Home + Win kaarten voor knuffel-premiere van Casper en Emma op Safari!

Win kaarten voor knuffel-premiere van Casper en Emma op Safari!

Als je Netflix én een jong kind hebt, ken je vast Casper en Emma wel. Twee dikke vriendjes die samen (en met hun knuffels Welpje en mevrouw Konijn) allerlei avonturen beleven. Milan vind het helemaal geweldig en kijkt de afleveringen keer op keer. En toen kreeg ik een mailtje…

Just4Kids komt namelijk vanaf 7 juli met een nieuwe film van Casper en Emma in de bioscoop!

Maar eerst vindt er voor de kinderen en hun vader of moeder een echte première plaats! op zondag 3 juli 2016 vanaf 11:00 uur in de FilmHallen in Amsterdam.

Kinderen mogen hun favoriete knuffel meenemen naar de feestelijke première, net als Casper en Emma die Welpje en mevrouw Konijn ook overal mee naar te nemen. Wij zijn erbij maar….

Wij mogen hiervoor ook nog eens 2 kaarten weggeven!

Waar gaat de nieuwe bioscoopfilm van Casper en Emma over?

In de film ‘Casper en Emma op safari’ gaan de beste vriendjes, vergezeld door hun knuffels Welpje en mevrouw Konijn, op reis naar Afrika. In Afrika helpt Emma’s moeder haar vriendin Ann die in dierenkliniek Camp Eden werkt. Intussen kijken Casper en Emma samen met hun opa en hun knuffels ernaar uit om kennis te maken met alle dieren. Ze raken bevriend met Ann’s dochter, die hen meeneemt op safari. Op hun tocht komen zij een babyleeuw tegen die ze meenemen naar de dierenkliniek. Daar blijkt het niet goed met hem te gaan, omdat hij zijn moeder mist. Vastberaden proberen Casper en Emma de moederleeuw te vinden.

Tijdens deze zoektocht lopen zij tegen een hoop obstakels aan, maar maken zij ook veel nieuwe vrienden. Zal het ze uiteindelijk lukken om de moeder van het kleine leeuwtje te vinden?

Bekijk hier alvast de trailer:

Hoe kun je kaarten winnen voor de première van Casper en Emma op safari?

Heb jij ook zo’n Casper en Emma fan en wil je wat qualitytime samen met hem of haar? Hoe leuk is het om dan samen naar de knuffel première te gaan? Niet alleen heel gezellig, maar ook heel bijzonder om samen een première mee te maken!

Laat hieronder weten met wie jij samen naar deze première wilt en waarom, meer hoef je niet te doen. De winactie loopt tot donderdag 23 juni. Daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht via de mail. Houd deze dus in de gaten en zorg dat je een goed mailadres opgeeft. Mochten we binnen twee dagen dan geen reactie krijgen, komt er een nieuwe winnaar. De winnaar krijgt vervolgens een bevestiging per mail en komt op de gastenlijst te staan, hoe stoer is dat?!

Doe je mee? En wie weet zien we elkaar op de première!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

38 Reacties

 1. 12 juni 2016 / 06:28

  Ik ken Casper en Emma niet, want ik heb geen Netflix. Het lijkt me wel een leuke film, maar ik doe niet mee met deze winactie. Op 3 juli vier ik namelijk de verjaardag van mijn zoontje die dan 4 is geworden! Ik wens de lezers die wel deelnemen veel succes en de winnaar veel plezier natuurlijk!

 2. hultink
  12 juni 2016 / 09:06

  Onze dochter is groot fan en heeft zelfs haar eigen knuffel om gedoopt tot welpje! Erg leuk om samen naar de bioscoop te gaan. Even een moeder dochter dagje. En ook nog in het grote Amsterdam daar wil ze al tijden heen.

 3. Els
  12 juni 2016 / 09:21

  Ik kende het niet, gebruik netflix eigenlijk alleen maar voor mijn eigen series. Maar ik weet zeker dat mijn oudste zoon James dit geweldig zou vinden, dus ik waag graag een kansje

 4. Gerlinde
  12 juni 2016 / 09:28

  Leuk! Dit zal mijn 6 jarige zoon super vinden. Gezellig een uitje met zijn moeder en dan ook nog eens voor het eerst naar de bioscoop

 5. Elisabeth
  12 juni 2016 / 09:42

  onze tweeling zou heel graag samen naar Casper en Emma gaan. Als er ook kaartjes te koop zijn gaat mama mee, anders dan zou ik op ze wachten daar. Ze zitten niet meer bij elkaar in de klas, hebben nu andere vriendjes en vriendinnetjes en in het weekend doen ze andere sporten en je merkt soms dat ze elkaar best wel heel erg missen in sommige dingen. Casper en Emma kijken is iets wat ze samen graag doen en het zou dan ook super zij als ze lekker samen naar de film konden. Weer even tweeling-tijd.

 6. 12 juni 2016 / 11:07

  Wauw, dat zou onze Thies geweldig vinden! Heerlijk samen met papa en/of mama naar de film van Kasper en Emma! En uiteraard genieten papa en mama dan ook!

 7. Michoe Emanuelson
  12 juni 2016 / 11:54

  Graag zou ik met onze dochter komen. Een groot fan van Casper en Emma, al wist ik niet dat het ook op netflix was, wij hebben het ouderwets opgenomen. Ze gaat bijna voor het eerst naar school, een grote stap (voor mama 🙂 ) dus ik wil nog even extra genieten van de tijd samen.

 8. Christel Jager
  12 juni 2016 / 12:17

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje die 21 juni 5 wordt. Zou een leuk verjaardagscadeau zijn om samen naartoe te gaan.

 9. 12 juni 2016 / 15:10

  Jaaaaah, wat gaaf om te winnen! Ons dametje is reuzehongerig van Casper en Emma. Ik moet het slaapliedje altijd zingen, maar ken het nog steeds niet, Ieis!

 10. Liesbeth
  12 juni 2016 / 22:20

  Leuk leuk leuk! IK wil heel graag hier naartoe met mijn twee nichtjes! Als suikertante zijn dit toch heerlijke uitstapjes?

 11. 13 juni 2016 / 09:37

  Dat zal mijn dochter helemaal geweldig vinden en mama stiekem ook ? ze kijkt elke dag Casper en Emma op Netflix maar altijd dezelfde afleveringen, dus dit zal echt heel gaaf zijn ??? we duimen , leuke actie ?

 12. Albertine van Veldhuizen
  13 juni 2016 / 14:06

  Dat zou zeker leuk zijn!
  Met je knuffel en je moeder naar de bioscoop, naar een film kijken waar veel dieren in voor komen….ik weet wel wie daar blij van wordt….onze Daphne van 5!
  Daarvoor komen we graag naar Amsterdam..heel graag zelfs…

  • Albertine van Veldhuizen
   13 juni 2016 / 14:09

   Oei wat een slechte moeder ben ik…ze wordt in september pas 5 hahaha….
   Maar goed, maakt niet uit, dat verandert niets aan het feit dat we graag samen naar de première komen 😉 …

 13. Miranda Arts
  13 juni 2016 / 15:23

  Mijn dochter is helemaal weg van Casper en Emma! Zodra het kan en mag gaat Netflix aan met haar favo serie! Het maakt niet uit of ze de aflevering al 1 of 3 keer gezien heeft, ze blijft kijken! Serie gaat nu zelfs mee op de iPad voor in de auto als we op vakantie gaan! Dus ik zou dolgraag met mijn dochtertje komen, helemaal geweldig!

 14. Marloes
  13 juni 2016 / 16:30

  Mama…. Mama…. “Ik ben Emma” zei Elise stilletjes naast me op de bank na de serie die ze gekeken had…. “Ik wil zo graag Emma zijn mama… Maar ik heb geen mevrouw konijn riep ze verdrietig!! Ik zoeken en zoeken naar mevrouw konijn , helaas geen mevrouw konijn te koop.. Ondertussen was Elise ELKE dag Emma en beleefde we de leukste avonturen … En opa?! Die was “stoute” Sigrid !! En soms Casper… Jacky het hondje van opa en oma werd omgedoopt tot Basa! WoW voor Sinterklaas zelfs alle films op dvd gekregen… Maar je raad het al… Nog steeds geen mevrouw konijn!! Tot op een dag dat ik mevrouw konijn heb laten maken speciaal voor mijn kleine Emma… !! Sinds dien zijn mijn “Emma en mevrouw konijn” onafscheidelijk …. Mevrouwt konijn vergeten?! Omdraaien HALen ! … Op de foto bij een fotograaf toch echt niet zonde mevrouw konijn!! Alles samen met Mevrouw konijn…. Echt beste vriendjes!!!

  Sorry voor dit misschien wel te lange bericht waarom…. Maar ik wil mijn kleine Casper en emma fan zo blij maken… Het zou een droom zijn die uit zo komen! Liefs mama van Emma /Elise

 15. Linda
  13 juni 2016 / 16:37

  Mijn dochter van 3 vind Casper Emma helemaal geweldig…Elke avond voor het slapengaan netflix aan en een aflevering kijken. Zou het super vinden om met haar naar de film te gaan.

 16. Sylvana
  13 juni 2016 / 17:56

  Met mijn bijna 6 jarige dochter mijn trots mijn alles en een hele grote fan van emma en casper. Toen ik haar vertelde dat de film kwam was haar eerste reactie daar wil ik ook heen. Ik ga duimen voor haar. En samen leuke dingen doen is de mooiste manier van mooie herinneringen creeren

 17. 13 juni 2016 / 18:39

  Ik zou graag met mijn zoontje gaan, hij vindt casper&emma super leuk. En zou hem graag een leuke dag willen geven omdat hij het thuis niet altijd makkelijk heeft met een broer die een beperking heeft.

 18. 13 juni 2016 / 18:40

  Ik zou graag met mijn zoontje gaan, hij vindt casper&emma super leuk. En zou hem graag een leuke dag willen geven omdat hij het thuis niet altijd makkelijk heeft met een broer die een beperking heb.

 19. Yvonne van kakerken
  13 juni 2016 / 18:54

  Oooooohhhh dat zal mijn dochter Sjors geweldig vinden <3 zitten op dit moment de dvd te kijken die ik pas voor haar gekocht heb. Ze vind het zo'n leuke film en ook de serie op netflix al grijs gedraaid. en alle honden in de buurt heten bassa 😉 dus naar de film met haar zou helemaal gaaf zijn! Duimen dus! Groetjes yvonne en sjors

 20. Steffie Megens
  13 juni 2016 / 19:30

  Onze dochter (s) zijn mega fan van casper en Emma. Geen 1 film blijven ze rustig zitten maar bij hun wel! S avonds standaard worst het liedje gezongen..ga maar lekker slapen! Onze kleine meid ia jarig ( 4) zou haar mooiste kado ever zijn..Zoals ze zelf zou zeggen…duimen maar!

 21. 13 juni 2016 / 19:45

  Onze Hannah van 4 jaar is heel groot fan van Casper en Emma. Met de leuke avonturen die ze beleven, maar vooral de alledaagse dingen die ze doen is het een heel herkenbaar verhaal voor haar. Ik doe dan ook dolgraag mee met deze winactie want wat zou het geweldig zijn als ze met haar beste vriendinnetje Pien naar de premiere mag. De meisjes zitten net op de basisschool. Een spannende tijd waar ze elkaar heel goed bij helpen (net als Casper en Emma !). En om heel eerlijk te zijn vinden mama Steffie en mama Marloes de filmpjes van Casper en Emma ook heel erg leuk !!!

 22. Tamara
  13 juni 2016 / 22:05

  Jaaaa! Hier 2 grote fans van Casper en Emma. Elke avond hun liedje zingen. Tijd om te gaan slapen, doe je ogen dicht…Tijdens de film zullen ze hun ogen vast wijdwagen open houden!

 23. Barbara
  13 juni 2016 / 22:21

  Vliegen met z’n twee! Dag in dag uit is het hier Casper en Emmatijd. Onze zoon van drie is he-le-maal bezeten van deze twee kindjes en hun knuffels. Elke aflevering kan hij meepraten (echt!). Voor het eerst naar de bios dat móet naar Casper en Emma zijn.

 24. Joke Bezemer
  13 juni 2016 / 22:21

  Oma Joke gunt haar kleindochter Hannah van harte deze super prijs, zodat Hannah samen met haar beste vriendinnetje Pien naar de film kan.
  Een leuke bijkomstigheid is dat Hannah vorige week een nichtje kreeg, en haar naam is………Emma!!,

 25. Diana
  13 juni 2016 / 22:30

  Ik gun het lindsey heel erg graag,wat zal ze genieten van deze leuke film,en dan ook nog haar lievelings knuffel die mee mag?????
  Ik weer zekerrrrr haar dag kan niet meer stuk……

 26. Ilona de Groot
  13 juni 2016 / 23:07

  Mijn dochter Emma van 4 is he-le-maal gek van Casper en Emma. Dat ze zelf ook Emma heet maakt het voor haar extra leuk. Bij het naar bed gaan moet ik ook altijd het slaapliedje voor haar zingen! Dat Casper en Emma uit ons favoriete vakantieland Zweden komen is natuurlijk een leuke bonus. Emma heeft de trailer al 20 keer gekeken en wil hem dolgraag zien in de bioscoop!!

 27. 13 juni 2016 / 23:18

  Ik zou hier heeeeeeeel graag met mijn dochter Anouk van 5 en haar knuffel Ollie naartoe. We zijn fans van het eerste uur en er gaat hier gaan dag voorbij zonder dat Casper en Emma voorbij komt op Netflix. Elke avond zingen we voor het slapen gaan het slaapliedje uit de serie “tijd om te gaan slapen dus doe je ogen dicht, kijk de zon is onder alleen de maan geeft licht” en toen ik zwanger was van mijn jongste dochter en we aan Anouk vroegen hoe ze moest heten zei ze meteen “Emma” ? Als we zouden winnen gaat Anouk denk ik helemaal uit haar dak!

 28. Barbara
  14 juni 2016 / 07:04

  Ja! Leuk voor m’n dochter Emma.

 29. Kirsten Kuijsten
  14 juni 2016 / 13:55

  Mijn dochter Sara kijkt dit altijd als ze bij haar oma is. Als we daarna samen spelen, wil ze steevast aangesproken worden met Emma! ?

 30. Daniëlle
  15 juni 2016 / 10:58

  Eigenlijk was ik op zoek naar de tekst van het slaapliedje! Toen zag ik jullie actie!! Wat leuk!! Onze dochter van bijna 4 zingt alle liedjes vrolijk mee en zelfs het dansje kan ze! Casper & Emma vindt ze geweldig!! Dat er nu een film komt zal ze geweldig vinden!

 31. Christa Lindhout
  20 juni 2016 / 12:10

  Ik zou zo graag gaan met mijn dochter van 7. We hebben 2 jaar geleden tijdens onze reis naar Noorwegen een leeuwenwelpje gekocht. De dvd is helemaal plat gedraaid. Ik heb geen idee wat deze twee kinderen doen maar ze is er lettelijk WILD van en vind de liedjes heerlijk. Ik wil mijn lieve dochter verrassen om samen naar de premiere te gaan. Daar zet ik de afspraak van die dag gewoon opzij voor. Dit is een unieke kans.

 32. Hester
  20 juni 2016 / 22:07

  Ik wil heel graag met mijn zoontje Bink. Die speelt graag dat hij Emma is. Hij (en ik) zijn dol op ze en natuurlijk ook op mevrouw Konijn en welpje

 33. 21 juni 2016 / 08:32

  Mijn zoon Jeroen van 3, 5 neem ik graag mee. Hij is al lange tijd fan van de serie. Wij kunnen alle liedjes meezingen.

 34. Annemarie Veen
  21 juni 2016 / 21:43

  Ooohhh dat zouden mijn dochters van 9 en 4 geweldig vinden. Want ja ook mijn dochter van 9 vind Casper en Emma nog geweldig, en ik zelf natuurlijk ook Haha.

 35. 23 juni 2016 / 09:43

  Super leuk! Wij hebben geen netflix, maar op Ned 3 komt het ook regelmatig. Jayden vindt ze super leuk en ik ook hihi.
  En dat zal dan de eerste bioscoop ervaring zijn voor Jayden. Spannend!! ??

 36. Manon
  23 juni 2016 / 20:34

  Mijn dochter heeft zich de hele lange rit naar Italie (inclusief 3 uur wachttijd voor de gothardttunnel) vermaakt met Casper en Emma, ze is grot fan! ik zing ook elke avond het slaapliedje uit de serie voor haar, waarbij ze elke avond iemand anders kiest over wie ze gat dromen. Dit zou ze echt zo leuk vinden! en ik ook: een echt mama en dochter uitje!

 37. Kim van Mook
  30 juni 2016 / 09:07

  Ja!! Ik zou graag met mijn dochter gaan…..groot fan! Ze had al een konijnenknuffel vanaf geboorte “konijn”…die heet sinds het afgelopen jaar mevrouw konijn.