Home + Wie wint de Zoomer Dino?

Wie wint de Zoomer Dino?

Dit is een post waar heel wat mensen op zitten te wachten denk ik zo. Zeker gezien het aantal mensen dat mee heeft gedaan met deze actie, want ik heb er maar één woord  voor en dat is ‘wauw’! Winacties zijn een groot succes, maar deze sloeg echt alles. Het is heel populair speelgoed en het staat dan ook op menig verlanglijstje.

Het is onwijs leuk om iemand voor Sinterklaas nog blij te maken met zo’n groot cadeau. Dus niet alleen voor één van jullie een cadeau, maar ook voor mij om iemand op deze manier blij te maken.

Toch kunnen we ook hier maar één iemand blij maken en dan is het een kwestie van loten.

Daar gaan we dan…. De winnaar van de Zoomer Dino is geworden: Lisa Blok! Lisa, van harte gefeliciteerd met deze prijs en ik neem contact met je op over de verdere afhandeling zodat je deze zo snel mogelijk in huis hebt.

Voor degenen die niet hebben gewonnen hebben we natuurlijk weer een andere leuke winactie online staan, want je kunt nog een nieuwe Bratz pop winnen!

Dank allemaal voor het meedoen, dit was een gigantisch succes dankzij jullie!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Jennifer Fortuijn-van delft
    4 december 2015 / 08:42

    Van harte gefeliciteerd ermee! Heel veel plezier maar dat lukt vast wel haha