Home + Achter de schermen | Mamablogger in de zomervakantie, dit kun je verwachten

Achter de schermen | Mamablogger in de zomervakantie, dit kun je verwachten

De zomervakantie staat voor de deur. Over drie weken begint de zomervakantie in de eerste regio en in de twee weken erna volgen de andere twee regio’s. Opeens gaat het hard! Wel een lekker vooruitzicht 😉. Ieder jaar denk ik na over Mamablogger tijdens de zomervakantie. Las ik een zomerrooster in of ga ik gewoon door gedurende de vakantie?

Ieder jaar blog ik lekker door. Ik schrijf wat vooruit en vind het heerlijk om tijdens de vakantie af en toe te bloggen. Genoeg inspiratie en jullie vinden het ook fijn. Tenminste, de bezoekersaantallen laten geen dip zien tijdens de vakantie. Dat is niet het belangrijkste, maar het stelt me wel gerust. Ik ben stiekem altijd bang dat wanneer ik minder zou gaan bloggen, ik meer moeite moet doen om de aantallen stabiel te houden.

Zomervakantie 2021

Dit jaar is dat niet anders. Ik probeer de komende weken zoveel mogelijk vooruit te schrijven en tijdens de vakantie zal ik ook lekker bloggen. De één gaat lezen, de ander doet een spelletje en ik vind het fijn om te bloggen. Laten we het erop houden dat je minimaal zes dagen per week een artikel op Mamablogger kunt verwachten!

Onderwerpen in de zomervakantie

Wat kun je dan verwachten deze vakantie op Mamablogger? In ieder geval weer een te gekke ‘Back to School’ reeks! Deze begint in de eerste week vakantie van de eerste regio die met vakantie gaat en duurt tot de laatste week van de laatste regio. Iedere dinsdag bereid ik jullie voor op het nieuwe schooljaar! Twee jaar geleden schreef ik ook zo’n reeks en dat was een groot succes. Ik hoop dat ik jullie dit jaar ook van leuke inspiratie kan voorzien.

42 gratis en low budget uitjes en 3000e blogpost

In het weekend van 3 en 4 juli vieren we feest! Ik vier dan mijn 3000e blogpost met taart én de nieuwe editie van de 42 gratis en low budget uitjes! De nieuwe lijst is weer heel erg leuk geworden vind ik. Omdat dit de vierde lijst is én het mijn 3000e artikel is (oké, de bijna 3000e, maar dat mag de pret niet drukken ☺️) leg ik momenteel de laatste hand aan een gratis e-book waarin álle uitjes van de afgelopen jaren in staan.

Dat zijn in totaal 168 gratis en low budget uitjes.

Dit e-book is een PDF welke je op je telefoon op kunt slaan. Zo heb je altijd voldoende inspiratie voor uitjes bij de hand!

Verder kun je in de zomervakantie dezelfde soort content verwachten die je gewend bent. Het zal alleen wat zomerser worden!

Ik hoop in ieder geval dat je in de zomervakantie Mamablogger blijft bezoeken en als je verzoekjes heb, laat het me dan vooral weten!

liefs

SpeelgoedSpeelgoed

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  26 juni 2021 / 05:45

  Super gaaf hoor, dat e-book om zo ook je 3000e blogpost te vieren, mijlpalen zo!!
  En deze zomer hoop ik ‘gewoon’ weer dagelijks op blogvisite te komen 😊😉 heel leuk!

 2. Sandra Timmermans
  26 juni 2021 / 08:23

  Uh over twee weken heeft noord al vakantie.. de oudste zit in groep 8 en heeft nog 7 dagen school😱
  Maar fijn gewoon blogs in de vakantie