Home + Win een jaar lang gratis wasmiddel van NaturalSenz!

Win een jaar lang gratis wasmiddel van NaturalSenz!

Sinds ongeveer een jaar heb ik de vloeibare wasmiddel ingeruild voor poeder. Best een stap, want vloeibaar is zo gemakkelijk. Voor Mamablogger mocht ik een wasmiddelmerk testen en ik kreeg een aantal pakken met poederwasmiddel. Even wennen, maar ik kwam er al snel achter dat ik dit veel fijner vond, omdat ik er veel minder van gebruikte en er dus langer mee deed. Top! Dit keer mocht ik het eco-vriendelijke merk NaturalSenz testen. En ik mag een jaar lang gratis wassen met NaturalSenz aan één van jullie verloten!

Eco-vriendelijk waspoeder als beste getest

Als we heel eerlijk zijn willen we het allemaal: producten moeten doen wat ze beloven, moeten milieuvriendelijk zijn én willen dat ook nog voor een scherpe prijs, want alles wordt ook nog eens duurder. Een gouden combinatie die niet altijd makkelijk te vinden is voor huishoudelijke producten. Toch heb ik deze gevonden voor het huishoudelijke middel dat wij moeders misschien wel het vaakst gebruiken: wasmiddel.

Ik mocht NaturalSenz uitproberen en eerlijk is eerlijk, ik ken de het alleen van naam omdat ik het weleens voorbij had zien komen op de socials. Ik was wel heel benieuwd, want we wassen wat af in ons gezin, ook al zijn we een gezin van vier. Laat staan wat je weg wast in een groter gezin.

Over het wasmiddel las ik het volgende:

“NaturalSenz is net zo krachtig als alle andere wasmiddelen. Het grote verschil is dat zowel de bonte als witte was op milieuvriendelijke wijze stralend schoon worden. Op een wastemperatuur van 20 graden, dus dat scheelt ook nog eens in energieverbruik en dus uitstoot van CO2.

In een onderzoek met verschillende natuurlijke waspoeders, uitgevoerd door het onafhankelijke testinstituut Eurofins ATS, is NaturalSenz als beste getest voor een superschone was. Het wordt in Nederland geproduceerd door Senzora, een familiebedrijf dat al in 1969 als eerste fabrikant een fosfaatvrij wasmiddel op de markt bracht. Informatie:www.naturalsenz.eco.”

Dat is interessant. Een Nederlands merk dat al in 1969 bezig was met het ontwikkelen van een eco-vriendelijk wasmiddel. Dan ben je je tijd ver vooruit!

Onze ervaring met NaturalSenz

Zoals ik al zei wassen we hier vrij veel. Er wordt volop buiten gespeeld, de werkkleding van Patrick wordt vies en we zweten met de warme temperaturen van de afgelopen weken, wat af. We hebben nog niet zo lang geleden een nieuwe wasmachine gekocht en hier kan een kilo was meer in, dus de frequentie is wel wat afgenomen. Toch was ik zeker om de dag wel. Als het niet veel is, was ik korter en kouder, maar dan hangt het daarna weer fris in de kast.

Ik was al gewend te wassen met waspoeder dus wat betreft dosering was dit niet lastig inschatten. Je zou anders een klein schepje kunnen gebruiken. Let op: gebruik niet teveel, anders gaat het klonteren in het wasmiddelbakje. Je kan er eventueel nog wat wasverzachter bij doen, maar dit hoeft niet. Vanaf 20 graden was je met NaturalSenz al hartstikke schoon, maar ik was vaker op 30 en 40 graden.

Ook nu kwam de was er stralend en heerlijk schoon uit! De was ruikt heerlijk (al gebruik ik wel wat wasverzachter) en het klontert niet in het wasmiddelbakje van de wasmachine.

De overige voordelen van NaturalSenz

 • Alle ingrediënten van NaturalSenz zijn volledig biologisch afbreekbaar en vrij van microplastics;
 • Daarnaast zijn de producten verpakt in FSC-karton in plaats van plastic;
 • Omdat kleding langdurig in direct contact staat met je huid zijn de waspoeders van NaturalSenz dermatologisch getest met optimaal resultaat;
 • De waspoeders bestaan voor meer dan 98% uit natuurlijke ingrediënten;
 • NaturalSenz is gecertificeerd door Ecocert. Dit logo vind je ook terug op de verpakking. Ecocert is een officieel erkend keurmerk, net zoals EU Ecolabel, Milieukeur, On the way to planet proof etc.;
 • De producten van NaturalSenz zijn ook voorzien van het Vegan Society keurmerk: ze bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en zijn niet getest op dieren.

Win: een jaar lang gratis wassen met NaturalSenz

Nu het extra leuke gedeelte: ik mag aan één van jullie een jaar lang wassen met NaturalSenz aanbieden! Je krijgt vier pakken voor de witte was en vier pakken voor de gekleurde was. Dat is een pakket ter waarde van €80,-! Dat is toch mooi meegenomen nu de dure zomervakantie eraan komt.

Hoe doe je mee?

 • Laat hieronder een reactie achter in de comments en vertel waarom je mee wilt doen, of…;
 • Volg Mamablogger op Instagram als je dat nog niet deed en deel de Stories. Wil je me taggen? Dan kan ik het ook zien.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winactie loopt tot en met woensdag 5 juli aanstaande!

Doe je mee?

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

58 Reacties

 1. Karin
  28 juni 2023 / 04:53

  Wat een geweldige winactie! Waarom ik graag zou winnen is, omdat ik heel erg voor milieuvriendelijke en diervriendelijke producten ben. En als de was dan ook nog op lage temperatuur gewassen kan worden is dat helemaal mooi :)!

  • 28 juni 2023 / 07:41

   Wauw, dat noem ik nog eens een winactie. Ben al een tijdje op zoek naar vervangende producten in ons huishouden en cosmetica, die beter zijn voor het milieu en ons lijf. Wasmiddel ben ik wat terughoudend mee, want het moet en schoon en fris zijn. Ik laat mij graag verrassen door dit product, maar ben ook kritisch, dus het moet mij wel overtuigen. Met een jaar voorraad moet dat toch wel lukken. Ik doe graag mee!

 2. Coreije Vogelij
  28 juni 2023 / 06:59

  Dit is een win actie der win acties ????! Een jaar lang gratis wassen. Door de zwemsport van mijn dochter van 3 tot 4 x per week, en de zwemlessen van mijn zoontje die inmiddels met lange kleren aan moet zwemmen. Een hond die regelmatig met vieze poten op je kleren springt, dan kan je wel na gaan dat de wasmachine hier elke dag draait.

  ???? ik doe een gokje!

 3. Marion
  28 juni 2023 / 07:07

  Win-win! Wassen op lage temperatuur en goed voor het milieu. Een dochter bezig met zindelijk worden en nog regelmatig een ongelukje, andere dochter op zwemles en paardrijden en een man die zo’n 4x per week sport zorgt dat we altijd flink wat was hebben. Ik zou dit daarom erg graag winnen!

 4. Mayke
  28 juni 2023 / 07:08

  Met de vakantie voor de deur, sinds kort in de wetenschap dat we een jaarplaats hebben op onze favo camping, 4 zonen die weten wat buitenspelen is en een wasmachine die overuren draait, is een effectief wasmiddel dat ook nog eens een minimale voetafdruk achterlaat meer dan welkom!

 5. Melanie
  28 juni 2023 / 07:20

  Wie wil dat niet, een jaar lang gratis wassen?!
  Met een gezin van 5 personen staat de wasmachine hier veel aan.
  En tegelijkertijd kunnen we ons steentje bijdragen aan het milieu, kom maar door met die prijs ????

 6. Kristel Gubbels
  28 juni 2023 / 07:23

  Wow wat een mooie winactie. Lijkt me super fijn omdat hier ook om de dag de wasmachine draait ivm buitenspelen, hobby’s, zwemles, sporten enz.
  Hoe fijn je op een lage temperatuur kan wassen en het zo goed is voor het milieu. Fijn het in karton zit ipv plastic en fijn het zoveel uit natuurlijke producten bestaat. Win win dus.

 7. Manuela Thomassen
  28 juni 2023 / 07:30

  Wat een leuke actie! Ik zou graag mee willen doen omdat mijn dochter en ik moeite hebben om wasmiddel te vinden waar we geen uitslag van krijgen. Zelfs neutral krijgen we uitslag van de geurolie/parfum die erin gebruikt wordt. Het zou heel fijn zijn als we nu eindelijk een wasmiddel vinden waar we gewoon tegen kunnen..

 8. Joska
  28 juni 2023 / 07:33

  Ik zou dit graag willen! Ook hier met een 5 jarige en werk in de zorg staat de wasmachine regelmatig aan. Man en zoon hebben een gevoelige huid.. dus voorstander van wasmiddel zonder allerlei troepjes. Dit zou top zijn!

  • Marissa Van der Wel
   28 juni 2023 / 12:24

   Ik ben benieuwd. Lijkt mij heel tof om de was en jaar te draaien met senz. En met die twee kids van mij draait de was bijna dagelijks. Leuk dat je dit aanraad. Ik ben nieuwsgierig en hou mij aanbevolen. Toffe actie ????

 9. Linda
  28 juni 2023 / 07:33

  Een geweldige winactie voor de was die nooit ophoudt! En dat het beter voor de natuur is, vind ik heel erg fijn. Ik ben erg benieuwd naar het wasmiddel en doe dan ook graag mee aan de winactie!

 10. Liesbeth Dorresteijn
  28 juni 2023 / 07:39

  Ooohghh ik was wat af met onze twee boeven. En ja, ik hou ook van strak en fris in de kast. Dit wasmiddel klinkt ideaal. Wat zou het waanzinnig zijn om een jaar gratis te wassen met zo’n mooi merk!

 11. Floor Verseveldt
  28 juni 2023 / 07:43

  Ik ben ontzettend nieuwsgierig geworden. Ik ken heel het merk niet maar met een gezin van 5 staat de wasmachine hier ook vaak aan dus ik ben heel benieuwd.

 12. Marina
  28 juni 2023 / 07:45

  Super leuke winactie waarom ik graag zou willen winnen omdat wassen op een lage temperatuur goed is voor het milieu en de wasmiddel vliegt hier de deur uit met een puber en kleuter die zich meedere keren omkleden op een dag ik waag een gokje!

 13. Inge
  28 juni 2023 / 07:56

  Familie sport hier! ????????‍♀️ Met zoveel sportende gezinsleden draait de wasmachine hier overuren. Een milieuvriendelijk wasmiddel zou heel welkom zijn! Nu alleen nog een kaboutertje voor het sorteren, drogen en strijken ????

 14. Agnes van Vliet
  28 juni 2023 / 07:58

  Kom maar op met die waspoeder juist in de zomer neemt met al het sporten in zweterige omstandigheden mijn wasgoed toe ????????????

 15. Mendy
  28 juni 2023 / 08:06

  Geweldige winactie, kom maar op met dat wasmiddel. Met een kleine man van bijna drie die heerlijk buiten speelt, maar ook net zo heerlijk zijn handen aan mij of zichzelf afveegt, blijf ik wassen.

 16. Colinda
  28 juni 2023 / 08:30

  Groot gezin…mega veel was…
  Do I need to say more?? ????

 17. Rilana Swank
  28 juni 2023 / 08:34

  Dat zou ik echt nodig hebben een goed Wasmiddel die het ook op 20 graden doet wat hij beloofd.
  Ik heb jongens die sporten en met brommers klussen dus uitdaging genoeg om de kleding weer helemaal schoon te krijgen.
  Ik doe mee!

 18. Angelique
  28 juni 2023 / 08:36

  Hallo Mariska
  Ik loot ook graag mee .Als oma van 4 kleinkinderen ga je bewuster om met het milieu
  Je wil dat alle kinderen later ook nog fijn kunnen leven
  Groetjes

 19. Lies
  28 juni 2023 / 08:38

  Wat een superleuke winactie!
  Als alleenstaande bijstandsmoeder is wasmiddel een ontzettend dure uitgave, daarom lukt het niet om milieubewuster te zijn als het op wassen aan komt aangezien dat behoorlijk prijzig is. Als het dan ook nog op 20 graden schoon was, daar word ik helemaal blij van! Vooral met een zoon van 7 die regelmatig met allerlei vlekken thuis komt.

  Ik ga heeeeeel hard zitten duimen in ieder geval!

 20. Linda
  28 juni 2023 / 08:53

  Wat een geweldige actie! Met 2 kinderen die elke dag onder de modder zitten van het buiten spelen en de extra was door zwemles en sport, draai ik heel wat wasjes in de week. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goed wasmiddel dat milieuvriendelijk is, goed voor ons lijf en ook goed schoon wast. Ik ben heel benieuwd of dit het merk is dat ik moet hebben.

 21. 28 juni 2023 / 09:11

  Wat een mooie actie! Vooral dat het wasmiddel dermatologisch is getest en uit natuurlijke producten bestaat spreekt mij aan met een kind met eczeem.
  We maken graag een kansje

 22. Ingrid
  28 juni 2023 / 09:13

  Doe heel graag mee, hier worden heel wat trommels gedraaid per week.
  Vind het leuk om uit te proberen, een nieuw merk. Doosje ziet er leuk uit, maar het milieu vriendelijke en dermatologisch getest vind ik ook zeer belangrijk en fijn!
  En kan ik nog meer genieten van wapperende wasjes aan de lijn.

 23. Marloes de Vetten
  28 juni 2023 / 09:24

  Super zeg, ik doe reuzegraag mee. Ook hier staat de machine om de dag wel aan. We hebben wekelijks in ieder geval een ‘hondenwas’. Kleden en hoezen gaan in de was. Wel zo fris. Ik was altijd al op 20 graden, maar voor mij is een poederwas dan weer nieuw. En milieuvriendelijk, daar doen we allemaal toch graag ons steentje aan bijdragen?

 24. 28 juni 2023 / 09:33

  Leuk Maris, ik doe graag mee.
  Dochters gebuiken vaak teveel, ook bij poeder.
  Gevolg, een vies bakje, of stinkende machine.
  Zelf gevoelig op de huid, dus heel benieuwd.

  Groet,Monica????

 25. Sandra
  28 juni 2023 / 09:36

  Jottem, wat een toffe actie. Ik doe niet snel mee met winacties, alleen als je prima aansluiten bij mijn groene zoektocht. De mooie producten van NaturalSenz zouden we graag eens uitproberen. Mocht ik zoveel mazzel hebben dan deel ik de opbrengst graag met mijn dochters. De een heeft elke week stapels was met twee kleine boefjes en bij de andere zorgen kleine harige vriendjes voor de nodige rommel. Ik ben vooral geïnteresseerd omdat het een betere optie voor mijn huidige wasmiddel is. We proberen onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden, zodat onze kleinkinderen ook van deze mooie aarde kunnen genieten. Oud geleerd is jong gedaan. Als wij het goede voorbeeld geven dan …. ????????????

 26. Chantal
  28 juni 2023 / 09:48

  Wauw toffe actie!! Ik doe graag mee omdat het me heel gaaf lijkt om dit uit te proberen! Met kinderen moet je vaak wassen en dan is dit super meegenomen!!

 27. Wat zou dat hier welkom zijn! Ook wij zijn een gezin met 2 jonge kinderen. En de stapel wasgoed is vaak maar een korte tijd even weg.

  Ik ben nogal een gewoonte dier, en probeer daarom niet zo snel een ander merk.
  Nu denk ik bij dit product toch. “Dit zou ik wel eens willen proberen!!”

  Bij deze hou ik mij aanbevolen ????????

 28. Naomi van der Laan
  28 juni 2023 / 10:00

  Wat een toffe actie zeg!!
  Ben nog op zoek naar een milieuvriendelijke optie voor het wassen.. Die ook nog eens lekker ruikt. Want eerlijk is eerlijk, de geur is gewoon heel belangrijk????
  Met een gezin van 5 en hele actie kids was ik me een ongeluk, dus dit zou onwijs goed uitkomen. *duimen maar*

 29. Marja
  28 juni 2023 / 10:01

  Een jaar lang gratis wasmiddel. Dan houd ik het geld over voor andere dingen. Dat is dus dubbel genieten.

  • Melanie Ariens
   28 juni 2023 / 11:23

   Dit is pas een geweldige en vooral praktische winactie!
   Met een tweeling op komst over minder dan 3 weken en een dreumes in huis, staat de wasmachine straks non-stop aan. Een jaar lang gratis wasmiddel… daar worden mijn was, mijn portemonnee en mijn gezin erg blij van! En ook nog eens helemaal milieuvriendelijk, wat wil je nog meer!

 30. Mariëlle
  28 juni 2023 / 10:08

  Wauw wat een leuke actie komt zeker van pas
  Je kent het een paar minuten is de wasmand leeg je draait je om en hij is weer vol !

  Ben heel erg benieuwd of het lekker ruikt ! & of het ook echt werkt op lage stand 😉

 31. Cindy
  28 juni 2023 / 10:11

  Heel graag! Heb nu nog vloeibaar wasmiddel, maar heb niet het idee dat alle vlekken er altijd uitgaan met een 3 jarig zoontje die dol is op buitenspelen!

 32. Marian Zw
  28 juni 2023 / 10:35

  Wow ik doe heel graag mee! Er gaan hier heel wat wasjes doorheen en omdat ik net een nieuwe wasmachine heb lijkt het me goed om meteen eens kritisch te kijken naar het wasmiddel. Dit lijkt me een goede optie, beter voor milieu en waarschijnlijk ook minder kans op irriatie door wasmiddel

 33. Jacqueline Roose
  28 juni 2023 / 11:06

  Wat fijn Marisca om hier in je blog over het NaturalSenz wasmiddel te lezen. Ik ken het nog niet, maar in je bevindingen klinkt alleen maar positiviteit over het wasmiddel. Nu ben ik wel nieuwsgierig geworden en ik ben benieuwd hoe ik dit wasmiddel ga ervaren. Dat de waspoeders voor 98% uit natuurlijke ingrediënten bestaan is super voor mijn gevoelige huid! Samen met mijn gezin maak ik graag kans op dit waspakket! Door te wassen met NaturalSenz dragen we ook gelijk een steentje bij aan een gezonder milieu!

 34. Melanie Ariens
  28 juni 2023 / 11:22

  Dit is pas een geweldige en vooral praktische winactie! ????
  Met een tweeling op komst over minder dan 3 weken en een dreumes in huis, staat de wasmachine straks non-stop aan. Een jaar lang gratis wasmiddel… daar worden mijn was, mijn portemonnee en mijn gezin erg blij van! En ook nog eens helemaal milieuvriendelijk, wat wil je nog meer! ????

 35. Ramona Hermans
  28 juni 2023 / 11:28

  Hoi,
  Ik ken het wasmiddelmerk niet, maar daarom juist te fijner om het uit te mogen proberen.
  Dat het milieuvriendelijk is (Yes, geen microplastic!) en het karton kan nadien mooi bij het oud papier en dat het niet getest is op dieren is helemaal TOP!
  Dus digitaal klinkt het allemaal fantastisch, nu alleen nog hopen dat ik het mag gaan testen door het winnen van het prachtige pakket!

 36. Lynn Mahieu
  28 juni 2023 / 12:24

  Ik ben ook niet gewoon om met poeder te wassen maar wil het wel graag proberen. Ik probeer wel steeds eco-friendly te wassen dus ik doe heel graag mee om dit pakket te winnen!

 37. Kelly Rombaut
  28 juni 2023 / 12:44

  Wat een leuke actie! Ik zou dan ook graag in aanmerking komen voor deze prijs! Met twee dochters ( 4,5 en 10 maanden) worden er hier heel wat wasjes gedraaid. Wij wassen nog vloeibaar, maar als ik jouw blog lees lijkt poeder me een veel betere en duurzamere manier! Net voor mijn vakantie mijn baan kwijtgeraakt, dus alle meevallers zijn heel welkom ????

 38. Henny Leijen
  28 juni 2023 / 13:45

  Waarom doe ik nu mee nou omdat wassen op lager graden met een eco wasmiddel mijn voorkeur heeft ik ken het merk nog niet maar laat mij verrassen volg ook op fb en insta

 39. Henny leijen
  28 juni 2023 / 13:55

  Dit eco vriendelijke wasmiddel is echt wat voor mij ik hou enorm v milieuvriendelijk wassen ook met douchen en ik las op 20 graden al schoon ik ben zo benieuwd hoe hij bevalt ook voor de gevoelige huid is dit voor mij een pre dus ik doe graag mee ook op insta en fb mee gedaan en beide bio ingevuld succes iedereen!! ????????????????????????????????????

 40. Jeanine
  28 juni 2023 / 14:07

  Oeh ik doe graag mee. Met drie kinderen hier is er altijd veel te wassen! Dit komt hier goed van pas. ????

 41. Bianca
  28 juni 2023 / 14:44

  Oh klinkt goed! Ik doe graag mee!

 42. Liesbeth
  28 juni 2023 / 16:26

  Ik ben heel benieuwd naar dit ecologische waspoeder om te ervaren of het ook de puberale geurtjes en gele oksel plekjes uit de kleding wegkrijgt.
  Ik neem dus ook graag mijn kans om mee te doen met de actie.

 43. Lisanne Van uunen
  28 juni 2023 / 18:39

  Ik heb het geprobeerd en moet zeggen dat ik ook fan ben! Geen idee waarom het bij mij alleen vloeibaar moest zijn, dit ruikt serieus veel beter! Maar ja, wasmiddel is nu eenmaal wel prijzig dus een jaar gratis wasmiddel is natuurlijk altijd welkom! Ik doe dus heel graag mee!

 44. RoosMaria Oostdijk
  28 juni 2023 / 19:23

  Nou wie zou dit nu niet willen winnen
  Het is een vreselijke dure tijd voor allemaal
  Ik ben iemand die altijd probeert om iets kouder te wassen
  Ik zou dit delen met iemand die dit helemaal goed zou kunnen gebruiken qua financiën
  Ja ik doe graag mee om te winnen

 45. Eefje
  28 juni 2023 / 19:30

  Komend weekend ben ik uitgerekend van ons eerste kindje. Een jaar lang gratis wassen met dit ecologische wasmiddel zou dan ook perfect zijn voor de velen babywasjes die ons te wachten staan ????

 46. Kirsten Snoeij
  29 juni 2023 / 07:13

  Tof! Ik ben al een poosje zoekende naar t perfecte wasmiddel maar tot nu toe nog niet gevonden. We heb en snel last van eczeem thuis dus veel wasmiddelen vallen al af. Deze hebben we nog nier geprobeerd dus zou ik graag winnen! Met kids en huisdieren is er altijd was genoeg!

 47. 29 juni 2023 / 11:27

  MOOİ cadeau ???????? LEUK een jaar lang niet hoeven na te denken ge-wel-dig zo’n voorraad die biologisch afbreekbaar is omdat er veel gewassen wordt bij ons met 2 kids is dit erg LEUK om te winnen. LEUK goede producten in huis hebben die ook getest zijn ik ga hard duimen voor ons

 48. Loes Wevers
  29 juni 2023 / 13:44

  Ohh dat zou heel goed uitkomen! Met zijn vieren produceren we een enorme berg was, zeker met kinderen die regelmatig vies worden en fanatiek sporten. Het vloeibare wasmiddel vliegt er doorheen, maar deze zou ik heel graag testen: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Fingers crossed, ik zou bijna plezier aan wassen gaan beleven ????

 49. Catalina
  29 juni 2023 / 15:52

  Ik doe ook mee 🙂 altijd mooi meegenomen in de zomermaanden als de wasmachine extra draait.

 50. Vanessa
  30 juni 2023 / 13:38

  Wat zou dat een superprijsje zijn om te winnen! Geen geklieder meer met vloeibare waszeep of pods die niet goed oplossen in water!
  Ik vind het trouwens zo’n prachtig ontworpen doosjes, spreekt meteen aan!

 51. Mirjam Hellingman
  1 juli 2023 / 13:09

  Lieve Marisca,
  Wat een geweldig leuke actie hebben je georganiseerd. ????????????
  Een jaar lang gratis wassen ???? van @naturalsenz wordt door mij en mijn gezin zeer gewaardeerd.????
  Met drie puberkinderen ???????????????????????? en man ????????‍♂️ heb ik heel veel te wassen. ????????????????????
  Ik doe dus heel graag mee.
  Mijn dag begin goed en met een grote lach, ????
  wanneer ik dit eco-vriendelijke wasmiddel winnen mag.
  Ik ga heel hard duimen! ????
  •*´¨`*•.¸¸.•*´????`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

 52. Marian B
  5 juli 2023 / 14:33

  Op de valreep doe ik graag nog even mee.
  De wasmand is hier nooit leeg, dit pakket komt dan wel van pas. Ik ken het merk nog niet, maar maak graag kennis. Fijn dat het eigenlijk alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat, wij hebben best gevoelige huidjes en dan is dat beter. En beter voor het milieu, dat klinkt allemaal goed. Ik laat me graag verrassen.

 53. Stina van der Linden
  5 juli 2023 / 14:56

  Hier een gezin met 3 kinderen waarin veel gesport wordt dus vieze en stinkende kleren en sowieso met zijn vijven is er best veel was dus doe graag mee. Erg benieuwd hoe schoon en fris het wast. Wil graag wat voor het milieu doen maar was moet ook heel graag schoon en fris worden

 54. Paulien
  6 juli 2023 / 01:10

  Geweldige milieuvriendelijke winactie

 55. Rachida Bahida
  15 juli 2023 / 12:01

  Wauw geweldige winactie klinkt als muziek in me oren
  Mijn dochter is voor vele allergies ben nog steeds op zoek naar de juiste wasmiddel. Dus wie weet bied deze de uitkomst wel. Niet geschoten is altijd mis.