Home + New in | Milan in Legends 22!

New in | Milan in Legends 22!

Veel legendarische mannen die wij kennen waren ooit jongetjes met grote dromen. Jongetjes zoals Milan en jouw zoontje(s). Jongetjes die ervan droomden om ergens de beste in te zijn en daar alles voor over hadden. Eigenlijk schuilt er in ieder jongetje een legende, jouw legende. Niemand kan op tegen jouw eigen mooie mannetje. En vanuit die gedachte is dit nieuwe kledingmerk voor jongetjes afgelopen zomer begonnen: Legends 22. Inderdaad, een merk alleen voor stoere jongens.

Daar wilde ik meer van weten! Ik kwam Legends 22 tegen op Facebook en nam een kijkje in de webshop. Ik vond de kleding zó gaaf dan ik hen zelf benaderde met de vraag of ze samen willen werken. Ik was ontzettend benieuwd en wilde er graag over schrijven. Zeker omdat veel jongensmoeders het lastig vinden om unieke kleding te shoppen voor hun zoon. Gelukkig wilde Legends 22 samenwerken en al snel kreeg ik twee gave shirts thuis gestuurd.

Het is altijd even afwachten of iets in het echt net zo mooi is als op de foto. Ook de kwaliteit is nog weleens een “dingetje”. Milan viste het al uit mijn handen voor ik goed en wel kon kijken en voelen, maar ik hoorde hem al ‘lekker stofje’ (ja, dat zegt hij echt haha)  zeggen. Dat zat dus al goed.

Shirt Finn!

Alle kledingstukken van Legends 22 hebben een naam en mijn grote favoriet was shirt Finn. Een zwart/wit gestreept shirt met de ogen van een wolf erop en een klein colletje.

Ik vind het altijd leuk als Milan iets aan heeft wat je niet vaak ziet en wat leuke details heeft. Dit shirt heeft het allemaal: de col, de wolf, de bijzondere strepen én de blauwe rand bij de mouwen. Als ik aan Milan vraag wat hij aan wilt, pakt hij steevast dit shirt 😉

Shirt Pepijn

Legends 22 kiest voor prints en ontwerpen die ook echt leven bij jongetjes waaronder stoere auto’s. Shirt Pepijn is een mooie longsleeve met een kleine v-hals en op het shirt staan drie stoere auto’s. Wat dit shirt zo mooi maakt zijn de diepe kleuren en het feit dat hij aan de onderkant rond loopt in plaats van recht. Toch weer die details hè?

Je ziet mooie, felle kleuren en dan kan ik mij voorstellen dat je denkt dat dit lastig te combineren is. Niets is echter minder waar, omdat er altijd een basic kleur in zit waardoor het juist heel makkelijk combineren is en je zo iedere keer weer een unieke outfit hebt.

Milan gaat sowieso nog heel lang plezier hebben van deze twee items. Ik heb ze al een paar keer gewassen en ze blijven mooi dus dat zit wel goed. Verder heb ik al veel andere gave dingen gezien dus ik blijf Legends 22 in de gaten houden!

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

je JBewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *