Home + Welk kinderfeestje met oudere kinderen?

Welk kinderfeestje met oudere kinderen?

In Milans klas zijn veel kinderen in dezelfde periode jarig. Alleen deze week werden er al drie verjaardagen gevierd en dat betekent dat er heel veel feestje worden georganiseerd door de ouders. Maar wat ga je nu doen met ouderen kinderen? Milans eerste twee feestjes waren binnen, maar met het feestje van dit jaar merkten we dat een buitenfeestje een groot succes was. Ze konden wel naar binnen om bijvoorbeeld te eten, maar voor kinderen van zijn leeftijd is niets lekkerder en leuker dan buiten ravotten en spelen.

Hier in de regio moet je echt goed zoeken naar wat er allemaal te doen is en iedere tip die ik hoor sla ik dan ook op voor het komende jaar.

Lasergamen met kinderen?

Ik had weleens gehoord dat je met kinderen ook kunt lasergamen tijdens een kinderfeestje. Ik had weleens gezocht en kwam toen Gotcha Outdoor Lasergames tegen. Helaas was Milan er nog iets te jong voor, maar hoe gaaf is dit voor volgend jaar?! De combi kinderfeestje en Gotcha Lasergame buiten lijkt dus een ‘match made in heaven’ want dit kan op 10 verschillende locaties in Nederland. Daarnaast kun je er al terecht voor een tientje per kind en dat is echt een heel mooi bedrag! Ik was met Milans eerste kinderfeestje een paar euro meer kwijt per kind en dat tikt behoorlijk aan. En dan was het maar een doodnormaal kinderfeestje in een indoor speeltuin. Nu hij ouder wordt willen ze juist iets anders.

Veiligheid voorop

Ik kan mij voorstellen dat je je misschien afvraagt hoe het zit met de veiligheid. De kinderen gaan lasergamen in een bos, maar altijd onder professionele begeleiding. Ook krijgen ze van tevoren duidelijke instructies. Het spreekt voor zich dat de veiligheid en het plezier voorop staan.

Helemaal echt!

De kinderen lasergamen niet in hun eigen kleding, maar krijgen echte camouflagekleding aan en kunnen zelfs worden geschminkt! Welk kind vindt dat nu niet cool?

Waarom zou je kiezen voor een lasergame kinderfeestje?

  • De kinderen zijn actief buiten bezig en spelen in een team (zonder vreemde kinderen van een andere groep)
  • Er is altijd een locatie in de buurt
  • Professionele begeleiding
  • Camouflagekleding en schmink
  • Het is niet duurder dan andere kinderfeestjes
  • Wedden dat dit het meest originele kinderfeestje ever is?

    Wat vind jij van dit kinderfeestje? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *