Home + Weekendje weg met z’n tweeën? Nee, met zijn drieën!

Weekendje weg met z’n tweeën? Nee, met zijn drieën!

Een weekendje weg met zijn tweeën, dit doen heel veel stellen bijvoorbeeld één keer per jaar. Even samen weg zonder de kinderen en dan lekker lang uit eten, urenlang shoppen en vooral weer genieten van het samenzijn. En ja, ik moet eerlijk bekennen dat dit heerlijk klinkt, maar dan moet ik er meteen achteraan zeggen dat ik liever een weekendje weg ga met zijn drieën. Niet omdat we het samen niet leuk hebben, maar het is een gevoel wat lastig is uit te leggen.

Nu scheelt het natuurlijk enorm dat wij maar één kind hebben die dan ook nog eens ontzettend makkelijk is en we overal mee naartoe kunnen nemen. Als wij uit eten gaan, zit Milan ook liefst urenlang te tafelen en te kletsen. Cultuur snuiven? Milan staat vooraan! Shoppen? Milan zoekt wel mee tussen de rekken om vervolgens met de meest gekke dingen terug te komen haha.

Het is daarom erg gezellig om met zijn drietjes weg te gaan en dat doen we dan ook graag. Het liefst in een hotel, want als we dan weggaan is een beetje luxe ook wel fijn.

Familiehotels Novotel

In het begin was het een beetje zoeken welke hotels er geschikt zijn voor kinderen. We hebben geen babybedje etc. nodig, maar we vinden het wel fijn als er wat te doen is voor kinderen. Als er speelgoed is, hij een eigen bed heeft bij ons op de kamer en er ook lekker en gezond eten is voor kinderen.

We kwamen al snel uit bij de hotels van Familiehotels Novotel. Ik kende Novotel nog niet, maar zij hebben wereldwijd hotels waaronder een heleboel in Nederland. Nu is dat misschien niet zo gek, maar Novotel is wel bekend om de gastvrijheid voor families. Zo zijn er speelruimtes, zwembaden, zijn er kinderbedden, kun je je baby meenemen én er is zelfs een tv-kanaal beschikbaar voor kinderen. Kunnen jullie nog even blijven liggen 😉

Sterker nog, als kinderen onder de 16 jaar zijn logeren ze gratis en krijgen zij ook nog eens het ontbijt van Novotel aangeboden (zie hiervoor de voorwaarden)! En wie is er nu niet gek op hotel ontbijtjes?

Met mijn mannen naar Amsterdam

Ik ben gek op Amsterdam en kom er dan ook regelmatig. De grachten, de sfeer, het shoppen etc. Ik was al gek op Amsterdam, maar toen ik er afgelopen jaar vaak kwam voor mijn werk ben ik er helemaal verliefd op geworden.

Novotel heeft een hotel vlakbij het centrum van Amsterdam en deze staat nog op mijn wishlist. Met de metro ben je binnen een kwartier in het centrum dus als je ’s avonds tot rust wilt komen kan dat, want dan ben je uit de drukte. Ik zie ons al het hele weekend genieten van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft en Milan kan gewoon met ons mee! Dat is toch extra genieten?!

Liefs, Marisca

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *