Home + Geboorte Floris | Dit mag Milan trakteren op school!

Geboorte Floris | Dit mag Milan trakteren op school!

Gisteren vertelde ik al over de Geboortekoekjes, maar Milan mag natuurlijk ook trakteren op school. Ik zocht iets bijzonders en als je mij een beetje kent of volgt weet je dat ik ook iets zocht dat ik van tevoren klaar kon zetten. Ik ben nogal georganiseerd en het geeft mij gewoon heel veel rust als dit soort dingen zijn geregeld en ik er niet naar om hoef te kijken in de kraamtijd.

Daarnaast vind ik het heel leuk om nieuwe dingen te ontdekken en deze tips met jullie te delen. Op social media (ik dacht op Twitter) kwam ik de webshop Paperhouse tegen. Een ontzettend leuke webshop met heel veel verschillende traktaties waaronder geboortetraktaties. Ik klikte door en zag daar een grote, blauwe fles met 30 kleine flesjes erin. Hier kan je dan snoepjes (manna) in doen en op de flesjes kunnen naamstickers worden geplakt om het echt persoonlijk te maken. Ik liet het aan Patrick en Milan (hij moet het uiteindelijk trakteren) zien en ook zij waren enthousiast! Dit zou de traktatie voor Milans klas worden!

Het contact met Paperhouse

Paperhouse wordt gerund door Karin en na mijn mailtje kreeg ik al heel snel een reactie. We stemden het één het ander af en voor ik het wist had ik de fles (met de kleine flesjes erin) en de zak manna besteld. Op de flesjes zouden stickers komen met de naam Floris.

Ik had alles in een mum van tijd binnen en er zat nog een leuk kaartje bij met een sleutelhanger eraan en de naam Floris erop. Dat is toch ontzettend leuk!

Patrick en ik hebben alle flesjes in week 37 gevuld met de manna. Manna is lang houdbaar. We hadden nog ruim voldoende over! Daarna heb ik de fles ingepakt met cellofaan (ik denk dat het inmiddels wel duidelijk is dat ik echt gek ben op cellofaan haha) met blauw/witte lintjes eraan. Zo blijft de grote fles ook netjes en kan alles schoon en droog mee naar school.

Milan vond het eindresultaat erg leuk en hij kon dan ook niet wachten om het uit te delen. Het enige waar ik even over twijfelde was of het voor een zeven jarige niet te kinderachtig zou zijn om uit te delen ook al was hij zelf razend enthousiast. Maar goed, de kinderen zijn ook pas zes/zeven en het gaat om een geboorte. Wat past er nu beter bij een geboorte dan een flesje? Daarbij wilde ik iets anders dan muisjes, want ik denk niet dat de juffen daar heel blij van worden 😉 Wij vonden het heel leuk en daar gaat het uiteindelijk om. Het is anders, feestelijk en lekker.

Wat vind je van deze traktatie? Laat het me weten in de comments hieronder en neem zeker even een kijkje bij Paperhouse, het is echt een aanrader!

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Christine
  25 oktober 2017 / 21:34

  Gaaf resultaat zeg! Ik weet nog dat ik als negenjarige zonder gêne op zo’n speen van snoep zat te zuigen, dus denk dat ze dit alleen maar leuk zullen vinden!! Inmiddels heeft hij denk ik al wel getrakteerd, toch? Hoe waren de reactie’s eigenlijk?

  • 1 november 2017 / 07:20

   Haha die spenen ken ik ook nog wel ja. Hij heeft inmiddels getrakteerd en ik kreeg superleuke reacties. Milan was enorm trots!

 2. Henriet
  26 oktober 2017 / 09:59

  Super leuk! En denk dat ieder kind dit echt associeert met een baby. Nog meer dan beschuit met muisjes!
  En idd heel fijn dat je die vooraf in orde kon maken. Dit zou ook echt iets voor mij zijn. Dus als er ooit nog eens een kindje zou komen hou ik dit in mijn gedacht.
  Hoe vonden de kinderen het?