Home + Wie wint die supergave (geboorte)stempel?

Wie wint die supergave (geboorte)stempel?

Het leuke aan de winactie met de (geboorte)stempel is dat er dan misschien wel minder reacties zijn dan wanneer je speelgoed verloot, maar deze reacties zijn stuk voor stuk van mensen die er echt gerichte plannen mee hebben. Mensen die niet alleen maar meedoen om wat te winnen, maar mensen die dus speciaal voor dit ene item meedoen en dat is echt heel erg gaaf!

En stuk voor stuk creatieve mensen die al iets in hun hoofd hebben en niet kunnen wachten tot ze ermee aan de slag kunnen.

Vandaag mag ik de winnaar bekend maken!

De zondag begint daarom goed voor… Karen Koster! Van harte gefeliciteerd met je prijs en ik stuur je zo een mail voor de afhandeling.

En mocht je niet hebben gewonnen, er komen nog veel leuke winacties aan en neem anders echt even contact op met Bedrijfsstempels.nl voor de mogelijkheden voor jou, want ook al heb je dan niet gewonnen, het is echt de moeite waard!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *