voor mijn nichtje zou ik dit graag willen winnen.
  I- Ik weet zeker dat zij van blijdschap staat te springen.
  N-Niet alleen om de pieten, maar ook door de sint ligt zij elke keer weer in een deuk
  T- Tante vindt het stiekem ook nog heel erg leuk. haha

  *fingers crossed*

 7. Diana
  15 november 2015 / 16:06

  Hoe leuk…!!!! Doe graag mee voor onze 3 believers…!!!!

 8. Manon
  15 november 2015 / 19:22

  Dat zou sinterklaasavond nog specialer maken en wij kunnen ons nu al verheugen op de zes blije gezichten van neven en eigen kroost!

 9. Sabine Hensens
  15 november 2015 / 20:09

  Ik maak ontzettend graag een kansje om mijn kids hiermee te verrassen! Wat is dit leuk 😀 😀

 10. Jessica bulder
  16 november 2015 / 15:41

  ♫♫deze gave prijs klinkt als muziek in mijn oren ♫♫ dus deel ik met al mijn vele vrienden deze actie, zodat ook zij ervan horen♫♫gave actie

 11. Tamara
  16 november 2015 / 20:58

  haha, superleuke actie, want al dat rijmen, daar kunnen uren in verdwijnen. Dan kunnen de kindjes lekker naar de sint kijken!

 12. Laura Kolthof
  16 november 2015 / 21:52

  Lijkt me hartstikke leuk, ben erg benieuwd naar de reactie van onze zoon bij het zien van zo’n persoonlijke video! 😀

 13. Bo
  16 november 2015 / 22:41

  Heel erg leuk! Een persoonlijke (peper)noot voor een gezellig sinterklaasfeest!

 14. Peggy
  17 november 2015 / 11:55

  Wat leuk voor mijn mannetje.. Wat zal hij verrast zijn, een persoonlijk bericht van ‘Klaas’!
  Ik had al gespiekt op de website.. leuk hoor! Misschien wil hij na de lieve woorden van Sint voortaan ook wel beter zijn tandjes poetsen! 😉

 15. Saskia
  18 november 2015 / 20:33

  Wauw zo’n persoonlijke boodschap van de Sint lijkt mij heel erg leuk voor mijn zoontje.

 16. Linda
  21 november 2015 / 01:19

  Dit is wel heel leuk en origineel zeg! Dit jaar is het laatste jaartje dat mijn kleine meisje in de Sint gelooft… En dan is het voorbij. Dit lijkt mij de perfecte afsluiting van 5 geweldige jaren!

 17. 26 november 2015 / 15:59

  graag voor mijn meisje van 3 🙂