Home + Wat hebben wij toch een heerlijk weekend gehad!

Wat hebben wij toch een heerlijk weekend gehad!

Wat kunnen de dingen soms gek lopen en zeker wanneer je blogt. Er gebeuren soms de leukste dingen die je van tevoren echt niet aan zag komen. Zo hadden wij een maand geleden niet kunnen denken dat wij afgelopen weekend nog een weekendje weg zouden gaan. We zouden een weekendje weg gaan tijdens Kerst, maar het gedoe met de auto’s gooide roet in het eten waardoor we de boeking hebben geannuleerd. We hadden dus ook niet meer verwacht dat we dit jaar nog weg zouden gaan.

Totdat we werden uitgenodigd door Hilton Soestduinen! Wat een welkome verrassing om dit rare jaar fijn en ontspannen af te sluiten. We hoefden helemaal niet na te denken en zeiden meteen ‘ja’. We kennen de omgeving goed en weten dat het daar erg mooi is. Tel daar de naam Hilton bij op en je begrijpt vast wel waarom wij dit helemaal niet vervelend vonden 😉

Toch is het altijd even afwachten of een hotel net zo mooi en schoon is als op de foto’s.

We reden erheen en het hotel ligt op 40 minuten rijden van ons huis. Prima te doen dus en niet al te lang. Het was een grijze dag, maar we hadden er zin in.

Hilton Royal Parc Soestduinen ligt midden in de bossen en vlakbij het Nationaal Militair Museum, Paleis Soestdijk, Amersfoort ect. Wil je rust en lekker genieten van de buitenlucht, dan kan dat prima, maar ook als je wat met een gezin wilt ondernemen kan dat uiteraard ook.

We kwamen binnen en werden heel vriendelijk ontvangen, Milan kreeg zelfs twee kleine cadeautjes! Hij kreeg een puzzeltje en een bakje met een vergrootglas die hij kon gebruiken in het bos. We kregen wat praktische informatie en gingen naar onze familiekamer. Dit zijn twee kamers (dus ook twee badkamers met toilet) waar een deur tussen zit. Als Milan op bed lag kon hij ons dus gewoon zien en horen.

Toen we net de kamer verkend hadden werd er op de deur geklopt. We kregen op beide kamers wat flesjes Spa en een schoteltje met aardbeien in chocolade gedipt en kleine cakejes. Wat een verwennerij!

We besloten al snel dat we naar het zwembad in het hotel wilden om even lekker te genieten. Het was er rustig en al snel hadden we het hele zwembad voor ons alleen! Het water had een goede temperatuur en we hebben ook gezien dat er wordt getemperatuurd en dat er monsters worden genomen.

Wat ons opviel was dat alles erg schoon is. Na het zwemmen zijn we gaan douchen op de kamer, maar dat kon ook bij het zwembad zelf als je dat liever wilde. Daarna hebben we nog wat tv gekeken en lekker loom op de kamer gehangen. Om 18.00 uur zijn we gaan eten, heerlijk!

Zodra we zaten kreeg Milan kleurplaten en potloden en werd er gevraagd wat we wilden drinken. Het eten was ontzettend lekker en zoveel dat we het niet eens op kregen. Kinderen kregen overigens een eigen amuse: een fruitspiesje.

Na het eten gingen we naar het souterrain waar Milan heel graag met Patrick wilde poolen. Hij had geen flauw idee wat het was, maar had de tafel zien staan. Ook daar was een bar en kon we wat eten en drinken.

We sloten de avond af op onze kamer en hebben heerlijk geslapen, want de bedden lagen erg goed. Milan slaapt nooit uit en die hebben we zelfs de volgende ochtend wakker moeten maken.

Na het aankleden zijn we naar het ontbijt gegaan. We roken het al op de gang, hmmm! Toen we binnen kwamen in de zaal werden we ook weer zo vriendelijk ontvangen en Milan kreeg meteen een koksmuts. Hij zat er supertrots mee aan tafel en werd nog enthousiaster toen ‘ie hoorde dat er poffertjes waren.

Er lagen verse eitjes, maar die waren hardgekookt. Ik ben zelf gek op zachtgekookte eitjes en zodra het personeel dat hoorde werden er meteen twee eitjes voor mij gekookt. Ik heb geen enkel moment het idee gehad dat ze ons lastig vonden of iets dergelijks.

Na het ontbijt zijn we weer gaan zwemmen en hebben we nog even genoten van de sauna en het turks stoombad. Daarna was het tijd om terug te gaan om te douchen en alles weer in te pakken om naar huis te gaan.

We hadden graag langer willen blijven, maar we moesten weer terug naar Gouda. We vonden het een heel kindvriendelijk en gezellig hotel. Bij recensies zag ik dat veel mensen de inrichting wat gedateerd vonden, maar wij vonden het vooral heel neutraal en klassiek. Het was schoon en heel en daar gaat het toch om? We hoeven er tenslotte niet te wonen. Het personeel was onwijs vriendelijk en we voelden ons heel welkom. Het eten was erg goed en veel en het zwembad was heerlijk.

We zouden graag nog een keer terug gaan in het voorjaar, dan gaan we ook naar Paleis Soestdijk. We zijn nu het hotel niet uit geweest en dat is een goed teken toch?

Kortom, een heel leuk hotel in een mooie omgeving waar je heel goed kunt toeven met het hele gezin!

Liefs, Marisca

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 20 december 2016 / 23:11

    Wat leuk zo’n mini vakantie! Lekker genieten zeg 🙂

  2. Moniek S
    24 december 2016 / 19:37

    Wat genieten…