Home + Weer een shoplog | Zomerkleding voor Floris!

Weer een shoplog | Zomerkleding voor Floris!

Zo schrijf je tijden geen shoplog en zo plaats je er twee in dezelfde week. Ik zei vorige week al dat de jongens flink wat nieuwe kleding nodig hadden en ik begon bij Milan. Die groeide gewoon enorm hard en had echt veel nodig. Floris kan nog wel even vooruit met zijn kleding, maar ik had nog helemaal geen zomerkleding voor hem. Als het nu warm zou worden, zou ik niet eens een t-shirtje in de kast hebben hangen. We reden naar de Zara en shopten er leuke, vrolijke kleertjes voor hem. Ook shopten we nog wat spotgoedkope items bij Name-it. Ik laat je alles zien en vertel je wat het kost. Wedden dat je vrolijk wordt van de kleurtjes en printjes?

Ik begin met de broekjes. Ik wilde wat vrolijke broekjes, de sombere kleuren mogen er nu wel een beetje uit. Ik vond deze echt superleuk! Sneakertjes eronder en klaar ben je. Daarnaast zitten dit soort broekjes van Zara gewoon heel erg fijn. Deze kost €8,95.

Dit broekje kochten we ook bij Zara en viel op door de lichte kleuren en de streep aan de zijkant. Ik zie Floris hier al in lopen. Het zit natuurlijk mega lekker bij die kleintjes. Dit broekje kost €10,95.

Dan twee korte, basic broekjes. Mocht het nu warm worden kunnen we alvast wat uit de kast trekken. Simpele broekjes die straks ook fijn zijn voor in de tuin. Deze kosten maar €5,95 per stuk!

Ik kocht twee t-shirts en realiseer me nu dat ze beiden een print hebben met eten. Ik weet niet wat dat zegt haha. Deze is van Zara en kan prima op beide korte broekjes. Dit shirtje kost €7,95.

Dan dit shirtje van Name-it. Ik vind die ijsjesprint zo onwijs leuk! Dit shirtje is wat duurder, maar de stof wel wat mooier dan die van Zara. Deze kost €11,99.

Door naar de truitjes! Floris heeft iets meer kleur op zijn wangen dan zijn grote broer (die is wat bleker) en daarom kan hij deze kleur geel heel goed hebben. Voor Milan hebben we deze trui overigens wel in het grijs gekocht, laat ik zo nog even zien. Het is een heel fijn gebreid truitje dat straks ook lekker is op de wat frissere dagen. Deze kost €15,95.

Dit oranje truitje shopten we bij Name-it. Deze kostte eerst €12,99 en kosten we uiteindelijk voor maar €5,- Dan is ‘ie helemaal leuk!

Ik heb het vaker verteld, ik ben gek op dit soort regenjasjes. Deze is ook van Name-it en kostte eerst €19,99. Nu maar €7,60! Natuurlijk heb ik hem meegenomen en meteen een maatje groter zodat hij hier nog heel lang plezier van heeft.

Voor Milan kochten we er ook nog wat bij. Deze korte broek en deze trui zijn beiden van de Zara. Zowel de korte broek als de trui kosten €17,95. Dat zijn nog eens fijne prijsjes!

Tot slot kwamen we dit spijkerjasje ook nog tegen bij Name-it voor Milan. Ik vond hem zo ontzettend gaaf! Toffe skinny, zijn nieuwe Nikes en en basic zwart shirtje hieronder en ik kan je vertellen dat hij opeens heel groot wordt. Dit spijkerjasje kostte nu maar €15,-

We hebben eigenlijk best veel gekocht voor relatief weinig geld. De kasten liggen weer wat voller en er is wat zomerkleding voor handen voor als het echt lekker weer wordt. Wat vinden jullie van deze kleertjes? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments

  1. Henriette
    16 mei 2019 / 22:17

    Leuk! Heb je de leuke name it producten online of in een winkel gekocht?

    • 17 mei 2019 / 06:54

      Goeie vraag! Ben ik vergeten te zeggen, maar we hebben dit in de winkel gekocht.