Home + Wie is de winnaar van de Sint.tv videoboodschap?

Wie is de winnaar van de Sint.tv videoboodschap?

Terwijl ik nu, as we speak, een herexamen zit te doen in de Jaarbeurs (duimen jullie een beetje voor me?) maak ik ondertussen nog wel iemand blij met een persoonlijke video boodschap van De Club van Sinterklaas van Sint.tv! Een persoonlijke videoboodschap die helemaal draait om jouw kindje!

Het mooie is dat je vanavond de boodschap al kunt maken en dus morgen al kan laten zien aan jouw kindje, omdat je de download al snel in de schoentje, uh mailbox ;-), krijgt.

En dan moet je vooral even de reactie van je kind filmen, geweldig!

Maar goed, de winnaar van de Sint.tv winactie is geworden: Laura Kolthof! Laura, gefeliciteerd! Ik mail je vanmiddag de code zodra ik weer thuis ben.

En ondertussen hoop wil ik van Sinterklaas een voldoende, kan dat ook?

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *