Home + Wij zijn vandaag 8 jaar getrouwd!

Wij zijn vandaag 8 jaar getrouwd!

12 juli 2010 was de dag dat wij trouwden. We zouden groots trouwen in september 2010, maar ik werd zwanger en bleek uitgerekend te zijn in oktober. Tja, dat werd een beetje tricky. We besloten hals over kop onze trouwdag te vervroegen en trouwden heel eenvoudig op een maandagochtend. Het werd een topdag! Inmiddels zijn we 8 jaar verder en lees je bij stellen vaak dat het zo goed bij hen gaat omdat ze elkaar vrij laten. Wij doen juist wel veel dingen samen…

Een topteam!

Het geheim van een goed huwelijk? Die bestaat volgens mij helemaal niet. Dat is afhankelijk van de personen, de karakters en wat zij allemaal meemaken in hun leven. Het leven kan je namelijk ook veranderen. Het werkt of het werkt niet en voor ons werkt het tot nog toe heel goed 🙂 We zijn precies 14 jaar samen en daarvan zijn we er dus 8 getrouwd. Ik noem ons weleens een topteam en zo voelt dat ook echt. Hoe dat over 10 jaar is weet ik niet, alles kan namelijk veranderen, maar ik ga de komende jaren vol vertrouwen tegemoet!

Als je aan veel stellen vraagt naar hun “geheim” dan antwoorden zij vaak dat het zo goed werkt omdat ze elkaar heel vrij laten. Ieder doet zijn of haar ding en dat moet ook gewoon kunnen. Helemaal mee eens en dat gebeurt hier ook, maar… het is niet zo dat we vaker weg zijn dan dat we thuis zijn. We doen heel veel dingen samen, zowel in de avonden als in de weekenden. We verdelen de taken en ondernemen heel veel leuke dingen in het weekend. Het is niet zo dat ik iedere avond alles zelf kan doen en dat geldt ook voor Pat. Vinden we ook niet eerlijk.

Verder zijn we allebei van mening dat we moeten genieten van het leven en daarom doen we in de weekenden ook zoveel mogelijk leuke dingen met het gezin. Dat kan variëren van een wandeling en een ijsje halen tot een dagje echt weg. Als we er maar uit zijn en het leuk hebben met elkaar.

Veel meegemaakt

We hebben samen enorm veel meegemaakt. We hebben familieleden verloren, heel veel financiële pech gehad, we hebben huizen gekocht, kinderen gekregen, maar vooral ook heel veel gelachen. Wij redden ons wel en die jaren zijn voorbij gevlogen. Lekker cliché, maar op naar de volgende 8 jaar!

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Linda
    12 juli 2018 / 18:03

    Gefeliciteerd! En nog heel veel mooie jaren samen!