Home + Dit zijn pas gave kinder keukentjes!

Dit zijn pas gave kinder keukentjes!

Soms kom je iets tegen op Internet en dat wil je dan gewoon delen. Niet alleen omdat het zo leuk is, maar eigenlijk is de vondst geniaal! En dit keer denk ik dat ik het gevonden heb op Instagram. Je maakt bijna ieder kind blij met een keukentje. Urenlang zijn ze er zoet mee, maar om nou te zeggen dat ze zo leuk staan in de interieur… Nee, want laten we eerlijk zijn die plastic keukentjes zijn echt heel erg lelijk!

Toen kwam IKEA gelukkig met een houten keukentje, maar om nu te zeggen dat deze nog heel erg origineel is… En hij is ook niet heel goedkoop.

Nee, het kan echt veel leuker, goedkoper, origineler én unieker!

Op Instagram kwam ik Kidskeuken tegen van Linda. Linda is Kids Keuken begonnen nadat ze van een vriendin hoorde dat er ze zo moeilijk leuke en betaalbare keukentjes kon vinden. Linda ging aan de slag en maakt nu de meest fantastische keukentjes van oude nachtkastjes!

Voor Linda het wist was Kidskeuken een feit en ook haar zoontje was meteen een groot fan. Ze besloot daarom de keukentjes ook in een andere kleur te maken dan roze 😉 Omdat ze gemaakt worden van oude nachtkastjes is dus ieder keukentje uniek.

En dit keukentje is zo leuk dat je deze echt wel in je woonkamer wilt hebben toch?Je maakt hem af met toffe accessoires en jij hebt het leukste keukentje ooit!

Ben je net zo enthousiast als ik? De keukentjes shop je al vanaf €45. Er zijn er al die kant en klaar zijn en die je dus zo kunt bestellen, maar je kunt er ook één bestellen naar eigen wens. Is het keukentje al klaar, dan wordt deze meteen geleverd en op bestelling heeft Linda twee weken nodig.

En het wordt nog leuker, want Linda verloot op het Instagram account van Kidskeuken een keukentje! En wil je er één bestellen? Als je Mamablogger noemt krijg je 15% korting!

Ik hoop dat jullie deze tip kunnen waarderen en net zo enthousiast zijn als ik. Ik wil wel even benadrukken dat ik op geen enkele manier ben gesponsord voor dit artikel en Linda zelf heb benaderd nadat ik de keukentjes zag.

Hoe vind je ze? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

 1. 3 december 2015 / 09:19

  Wat een superleuke keukentjes zeg! Weer eens iets anders en inderdaad niet duur! Een tip voor als mijn meisje een jaartje ouder is 🙂

 2. 3 december 2015 / 12:08

  Deze zijn echt super leuk. Maar even mee gedaan op instagram. Hoe leuk om deze in de woonkeuken te zetten. Kan hij mee koken 🙂

 3. ayse
  3 december 2015 / 18:15

  Aaahhh wat zijn deze superschattig. En eindelijk iets origineels in huis ♡♡♡♡ I love it! Mijn 3 kleintjes zouden hier helemaal gek op zijn

 4. Reb
  4 december 2015 / 23:08

  Oooohwww ik ben geen fan van Ikeakeukentjes en heb vorige maand alvast een andere keuken gekocht voor de verjaardag van mijn meisje volgende maand. Je ziet hem nog wel voorbijkomen op insta.
  Jammer dat ik hier niet van wist 🙁 onwijs gaaf

 5. 19 mei 2018 / 21:14

  Worden deze keukentjes nog gemaakt? Is er een website?

  • 20 mei 2018 / 08:53

   Ik durf het niet te zeggen eerlijk gezegd. Ze had destijds geen webshop, maar verkocht via Instagram.