Home + Wat zijn de plannen?

Wat zijn de plannen?

Het is al knap dat je als werkende moeder nog weet wat je een week geleden rond deze tijd deed, de dagen vliegen namelijk voorbij! Ik moet inmiddels nog goed nadenken over wat ik gisteren allemaal heb gedaan. Ja, ik heb gewerkt, maar daarna moet ik echt even nadenken. De dagen gaan namelijk harder dan ooit, zitten voller dan ooit en ik vind het heerlijk!

Maar waarom zou ik nadenken over wat ik gisteren gedaan heb? Ik ben namelijk met van alles en nog wat bezig en er liggen fijne plannen die uitgevoerd moeten worden!

En ik ben de beroerdste niet dus ga in deze blog een tipje van de sluier oplichten. Om te beginnen heb ik serieuze “blogplannen”. Ik krijg vaak te horen dat ik een losse en gemakkelijke schrijfstijl heb. En omdat ik als kind niets liever deed dan lezen en verhalen schrijven, zit het er misschien nog steeds een beetje in en wil ik echt professioneel bloggen. De eerste stappen zijn gezet. En hoewel daar niets concreets over kan zeggen, kan ik wel zeggen dat ik inmiddels een eigen blogpagina heb bij Hippeshops! Sterker nog, ik heb zelfs mijn eigen rubriek; Marisca’s Musthaves! Iedere maand schrijf ik een blog over fashion. De eerste staat inmiddels online, klik hier om de pagina eens te bekijken.

Daarnaast ga ik binnenkort ook een aantal bloggende collega’s ontmoeten, ik ga er zelfs met een lunchen en dat is, naast dat het gezellig is, altijd goed voor de inspiratie!

Een ander groot ding is een boek. Ja, je leest het goed, een boek! Ik ga niet vertellen waarover (jammer hè?), maar ik ga het niet alleen doen. en het wordt ook geen verhaal over mij/ons, maar we nemen wel iets van onszelf mee ter inspiratie (volg je het nog?). Het staat nog erg in de kinderschoenen en de eerste woorden staan inmiddels op papier, maar het is een project war we beiden erg veel zin in hebben. Dus wie weet kan ik je aan het einde van het jaar zeggen dat het boek te koop is! Een meisje moet haar dromen hebben toch?

Verder loopt het lekker in de webshop. Veel nieuwe items en gelukkig weten de klanten ons nog steeds te vinden 🙂 Wat ook leuk is, is dat we vier weken achterelkaar in de nieuwsbrief hebben gestaan van Flavourites Store. Leuk dat we daar nu een extra verkoopkanaal hebben. Ben jij aangesloten bij Flavourites?

Hoe gaat het met jullie? Wat zijn jullie plannen?

Hippeshops Marisca Kenter

Screenshot van mijn rubriek op HippeShops!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. addie van stijn
    26 juni 2014 / 08:19

    Je bent goed bezig maarja wat wil je ook met zo, n fijn gezin en niet te vergeten de familie die alle geloof in je heeft. Maar zorg wel dat je daar ook tijd en oog voor houdt Marisca dan worden al je dromen vast waar!