Home + Wie zijn de winnaars van de 3D prints?

Wie zijn de winnaars van de 3D prints?

Ik vind het jammer dat deze winactie alweer voorbij is, want was hij gaaf en uniek! Ondanks de drukte rond de feestdagen bleek wel dat deze winactie veel reacties teweeg heeft gebracht!

Vandaag mag ik de winnaars bekend maken en het zijn er 5 in totaal! Per 25 deelnemers mocht ik één hoofdprijs verloten t.w.v. €100, dus dat zijn er 3. Zij winnen dus een gekleurd beeldje. Daarnaast mocht ik 2 “troostprijzen” verloten t.w.v. €65. Dit is een beeldje in één kleur.

Wil jij weten of je gewonnen hebt? Kijk dan snel!

Winnaars hoofdprijs:
Alicia
Nadia Klaassen
Suzanne van M

Winnaars troostprijs:
Mirjam Abels
Karlijn Willems

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Ik neem vandaag contact met jullie op en stuur jullie de contact gegevens van Print 3D Matter in Amsterdam zodat jullie een afspraak kunnen maken met hen voor het maken van de print. Ik wens jullie alvast een heel fijne dag en super ervaring toe!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. mirjam
    30 december 2015 / 18:47

    Wat ontzettend gaaf en lief! Ontzettend bedankt. Ik laat zeker weten hoe het was. Liefs Mirjam

  2. Suzanne van m
    1 januari 2016 / 05:05

    Ik ben hier zo blij mee!! Echt super!!!