Home + Diary | Verjaardagen, consultatiebureau en veel bloggen in het weekend

Diary | Verjaardagen, consultatiebureau en veel bloggen in het weekend

Eigenlijk was het een vrij relaxte week waarin niet zoveel gebeurde. Wij werkten, de jongens gingen naar school, we hadden wat verjaardagen en in het weekend bleven we voornamelijk thuis omdat ik heel veel had te doen voor Mamablogger. En ondanks dat was het ook wel lekker om niet zoveel buiten de deur te doen. Wat ik wel heb gedaan? Veel foto’s gemaakt zodat jullie weer mee kunnen kijken naar onze afgelopen week.

Maandag

Floris gooit zijn thee met honing om over de tafel. Fijn… 🙄

Mijn manager neemt een latte voor me mee, die is heel welkom!

Fotoshoot op het werk voor een campagne waar ik ook aan werk. Ik ga even kijken hoe het gaat. Het wordt leuk!

Ondertussen heeft Floris het naar zijn zin op school en maken ze zich klaar voor de wedstrijd van vanavond.

Beide jongens willen de wedstrijd helemaal zien, maar ondertussen zitten ze allebei op de tablet…

Dan kijken wij maar!

Dinsdag

Ik kom beneden en de jongens zitten er zo bij haha. Goedemorgen! En ja, tanden poetsen en de haren doen, doen we altijd na het eten.

Alvast aardappels schillen voor het avondeten. Daarna begint er een lange thuiswerkdag.

In de pauze vul ik vast de vragenlijst van het consultatiebureau in.

Na het eten moet ik echt even achter de schermpjes vandaan. We besluiten om even een stukje te gaan wandelen.

Woensdag

Mijn nieuwe podcastafvering staat online:

Bedden verschonen, veel was wegwerken, soep koken en schoonmaken, zo ziet mijn ochtend eruit.

Tussen de bedrijven door rijd ik even met Floris naar Waddinxveen voor cadeautjes. We besluiten broodjes te halen bij de bakker, dan hoeven we thuis niet meer te eten tussen de middag.

En dat is handig, want we moeten om 13.15 uur weer door naar het consultatiebureau. Als Floris de ogentest goed doet, hoeven we niet meer terug! Ook krijgt hij zijn DKTP vaccinatie. De ogentest gaat gelukkig heel erg goed, dus dit was echt de laatste keer!

Patrick is vroeg thuis dus we besluiten spontaan een bezoekje te brengen aan Keck in Gouda. De uitgebreide review daarvan is gisteren online gekomen.

Na het eten is het tijd om administratie voor de nieuwe maand te doen. Dit doe ik iedere maand in een kasboek en ik reken alles tig keer uit zodat we precies weten hoe we ervoor staan.

Onze dag zit er nog niet op, want mijn broer is jarig en dus rijden we rond 19.00 uur daar nog even heen! En wat zijn hun lammetjes gegroeid zeg, ze zijn zo leuk!

Donderdag

Dit is toch heerlijk wakker worden zo?

Ik werk de ochtend thuis terwijl Floris op de peuterspeelzaal zit. Tussen de middag haal ik hem weer op.

Eenmaal thuis legt Floris zijn “telefoon” aan de lader. Ik heb hier zo om gelachen!

Het voordeel, of het nadeel, het is maar net hoe je het bekijkt, is dat je langer door kan werken als je thuis werkt. Uiteindelijk klap ik mijn werklaptop rond 19.00 uur dicht, maar ik heb wel een onwijs voldaan gevoel. Patrick was op tijd thuis dus die zorgt voor het eten.

In de avond ga ik nog even door voor Mamablogger.

Vrijdag

Ik werk vandaag op kantoor en heb een afspraak op mijn oude stekkie. Hier heb ik bijna 8 jaar gewerkt als activiteitenbegeleider. Het is leuk hier af en toe nog naartoe te mogen. Dit is meteen de enige foto die ik vandaag maak. Het is druk op het werk en ’s avonds ben ik nog druk voor Mamablogger.

Zaterdag

We beginnen de dag met onze kapster. Daarna rijd ik even naar de Action. Omdat we in de middag toch nog wat willen doen, gaan we naar de kinderboerderij in Moordrecht. Hier hebben ze alpaca’s. Word ik blij van hoor!

Daarna halen we nog even een ijsje.

Halverwege de middag rijden we naar mijn zus en haar gezin voor de verjaardagen van mijn neefje en nichtje (ze zijn 21 en 19 geworden, waar blijft de tijd?!). Ik maak er geen foto’s. Daarna rijden we door naar onze favoriete snackbar, die om de hoek zit bij ons oude huis. De jongens zijn dolgelukkig. Oké, en ik stiekem ook 😉.

De rest van de avond staat weer in het teken van bloggen (de 42 gratis en low budget uitjes komen zondag online) en het maken van een verzamel e-book met alle gratis en low budget uitjes uit alle lijsten.

Zondag

Ik nam mij voor vanmorgen wat langer te blijven liggen, maar uiteindelijk ben ik om 6.30 uur beneden en heb ik al een was weggevouwen. De jongens zijn ook al klaarwakker. Ik laat Patrick liggen en begin alvast weer aan het e-book.

Uiteindelijk is het e-book aan het einde van de ochtend af en is dit de cover.

’s Avonds zitten we voor het voetbal. Terwijl ik dit typ hebben we een rode kaart gehad, staan we met 1-0 achter en moeten we nog een kwartier spelen. Ik zie het somber in, maar het was al geen beste wedstrijd. Zo jammer, het had zo mooi kunnen zijn…

Zoals ik al zei was dit een vrij rustige week. Komende week wordt wel weer wat drukker en komende zondag komt de nieuwe lijst met 42 uitjes online!

liefs

 

 

 

BabyBaby

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *