Home + Werken en lunchen met kinderen, Keck in Gouda is dé nieuwe place to be!

Werken en lunchen met kinderen, Keck in Gouda is dé nieuwe place to be!

Koffie drinken of lunchen met een vriendin terwijl jullie gezellig bijkletsen. Heel erg leuk, maar als jullie de kinderen meenemen, dan kan dat nog best een uitdaging zijn. Of werk je nog steeds thuis en komen de muren op je af? Je kunt nu weer buiten de deur werken en je kind(eren) meenemen. Mocht je in (de buurt van) Gouda wonen, dan heb ik een te gekke tip voor je: het nieuwe Keck! Net buiten het centrum van Gouda, en wat een te gekke plek is dat!

Omdat mijn werk vlakbij Keck zit, haalden mijn collega’s en ik er de afgelopen periode al regelmatig koffie. De latte is er echt heerlijk! We konden lange tijd natuurlijk niet naar binnen, maar afgelopen week besloten Patrick en ik er spontaan heen te gaan met de jongens. Het was woensdagmiddag en Patrick was vroeg thuis. Alle tijd voor een spontaan uitje!

Verborgen pareltje

Keck is echt zo’n verborgen pareltje. Voor een koffie of lunch ben je geneigd direct naar de stad te gaan, maar vaak vind je die bijzondere plekken juist net erbuiten. Dat is met Keck ook het geval. Keck ligt pal naast het centraal station van Gouda (neem, als je met de trein komt, op het station uitgang ‘centrum’ in plaats van ‘Bloemendaal’) onder het kantoor van De Goudse Verzekeringen. Dat is super handig wanneer je met iemand af wil spreken buiten de stad.

Aan de buitenkant zie je al dat het een leuke plek is, maar binnen wordt dat pas echt duidelijk. Leuk is een understatement. Het is er ruim, licht, vrolijk, hip en aan alles is gedacht!

Voor ieder doel een eigen zone

Je hoeft je kinderen natuurlijk niet perse mee te nemen, maar het kan. Sterker nog, er is voor ieder doel een eigen zone, waardoor je met je kinderen de werkenden niet tot last bent. Handig en zo zit jij er ook nog een beetje ontspannen bij 😉.

Zo zijn er aparte ruimtes waar jij in alle rust de Zoom meetings kan doen, er is een ‘quiet zone’ waar je stil kan werken, bellen en vergaderen, maar je kunt er ook lekker zitten met je gezin of vriendinnen terwijl jullie de kinderen in de ‘play ground’ in de gaten houden!

Kinderen kunnen lid worden van de ‘Kecke Kinder Klup’. Je kind tekent een contract, er wordt een foto gemaakt en de foto van je kind wordt opgehangen aan de ‘Wall of Keck’. Bij ieder kindergerechtje dat je er bestelt, ontvang je een stempel zodat je kunt sparen voor iets ‘Kecks’, hoe leuk is dat?!

De kaart

De kaart is divers, bevat veel verantwoorde gerechten en drankjes, maar als je behoefte hebt aan wat te snoepen, dan kan dat natuurlijk ook. Zo bestelden we voor Milan afgelopen week een freakshake en Patrick snakte naar wat bitterballen. Ik had niet zo trek, maar die latte… Die was zo lekker!

Het is denk ik wel duidelijk, wij zijn fan van Keck! Hier komen we zeker vaker! Misschien moeten Chantal en ik hier ook eens een koffiedate plannen 😉.

liefs

 

 

 

KokenKoken

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.