Home + Haal je Sinterklaas poster morgen op bij Albert Heijn!

Haal je Sinterklaas poster morgen op bij Albert Heijn!

Milan is de hele week al in de ban van Sinterklaas: het Sinterklaasjournaal, de intocht, de eerste keer schoen zetten dit jaar en de hele sfeer er omheen. Hij vindt het geweldig en kan dan ook niet wachten tot 5 december. Daarna wordt het voor ons ook iets rustiger 😉

Maar ja, Milan is inmiddels vijf en nu beginnen de vragen ook te komen. Zo zei hij gisterochtend bij het ontbijt opeens ‘wisten jullie dat er meerdere stoomboten en Sinterklazen zijn?’.

Patrick en ik verslikten ons nog net niet in onze thee en vroegen hoe hij daarbij kwam. Dat had hij gewoon zelf bedacht zei hij, want hoe doet Sinterklaas dat anders allemaal in zijn eentje? En hoe weet Sinterklaas nou uit zijn hoofd waar iedereen woont? En ja, daar zitten we dan. Patrick kijkt mij wanhopig aan en ik hoor mezelf gewoon antwoorden. Blijkbaar zeg ik toch nog iets zinnigs, want Milan gaat er (vooralsnog) mee onder de wol. Zucht, waarschijnlijk houden we het dit jaar nog wel vol.

Ondertussen is hij, ondanks alle vragen, helemaal in de ban van Sinterklaas en nog voor de Sint goed en wel in het land was kwam er al een pakket van Sinterklaas voor Milan binnen!

Er zat een heleboel lekkers in van de Albert Heijn, maar dat niet alleen, er zat een poster in. Volgens Milan lost die Sinterklaas poster wel heel veel op, want nu kunnen we Sint een handje helpen! Op de poster stond namelijk ‘Lieve Sint, hier woont Milan’. Deze plak je vervolgens op het raam en zo kan Sinterklaas echt niet meer vergeten wie waar woont.

Handig, want je zal maar het verkeerde cadeautje krijgen 😉

Vanaf morgen kan ook jij een Sinterklaas poster ophalen bij Albert Heijn! Je schrijft vervolgens de naam in het witte vlak en voila, de poster kan op het raam!

En wij als ouders hoeven ons in heel wat minder bochten te wringen, want hier krijgen we nu geen vragen meer over.

Dank u Sinterklaasje, uh, Albert Heijn! Oh ja, dit is trouwens de commercial over de poster!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties