Home + Budgettip | De nieuwe Wibra familieplanner voor schooljaar 2023/2024

Budgettip | De nieuwe Wibra familieplanner voor schooljaar 2023/2024

De afgelopen twee jaar liet ik jullie de Wibra familieplanner al zien en ik hoopte dit jaar op een nieuwe. Die kwam er en is nu al te koop! Dit jaar shop je hem voor €2,49 en dat maakt het nog altijd een hele fijne budgettip. Ik laat hem je zien!

Familieplanner Wibra schooljaar 2023/2024

We moeten er nog niet aan denken, maar het schooljaar 2023/2024 staat voor de deur. Voor ons verandert volgend schooljaar van alles: het ene kind naar de brugklas en de ander gaat naar groep 3. Er wordt gestart met zwemles, de data van het brugklaskamp zijn al bekend en we kregen van de basisschool de kalender voor volgend jaar met daarop alle vakanties en studiedagen. Die kan ik tot het einde van het jaar op onze huidige familieplanner schrijven, maar het schooljaar loopt natuurlijk door tot volgend jaar. En je wil je in december je ook niet meer druk hoeven maken over de planning van het komende jaar.

Dan is de Wibra familieplanner natuurlijk ideaal. Die vul je nu al in! Kijk jou eens even lekker alles onder controle hebben voor het komende schooljaar, haha.

Wibra familieplanner: lekker simpel én met stickervel

De Wibra familieplanner is er dit jaar ook weer in verschillende uitvoeringen, maar deze vond ik verreweg het leukst. Ik hou van die kleuren 😉 Verder is de planner vrij basic en kun je er alle high lights op schrijven. Ik vind iets meer schrijfruimte wel fijner dus voor ons is deze planner top om ernaast te houden en bijvoorbeeld in de hal neer te leggen. Hier zetten we dan andere dingen op die we niet moeten vergeten. Denk aan mededelingen van school (plastic tas mee, rapporten terug naar school etc.), maar ook praktische dingen als het aandraaien van een beugel (dat moet hier iedere week), zakgeld geven etc. Je kunt deze planner dus gebruiken zoals jij dat wil!

De belangrijkste dingen kun je vervolgens markeren met de leuke stickers die bij de planner zitten. Kortom, een echt budgetkoopje waar je het hele schooljaar plezier van hebt. Nu alvast shoppen en invullen = het nieuwe schooljaar relaxt beginnen!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *