Home + Tip| Op ieder gewenst tijdstip met je kinderen aftellen naar 2016!

Tip| Op ieder gewenst tijdstip met je kinderen aftellen naar 2016!

De laatste dag van het jaar is aangebroken en vanavond tellen we met zijn allen af naar, hopelijk, een fantastisch 2016. Maarre, tel jij af met de kinderen en hoe doe je dat dan met opblijven, wakker maken etc.?

Mijn ouders lieten mij vroeger altijd nog slapen (ben ook nog steeds geen avondmens) en maakten me dan voor 00.00 uur wakker. En denk maar niet dat ik dan lekker enthousiast uit bed stapte, want ik vond er niks aan en werd zelfs nog een soort van kwaad dat ze me wakker maakten, want ik lag zo lekker 😉

Anno 2015 (bijna 2016 haha) is er Netflix en jij kan vanavond op ieder willekeurig tijdstip met je kind(eren) aftellen naar het nieuwe jaar én met hun favoriete personage!

Kinderen vieren de leukste 10 seconden van het jaar met de aftelklok van Netflix, of het nu middernacht is of niet. En dat het dan nog geen middernacht is vertellen we ze natuurlijk niet 😉 Zo hebben de kinderen toch hun aftel moment en kunnen ze daarna eventueel naar bed waarna jullie de avond voortzetten.

Netflix heeft speciaal hiervoor vijf countdowns geïntroduceerd voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De kinderen kiezen vervolgens met welke personages ze af willen tellen en klaar ben je. Bekijk hieronder de gave trailer.

Je kunt aftellen met de volgende series:

  • Puffin Rock
  • Troetelbeertjes
  • Koning Julien
  • Mr. Peabody & Sherman
  • Project Mc2

Dus het maakt niet uit waar je vanavond bent, jullie kunnen op ieder gewenst tijdstip aftellen met de kinderen. Zodat ook zij een feestje kunnen vieren!

Fijne jaarwisseling!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 31 december 2015 / 10:46

    Wat ontzettend leuk! Ik wist niet dat dit er was. Ik heb geen netflix, maar als ik het had zou ik dit zeker gebruiken. Wij tellen vanavond af met een klok die ik altijd 1 minuut voor 12 uur nog moet zoeken 😉 Een fijne jaarwisseling gewenst!