Home + We hebben een kloon! De gelijkenissen tussen Milan en Floris

We hebben een kloon! De gelijkenissen tussen Milan en Floris

Als winkelpersoneel tegen je zegt dat het gewoon bizar is hoeveel Milan en Floris op elkaar lijken weet je dat het menens is. Als moeders op school tegen je zeggen dat Floris precies zijn grote broer is (terwijl ze Milan niet hebben gekend als baby) weet je dat je er iets mee moet. Daarom leek het mij leuk om eens de archieven in te duiken en op zoek te gaan naar foto’s van Milan als baby van 4 à 5 maanden. Floris is nu net zo oud en bij sommige foto’s van Milan leek het alsof ik naar Floris keek. Bizar, we hebben een kloon!

Milan en Floris slapen

Kleine Milan ligt lekker te slapen in het bed van opa en oma op deze foto.

Ik kon geen foto vinden waarop Floris op dezelfde manier is gefotografeerd, maar kijk naar de vorm van de gezichtjes, de wangetjes en de kuiltjes in de kinnetjes. Smelt… Oh ja, en wat dacht je van de mondjes die ze allebei iets open houden als ze slapen.

Milan en Floris zitten voor het eerst rechtop

Kleine Milan, waar blijft de tijd?! Hier kon hij nog niet zelf zitten, maar hebben we hem tegen kussens gezet.

Op de eerste foto (met mij erbij) zie je dat Floris op dezelfde manier zijn mondje open houdt als Milan deed. Verder hebben ze precies hetzelfde neusje en mondje!

Grote, blauwe ogen en lange wimpers

Dit is Milan als baby. Milan heeft wel wat grotere ogen dan Floris, maar de wimpers zijn even lang.

Hieronder zie je Floris. Dezelfde mooie, blauwe ogen, maar die van Milan zijn dus wat groter. Naast de wimpers zie ik dat ze ook dezelfde wenkbrauwen hebben, hetzelfde haar én dezelfde vorm gezicht.

Zien jullie deze gelijkenissen ook? Het is jammer dat we niet exact dezelfde foto’s hebben in dezelfde situaties, maar ik hoop dat jullie het net zo goed kunnen zien als wij en de mensen die we tegenkomen.

Deze foto vond ik ook nog. Hier was Milan 10 maanden en al een stuk groter, maar kijk nu eens naar Floris als hij lacht…

Ik zie toch echt dezelfde bolle wangetjes en hetzelfde lachje.

Of ze wat betreft karakter op elkaar lijken zal nog moeten blijken, maar naast hun bijzondere geboortedata hebben ze dus ook heel wat uiterlijke kenmerken gemeen.

Zie jij de gelijkenissen tussen Milan en Floris? Zo ja, waar zie je dat aan en wat valt je op? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Ciska
    14 maart 2018 / 10:15

    Oma moet ook even goed kijken bizar hihihi