Home + Win 4 kaartjes voor De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot!

Win 4 kaartjes voor De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot!

Sinterklaas is nu toch echt in het land en ik weet niet hoe het er bij jullie thuis aan toe gaat, maar Milan zingt de hele dag Sinterklaasliedjes, op school hebben de kinderen het er constant over met elkaar en eenmaal weer thuis gaat hij gewoon door, want Netflix en YouTube staan vol met filmpjes. Kortom, het leeft nog steeds heel erg en wij vinden het stiekem ook echt heerlijk.

Hoe leuk is het als een kind nog vol overgave het Sinterklaasfeest kan vieren? We genieten er allemaal van en kijken van tevoren ook heel erg uit naar deze periode. Juist omdat deze zo gezellig is.

Dit jaar wordt het extra gezellig en bijzonder, want we gaan voor het eerst naar het grote Club van Sinterklaasfeest in Ahoy Rotterdam! Dit jaar vindt deze plaats in het weekend van 26 en 27 november en ieder jaar nemen we ons voor om te gaan, maar komt het er niet van. Ontzettend jammer, maar dit jaar hebben we gelukkig kaartjes.

Uiteraard is Sinterklaas van de partij net als de enige, echte Pieten van De Club van Sinterklaas. Denk aan Testpiet, Profpiet, Coole Piet, Hoge Hoogtepiet etc. Het belooft een groot feest te worden, want One Two Trio komt ook én er komt een nieuwe Piet: Klungel Piet! Het leuke aan dit soort evenementen is dat de kinderen worden betrokken bij het verhaal. Kom jij ook? Misschien zie ik je dan daar wel!

De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot

Naast het feest is De Club van Sinterklaas van maandag tot en met donderdag om 18.30 uur live te volgen via Facebook en YouTube én is er ook dit jaar weer een spannende bioscoopfilm: De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot.

Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde ‘Blafspray’ over alle cadeautjes te spuiten. Zo krijgen alle kinderen straks de ‘Blafhoest’, waar Dr. Vleugelaar alleen voor veel geld het medicijn voor heeft! Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Zeker omdat er ook een échte hond aan boord is, die de Pieten in Spanje gevonden hebben. Het is de verdwaalde hond van Sophie (Vlinder Kamerling), die hoopt dat de Club van Sinterklaas het dier weer bij haar kan brengen. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten én het hondje veilig thuis te brengen?

Hoe zal dat aflopen? De film draait nu in de bioscoop en ik mag 4 kaartjes verloten! Wil jij erheen met je gezin? Laat dan hieronder weten met wie je graag naar deze film zou willen en waarom en wie weet win jij dan de kaartjes! De winactie loopt tot zondag 20 november.

Doe je mee?

Liefs, Marisca

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

45 Reacties

 1. 15 november 2016 / 09:46

  Ik zou graag met onze dochter gaan en een vriendin en haar dochter. Mijn vriendin heeft ook een baby en daardoor minder tijd voor haar dochter en dat vindt ze lastig. Gezellig samen een uitje is een goede reden om de baby even bij pp te laten.

 2. Linda
  15 november 2016 / 09:53

  Ik doe heel graag mee Mama ? Zal mijn zoon van 6 heel erg leuk vinden.

 3. ilsiee prins
  15 november 2016 / 10:56

  Spannend hoor… ooooow als dat maar goed afloopt…
  Wij doen graag mee, supergezellig een middagje bioscoop met de kids!
  Leuke actie organiseer je voor je volgers…
  Groetje Ilsiee

 4. 15 november 2016 / 11:13

  heel erg graag Met me dochter en me zoontje en me vriend zou dit geweldig zijn voor ze hebben ze toch nog een beetje sinterklaas

 5. 15 november 2016 / 11:57

  Erg leuk! Ik zou samen met dochterlief van 5 jaar gaan en haar beste vriendinnetje met haar mama.
  De meiden zijn best friends en zoiets lijkt me leuk voor ze 🙂

 6. Angelique Verkade
  15 november 2016 / 12:03

  Ik zou hier dolgraag heen willen met mijn kinderen en man. Echt een heerlijk gezinsuitje in deze druilerige tijd. De kinderen zitten nu zo wat in de TV als Sinterklaas aan staat dus ik zou ze er een zo’n groot plezier mee doen! Ik ga duimen voor mijn trotsen❤❤❤

 7. Nance
  15 november 2016 / 13:18

  Ik wil graag met mijn 2 dochters zouden ze heel leuk vinden.De jongste is 3 en haar grote zus van 10 jaar vind het stiekem ook nog heel leuk!

 8. Elle Iram
  15 november 2016 / 14:12

  Graag!!! Ik wil graag met mijn gezin naar de film. Nog nooit met zijn 4en geweest omdat mijn dochter 3 is. Ik vind dat een beetje spannend. Maar had van meerdere geld dat het echt een film is voor heel het gezin dus ik laat mij graag verrassen… duim voor deze kans.

 9. 15 november 2016 / 14:57

  Dat lijkt me een mooi uitje voor mijn kleine wildebrasjes!

 10. Sevda
  15 november 2016 / 17:01

  Wat leuk! Als ik zou mogen winnen, zou ik met mijn vader, moeder en mijn zoontje gaan. Dat zou mijn zoontje geweldig vinden met oma en opa 🙂

 11. Ingrid van Duijl
  15 november 2016 / 17:06

  Doe graag mee met deze leuke actie!

 12. 15 november 2016 / 17:50

  Lijkt mij hartstikke leuk om samen met mijn meiden heen te gaan. Het laatste jaar dat ze allebei nog helemaal in de Sint geloven, dus het moet een speciaal jaar worden.

 13. Erika van Koert
  15 november 2016 / 20:38

  Ik doe graag mee voor ons gezin.
  Dit is waarschijnlijk het laatste jaar dat mijn zoontje geloofd en we zijn nog nooit naar een sinterklaas film geweest

 14. Loes
  15 november 2016 / 21:15

  Wij doen ook graag mee!

 15. Dorien
  15 november 2016 / 21:54

  Ik wil er graag naartoe met mijn gezin. Een dochter van 7, een zoon van 5 en een man van 31 😉 en ik. Onze kinderen zijn nog nooit in de bioscoop geweest, en het is er nu helemaal weer voor, deze tijd van het jaar! Wat is er nu leuker dan naar een echte Sinterklaas film? Volgens mij kan ik geen beter cadeau bedenken. Zou ontzettend leuk zijn om te winnen!

 16. Heidie van der Steeg
  15 november 2016 / 22:06

  Ik doe graag mee. Vorig jaar ben ik met het eerste met de kinderen naar de Club van Sinterklaas film geweest. Ze vonden het GEWELDIG! En ze vroegen laatst al, gaan we dit jaar weer naar de Sinterklaasfilm in de bioscoop mama? Dus ze zouden wel heel erg blij zijn als ze binnenkort een paar bioscoopkaartjes voor deze film in hun schoen aantreffen. En hoe leuk als papa en mama geheel onverwacht ook een kaartje in hun schoen vinden, mogen die ook mee!

 17. Nicky
  15 november 2016 / 23:08

  Gezellig vrolijke film denk ik, ik doe mee!

 18. Anita koekkoek
  16 november 2016 / 00:37

  Wat leuk ?? ik doe graag mee, het zou geweldig zijn om met mn 2 meisjes en vriend naar toe te mogen ? mn oudste is 9 , ik heb haar pas ‘het grote geheim’ verteld… maar geloof me, dat viel echt niet mee! Nee er waren wel 1000 pieten daarom konden ze overal tegelijk zijn… toen ik zei dat mama zelf de cadeautjes kocht, zei ze… Nee nee nee nee mama. … jij zegt altijd, ik ben sinterklaas niet ?? ik tufte bijna mn koffie uit ? daarna moest ik met bewijzen komen haha. .. ik had haar verlanglijstje nog van vorig jaar, het antwoord daarop was.. dat ze niet zo slordig schreef ? pfffff… tja, en dan ?? ik heb het verteld, ze weet het nu maar toch zit ze er nog helemaal in… zodra ze wakker zijn (ook mn jongste van 6) wordt het sinterklaas journaal op de tablet opgezocht, onder de douche ligt de tablet op de overloop en wordt er volop meegezongen ? tis echt ook zo’n leuk feest ?? zou super leuk zijn als ik mn meiden blij mag maken met de bioscoop ? wat zullen ze genieten, en ik ook ?
  Groetjes anita

 19. Nina Mol
  16 november 2016 / 06:53

  iK ZOU GRAAG MIJN OPPASKINDJES VERRASSEN!

 20. 16 november 2016 / 08:30

  Blijft een leuke film super gezellig kinderfeest.

 21. Lizet
  16 november 2016 / 08:39

  Ik kijk elke avond met me dochter live via Facebook en ze vindt ’t zo leuk om een berichtje te “typen” naar Testpiet.
  Ik zou haar graag meenemen naar de bioscoopfilm samen met haar vriendinnetje en haar moeder.
  Wij zouden hier echt van kunnen genieten

 22. Hanane Rebha
  16 november 2016 / 10:42

  Dolgraag met mijn dochter Lina en mijn zoon Sam en papa. Gezellig uitje met zijn allen

 23. Marianna Moorlag
  16 november 2016 / 10:48

  Ik zou wel graag mee willen doen voor onze dochter en dat ze dan vriendinnetjes mee kan nemen om te genieten van deze film.

 24. elisabeth maria martina
  16 november 2016 / 11:08

  mijn kleindochters gaan compleet uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 25. samira lehkamp
  16 november 2016 / 11:24

  ik zou heel graag heen willen met mijn dochter van 3 jaar ! en natuurlijk nemen we dan ook 2 andere kindjes mee!

 26. Martine Heijboer
  16 november 2016 / 11:27

  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie. Ik zou graag met ons gezin gaan omdat deze uitstapjes altijd een leuke herinnering blijven voor later!

 27. cobi
  16 november 2016 / 13:46

  Ik zou graag samen met mijn mannen naar deze film winnen

 28. Sonja Hubregtse
  16 november 2016 / 14:00

  Wij zouden graag van de nieuwe Sint film gaan genieten,
  Daarom laten we deze kans niet schieten.
  Slechterik dokter Vleugelaer heeft een plan,
  Iets waar hij veel geld mee verdienen kan.
  Een blafspray waardoor de kindjes gaan blaf-hoesten,
  Maar zal hij daardoor het sint-feest niet verwoesten?!
  Voor het tegen-medicijn vraagt hij veel geld,
  Maar ook de zwarte pieten zijn door de blafhoest geveld.
  De slechterik had namelijk het speelgoed ingesprayd.
  Dat veroorzaakt bij de kinderen en pieten heel veel leed.
  Zal de sint ‘t speelgoed op tijd schoongemaakt krijgen,
  Of zal de Blafspray het sint-feest toch nog bedreigen?!
  Het worden dus spannende avonturen,
  Die van ons wel lang mogen gaan duren.
  Hopelijk loopt het toch nog goed af,
  En komt er een einde aan al het geblaf.
  Wij, papa,mama,Robin en Bas, zouden deze film graag in de bios kijken,
  of het avontuur goed afloopt moet nog blijken…

 29. marianne
  16 november 2016 / 21:24

  Zeker meld ik me aan voor deze kaartjes , supergaaf! Ik zou met mijn dochters gaan, ik heb er drie. En ik zou een extra kaartje bijkopen zodat hun broertje ook mee kan. De meiden hebben het geheim van sinterklaas al ontdekt maar spelen het spelletje zo goed mee voor hun kleine broer…Stiekem giechelen ze heel wat af als ze hun schoentje mogen zetten en de kleine jongen uit volle borst zingt. Maar ze verklappen niks! Het zou leuk zijn om met elkaar naar deze film te gaan, voor een nog specialer Sinterklaasfeest.

 30. Elizabeth
  16 november 2016 / 21:34

  Zou super zijn met mijn kindje, mijn beste vriendin en haar kindje! Dolle pret

 31. Tess
  16 november 2016 / 23:12

  Met Emma en haar beste vriendin, voor het eerst naar de bios, gezellig samen!

 32. Robin
  16 november 2016 / 23:14

  Leuk ik doe ook mee, misschien heb ik geluk! Lekker erheen met mijn zoontjes en een vriendje dan denk ik.

 33. Marcia Kan
  17 november 2016 / 01:13

  Jaaaaaa, superleuk!! Zou graag met mijn gezin van deze film willen gaan genieten, ik ga duimen voor een beetje geluk!!

 34. Esther
  17 november 2016 / 10:09

  Ons nichtje komt binnenkort voor de 1e keer logeren en het lijkt mij leuk om met haar en ons dochtertje naar deze film te gaan om er een feestje van te maken.

 35. Samarinda Stevens
  17 november 2016 / 16:37

  Wij doen heel erg graag mee, zijn heel benieuwd naar deze film!

 36. Michael noo
  17 november 2016 / 20:52

  Doe super graag mee!! Zou hier heel graag naartoe gaan met mijn gezin. De kinderen vragen al wanneer we naar deze film gaan dus zou super leuk zijn

 37. anica aarts
  17 november 2016 / 21:11

  Leuke film om naar toe te gaan met de kids.. Zou hier graag naar toe gaan is een super leuke verrassing

 38. Anneliese de Waal
  18 november 2016 / 21:13

  Ik doe graag mee, zou de film heel graag willen zien met de kinderen.

  Groeten Anneliese

 39. Bianca van den Heijkant
  18 november 2016 / 21:58

  Zou heel graag met Daan (6 jaar) en onze 4-jarige Stijn gaan, hij is nog nooit naar de bioscoop geweest. Dit zou een mooie eerste film (voor hem) zijn. Uh papa nemen we ook nog mee!

 40. Danielle
  19 november 2016 / 16:42

  Zou heel graag met ons gezin naar deze film gaan! Zou voor de jongste ook de 1e keer naar de bioscoop zijn, dat maakt het dan wel extra leuk! ?

 41. Peggy M
  19 november 2016 / 17:56

  Mijn zoontje van 3 vindt het maar reuze spannend die Sinterklaas met zijn pieten. Maar hij kan er ook zo van genieten als zijn handje wordt gevuld met pepernoten of hij s morgens ontdekt dat de Sint is langs geweest!
  Wat een feestje om samen met papa en mama ook nog naar de bioscoop te gaan om het avontuur van Sint en zijn pieten te bekijken!

 42. Katerina
  19 november 2016 / 23:05

  Mijn grote knul van tien, die wil deze film absoluut zien. Mijn negenjarige kind, kijkt ook graag naar deze film van sint. En het grote kind van meer dan vijftig jaar: die zie ik ook wel lachend daar…

 43. Jessie van Vliet
  9 november 2019 / 19:22

  Oooh wat is dit gaaf.

  Heel graag willen wij deze kaarten winnen, papa kan HELAAS niet mee vanwege een herina,maar dat mag de pret niet bedrukken.

  Nu wil ik samen met mijn schoonzus en ons nichtje naar de film.

  Om heerlijk te genieten van het mooiste kinderfeest van Nederland ??

  Dank u wel sinterklaasje ?