Home + Vroeg opstaan wordt steeds moeilijker + win een Teufel Radio One wekkerradio t.w.v. €149,99

Vroeg opstaan wordt steeds moeilijker + win een Teufel Radio One wekkerradio t.w.v. €149,99

Jarenlang sta ik al om 5.30 uur op. Eigenlijk weet ik niet beter. Veel mensen verklaarden mij voor gek, maar ik ben sowieso een echt ochtendmens. Toch moet ik eerlijk zeggen dat dit tijdstip mij de laatste tijd steeds zwaarder valt. Moeite met wakker worden en zo lang mogelijk blijven liggen. Misschien ligt het aan het feit dat ik ouder word, ik weet het niet, maar het gaat niet meer zo soepel als voorheen haha. Het liefst zou ik lekker rustig wakker worden, maar met nog twee vroege vogels in huis, is dat niet zo gemakkelijk. Toch hebben we wel het één en ander veranderd zodat ik iets rustiger op kan staan. Ik vertel er meer over en je kunt ook nog een Teufel Radio One wekkerradio winnen ter waarde van €149,99!

Rustiger opstaan, maar nog steeds vroeg

Ik merkte dat wanneer mijn wekker ging, ik ook meteen ‘aan’ stond. De jongens zijn, net als wij, ook vroege vogels en beginnen dan meteen te kletsen. Bij Milan werkt dat zo: als ‘ie uit school komt en ik vraag hoe zijn dag was, krijg ik alleen maar ‘leuk hoor’ te horen. Ook tijdens of na het avondeten vertelt ‘ie niet of nauwelijks iets over school. Maar blijkbaar is ’s morgens rond een uur of 5.45 uur een heel goed tijdstip om eens te vertellen wat er allemaal is gebeurd op school en om mij te vragen of ik de juf even wil mailen. Dat was ik zat. We hebben nu de afspraak dat hij het dezelfde dag allemaal kan vertellen, de dag erna mag ook, maar wel wat later.

Ook heb ik nog even geen zin in geruzie tussen de twee, dat begint namelijk ook vroeg, discussies over wie gelijk heeft en wie niet en vragen als ‘welke kleren moet ik aan vandaag?’ en ‘wat eten we vanavond?’. Op de één of andere manier kan ik dit niet meer hebben en wordt ik er bloedchagrijnig van. En dat is tenslotte voor niemand leuk 🙂 We hebben dus echt wat regels opgesteld.

Zodra de jongens zijn aangekleed, gaan ze naar beneden en kan ik op mijn gemakje de bedden opmaken, de was doen en even douchen. Oké, dit moet allemaal voor 6.30 uur, anders red ik het allemaal niet, maar het is wel een stuk rustiger.

Teufel Radio One wekkerradio + winactie!

Ik probeer zodra ik wakker word ook niet meer meteen mijn telefoon te pakken. Ik ken mijzelf, dan lees ik meteen mijn mail, mijn werkmail en ben ik alweer dingen aan het doen voor Mamablogger. Ook niet echt bevorderlijk. Nu ik deze nieuwe Teufel Radio One wekkerradio heb gekregen, hoef ik mijn telefoon niet meteen meer te pakken om de tijd te zien, want die staat ook hierop. Handig, want dan wordt de verleiding minder groot om iets anders op mijn telefoon te doen. Leuk detail: je kunt het licht van de cijfers en letters dimmen zodat dit meer rust geeft aan je ogen. Ook wanneer je ’s nachts wakker wordt en dat worden wij moeder geregeld…

Maar hier blijft het niet bij natuurlijk, want deze wekkerradio is voorzien van heel veel hippe snufjes:

 • Voorzien van DAB+ radio
 • Voorzien van Fm radio
 • Je kunt drie zenders opslaan
 • Deze wekkerradio is ook een powerbank en je kunt je telefoon eraan opladen
 • Twee instelbare wekkers
 • Via de Bluetooth kun je muziek en podcasts afspelen op de Radio One (dat laatste is heerlijk als je even alleen bent en rustig op wilt starten met rustige muziek of een positieve podcast)

Kortom, hij is compact, licht maar wel voorzien van zo’n beetje alle fijne functies die je je maar kunt wensen. En laten we niet vergeten dat ‘ie ook nog eens mooi staat op je nachtkastje. Dat vinden wij vaak ook niet geheel onbelangrijk.

Win een Teufel Radio One wekkerradio!

En nu komt het beste stuk: ik mag van Teufel een Radio One wekkerradio aan één van jullie verloten! Niet alleen leuk voor jezelf, maar dit zou ook een heel leuk vaderdagcadeau kunnen zijn! Je kunt eenvoudig meedoen door hieronder een reactie achter te laten en vertel waarom je deze wil winnen. Let op: doe mee met een e-mailadres die je regelmatig checkt. Ik mail de winnaar namelijk persoonlijk. Vervolgens verzorgt Teufel de verzending naar de winnaar. Je kunt meedoen tot en met 14 juni aanstaande. Doe je mee? Leuk!

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

165 Reacties

 1. Karin
  3 juni 2022 / 04:21

  Deze vroege vogel is vandaag wel heel vroeg wakker ( lees: 4.15?), maar nu kan ik wel alvast jouw blog lezen én hier reageren!
  Ik zou deze wekkerradio dolgraag winnen, simpelweg omdat ik er toevallig nog eentje nodig heb :)! En dan is zo’n mooie toch wel een geweldig cadeau! En hopelijk slaap ik dan ook ietsje langer door 😉

  • Suus Tromp
   3 juni 2022 / 07:18

   Wat een gaaf kado, die wekker!

   Ik zou het heerlijk vinden om deze wekker te winnen. Dan kan ik in alle rust, zonder werkmail check, de dag beginnen!

   Fijn om zingend, lachend en dansend de dag te kunnen starten. Zoals mijn moeder altijd zegt
   “Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Want wie vrolijk is in de morgen, die lacht de hele dag”

  • Rebecca
   11 juni 2022 / 10:45

   Super leuk!
   Ik ben ook zo’n vroege vogel ?
   Ik sta altijd om zes uur op,
   Heerlijk, even koffie en dan al vroeg met mijn lieve hond op pad.
   Zo fijn als buiten alles nog in diepe rust is.
   Ook in de donkere winter ochtenden lopen we zo vroeg.
   Werkt verslavend denk ik ?
   Maar deze wekker radio is wel erg handig, ik word nu gewekt door een kwakende eend, via m’n telefoon.
   Ook leuk, maar met rustige muziek is het misschien nog wat relaxer wakker worden.
   Dus ik doe graag mee met deze leuke actie.

  • T.Hellegers
   12 juni 2022 / 01:56

   Ieder prijs is gaaf om te winnen.Ook deze Teufel wekker radio.

 2. Denise Sies
  3 juni 2022 / 07:00

  Wow! Z’n radio zou ik ook wel op m’n slaapkamer willen hebben.
  Weg met die telefoon continue in je handen, het is fijner wakker worden, maar ook met de andere dingen zoals douche en dansen ( doen wij altijd) hoef ik mijn telefoon dan ook niet meer te pakken.
  Wil mijn dochtertje van 2 graag opvoeden dat een mobiel echt niet voor alles nodig!

 3. Caro
  3 juni 2022 / 07:00

  Ohhh ja graag. Onze 16.5 jaar oude wekker wil niet mee verhuizen naar ons nieuwe huis.

 4. Jennifer
  3 juni 2022 / 07:04

  Wat een goede idee om dan in de ochtend niet direct je telefoon te pakken. Dat heb ik nu uiteraard wel gedaan? En voor vaderdag heb ik ook nog geen cadeautje ?

 5. Caroline
  3 juni 2022 / 07:06

  Hay Marisca,
  Wat tof dat je dit weg mag geven!.ik doe graag mee….en iedereen heeft zo zijn verhaal waarom hij die zou willen winnen, zo ik ook.
  Ik zou hem inderdaad graag voor mijn man willen winnen…
  Op moment zitten we thuis niet in een fijne situatie, onze zoon die naar de zomer op SBO onderwijs gaat en er zijn behoorlijk wat zorgen.
  Mijn man neemt thuis ontzettend veel over om mij te helpen.
  Lief omdat hij zelf fultime werkt.
  Echte liefde is dat! Daarom gun jk hem zo tof cadeau!

  Liefs Caroline

 6. Marina
  3 juni 2022 / 07:08

  Hier zijn de kinderen ook altijd vroeg wakker en net zoals bij jou stellen ze dan enorm veel vragen op de vroege ochtend en dan wordt je chagrijnig dat is hier net zo daarom zou deze wekker wel heerlijk zijn heb geen wekker doe alles met me mobiel dus zou helemaal super zijn om z’n wekker te winnen

  • T.Hellegers
   12 juni 2022 / 01:57

   Ieder prijs is gaaf om te winnen.Ook deze Teufel wekker radio.

 7. Yvonne
  3 juni 2022 / 07:09

  Omdat deze wekkerradio vast en zeker ook kan helpen bij een muzikale start van de dag. Waar mijn telefoon volgens ons zoontje ( bijna 4) niet meer hard zat gaat. Om iedere ochtend voor het aankleden te beginnen met muziek en een dansje. Zou deze wekkerradio onze ochtend disco ? compleet kunnen maken. ???

 8. Yvonne
  3 juni 2022 / 07:11

  Omdat deze wekkerradio vast en zeker ook kan helpen bij een muzikale start van de dag. Waar mijn telefoon volgens ons zoontje ( bijna 4) niet meer hard zat gaat. Om iedere ochtend voor het aankleden te beginnen met muziek en een dansje. Zou deze wekkerradio onze ochtend disco ? compleet kunnen maken. ??

 9. Petra
  3 juni 2022 / 07:12

  Dit zou het peefecte gezinscadeau zijn!
  Een prachtige wekker voor mijn zoontje en in de zomermaanden een pa htige speaker in onze tuinkamer ♡

 10. Floor Verseveldt
  3 juni 2022 / 07:18

  Wauw dit zou een geweldig vaderdag cadeau zijn. O danks het mezelf ook praktisch lijkt ?. Ook hier is vaak het probleem dat je ochtends langer in je bed ligt omdat je je telefoon pakt en dan weer bent afgeleid.

 11. Jessica
  3 juni 2022 / 07:20

  Ik ben net begonnen met de opleiding kraamverzorgende.
  Toen ik afgelopen week mijn eerste bevalling achter de rug had en iedereen in alle rust aan het bijkomen was ging daar mijn wekker op mijn telefoon. ? Nooit aan gedacht die uit te zetten.
  De wekker zal voor mij dus ideaal zijn. Dan hoef ik niet midden in de nacht te gaan bedenken dat ik de wekker op mijn telefoon een paar uurtjes later niet nodig ben.

 12. Judith
  3 juni 2022 / 07:23

  Wauw wat vroeg zijn jullie zo actief zeg!! Hier worden we rond 6.45 uur wakker. Die wekken zou wel een uitkomst zijn. Ik had als enige een wekker thuis. Die heeft mijn man toen gepakt ivm zijn werk. Nu moet ik dus elke nacht over zijn lichaam heen kijken snacht hoe laat het is. Kleine moeite maar bloedirritant als je eigenlijk alleen even je oog open wil doen om de tijd te checken. En dan staat er soms ook nog een flesje water voor…tijd dus voor een eigen wekken. En dan maar hopen dat de oudste van 10 deze niet in gaat pikken. Want die is wel van de technische snufjes…

  • 8 juni 2022 / 07:59

   Hoi Mariska,

   Wat een onwijs gave wekker radio is dat…
   En ik tientallen redenen bedenken waarom ik hem zou moeten winnen.
   Mooi design, nooit meer verslapen , geen stoorzenders door DAB+ , weet nooit een Vaderdagkado, maar het allerbelangrijkste, het zal zoveel meer rust in ons huis brengen.
   Help je mee duimen?

 13. Kirsten snoeij
  3 juni 2022 / 07:24

  Wat ewn mooie wekker! Ik vind wakker worden dus het rotste moment van de dag ? en dat felle iphone licht werkt dan niet mee, wellicht dat met zo’n wekker het iets meer ontspannend wakker worden is!

 14. M. Berting
  3 juni 2022 / 07:25

  Wat een gave winactie, die wekker wil ik wel graag winnen! Met een gezin met 3 jonge kinderen is het altijd druk. Ik sta samen met mijn man altijd eerst om 6u op om rustig samen op te starten. Even douchen en samen ontbijten. Een uurtje later halen we dan de kinderen uit bed zodat zij ook tijd genoeg hebben om op te starten en zich klaar te maken voor school. Zo min mogelijk gehaast en gestress in de ochtend!

 15. Nicky
  3 juni 2022 / 07:29

  Oh wat leuk Marisca, ik zou ‘m heeeel graag winnen.
  Ik wil al heel lang een goede wekker zodat ik mijn telefoon met de bijbehorende straling niet meer naast mijn bed hoef te leggen. Misschien sta ik dan ook wat uitgeruster op. Ben benieuwd.

 16. Sandra
  3 juni 2022 / 07:32

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoon die smorgens nooit zijn bed uit kan komen. En wie weet gaat dat met een lekker moppie muziek eennstuk beter?.

 17. Hetty
  3 juni 2022 / 07:41

  Oh dat zou super zijn met alle onregelmatige diensten en de bijbehorende tijden van opstaan, is leuk wakker worden beter dan nu met een ouderwetse wekker…

 18. Angelique jonkman
  3 juni 2022 / 07:52

  5:30 is voor mij ook de standaard tijd en ik herken hoe vermoeiend het is soms met 2 kleine kinderen. De radio helpt misschien de andere mama een keer wakker te maken. Dat ik een keer wat langer kan blijven liggen. Want van de kinderen wordt ze niet wakker. Smorgens niet en net zoals vanacht drie keer ook niet.

 19. Sharon de Ridder
  3 juni 2022 / 07:53

  Wat een prachtig ding! Die win ik graag voor mijn dochter, hopelijk komt ze beter haar bed uit met een goed muziekje!

 20. Monique van den Hombergh
  3 juni 2022 / 07:53

  Wow wat een mooi cadeau. Dat zou erg mooi zijn want mijn nachtrust is maar kort. Zoon komt 3-4 x per week laat terug van zijn bijbaantje. Zeg maar 01.30 tot 02.00 uur en dochter moet heel vroeg de deur uit. Zo gaat dat met mama’s. Ik zou er erg blij mee zijn.

  • 5 juni 2022 / 09:28

   Een hele goede morgen ?

   Op dit moment wonen wij met 2 families in huis. Eentje zijn we zelf, een komt uit Oekraïne. Ik merk dat ik graag op tijd wakker ben om even een moment te hebben waarop we “alleen” in huis zijn. Dit omdat het iets drukker en meer geregel is met het dubbele aantal personen in huis. Een prachtig klokje, ik zou er heel blij mee zijn

 21. Erika van koert
  3 juni 2022 / 07:56

  O dat klinkt ideaal ! Mijn wekker gaat zo hard af dat de buren waarschijnlijk om 6.00 uur ook recht op in hun bed zitten. Ik doe dus graag mee voor dit mooie exemplaar

 22. Sandra
  3 juni 2022 / 07:57

  Oh zou ideaal zijn voor mijn puber.. die gaat volgend jaar naar een middelbare school in andere stad. Elke dag om 6:00 uur zijn bed uit om de trein te halen.. gil nu nog elke keer naar zolder omdat ie zijn mobiele telefoon niet opgeladen is?

 23. Randy van Hal
  3 juni 2022 / 08:01

  Oh wat een super leuke wekkerradio om te winnen! Mijn wekkerradio is al een hele poos kapot en ik had nog geen andere mooie gezien, tot nu! Ik zou deze heel graag winnen want het zou geweldig staan op onze nieuwe slaapkamer! ??❤

 24. Kelly Aarts
  3 juni 2022 / 08:04

  Heel herkenbaar allemaal! Ook dat meteen naar je telefoon grijpen haha. Dat probeer ik ook echt te minderen, maar is dan nog best lastig.
  En de functie dat je eigen muziek en podcasts kunt luisteren is ook heerlijk! Zeker als je een dagje ziek op bed ligt. Ik ga dus heel hard duimen voor deze toffe wekkerradio!

 25. Sandra Benedick Elzinga
  3 juni 2022 / 08:10

  Dit lijkt mij heel leuk om te winnen, onze kinderen zijn echte slaapkoppen en mama kan er ook wat van
  Van een normale wekker word je gefrustreerd wakker, misschien dat wij met deze mooie prijs rustiger wakker mogen worden 😉

 26. Patricia
  3 juni 2022 / 08:17

  Super leuke winactie! Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn dochter, die juist niet zo’n vroege vogel is! Ze heeft elke dag moeite met uit bed komen als ze naar school moet. Hoe heerlijk zou het zijn als zij even haar me-time heeft in de hectische schoolochtenden. Even rustig wakker worden met een muziekje, terwijl haar broer en zus beneden al de tent afbreken ? Dat gun ik haar! Dus ik ga duimen! ?

 27. Els
  3 juni 2022 / 08:19

  Pracht exemplaar. Hopelijk kan hij ook snoozen ?. Hiermee moet het wakker worden zeker soepel gaan. Ik doe graag mee.

 28. Ingrid
  3 juni 2022 / 08:33

  Ik doe heel graag mee. Ook al gaat mijn wekker niet zo vroeg, is dat wel altijd de telefoon die je dan meteen pakt, en begint met scrollen. Een wekker met muziek helemaal top. Ook fijn om tussendoor aan te zetten. ???

 29. 3 juni 2022 / 08:37

  Wat een gave wekker! Graag zou ik deze voor onze dochter winnen. Zodat deze mama niet 4 keer hoeft te roepen en ze ook haar telefoon kan opladen. Van der telefoon word ze niet wakker hopelijk wel van deze radio en hij staat nog eens leuk op der kamer.???

 30. Joyce Schutte
  3 juni 2022 / 08:40

  Oh wauw dat zou geweldig zijn. Mijn wekker gaat door de week altijd om 5.15. mijn zoon slaapt dan gelukkig nog. Maar dan ga ik eerst een uur met de hond wandelen. Maar die telefoon is idd zo verleidelijk ’s morgens. Dus dit zou echt geweldig zijn

 31. Lianne Verwolf
  3 juni 2022 / 08:40

  Wat een gave wekker ! Graag zouden we deze winnen voor onze dochter die na 4 keer roepen nog niet wakker word. Ze kan dan gelijk der telefoon opladen want daar word ze niet wakker van en hij staat mooi op der kamer.

 32. Marange
  3 juni 2022 / 08:50

  Ideaal! Ook hier zijn we vroeg wakker. Niet zo vroeg als jij, maar voor ons vroeg! Om 6uur moeten we al eruit. Dit zou inderdaad fijn zijn, om heerlijk ontspannen wakker te worden. Ik doe dan ook graag mee, voor vaderdag. Dan gaat het op het nachtkastje aan zijn kant van ons bed!

 33. Lien
  3 juni 2022 / 08:52

  Wat tof van Teuvel! Mijn man & ik zijn altijd vroeg aan, maar puber is met geen 12 paarden uit bed te krijgen & altijd te laaat! Smoesjes: telefoon is niet afgegaan, batterij op, tussen het bed gevallen, vergeten… Met deze radio is het afgelopen met de smoesjes & kan hij zijn telefoon ook nog opladen? Dus please help ons ?

 34. Iris
  3 juni 2022 / 08:59

  Dat zou heerlijk genieten zijn met wisselende werkwekkers in de nacht, dan thuiskomen en nog even metime voor de kinderen weer uit school komen

 35. Anneke Haas
  3 juni 2022 / 09:08

  Hoi Marisca,
  Wat een gave wekker! Ik zou hem heel graag willen winnen zodat ik heerlijk wakker kan worden met muziek IPV dat ik dan mijn telefoon direct moet pakken. Even een mini momentje voor mijzelf voordat de drukke ochtendspits thuis begint.

 36. Antonia van Eegelen
  3 juni 2022 / 09:19

  trainen vroeg opstaan, structuur opbouwen

 37. Mieke
  3 juni 2022 / 09:34

  Dit lijkt mij ideaal! Ik word nu nog elke dag wakker met de mobiel, maar zoals jij zegt de verleiding is ook groot om wat anders erop te doen. Als ik in de nacht de tijd wil weten spiek ik bij mijn vriend, maar zul je net zien dat hij er wat voor heeft staan vanwege de felle cijfers ? dus dan moet toch de mobiel er weer bij. Zoals ik bij jou lees is dit ideaal, dus ik waag graag een kansje ?

 38. Marian B
  3 juni 2022 / 11:14

  Wat een leuk en mooi ding. Dat je ook je telefoon eraan kunt opladen vind ik wel erg handig. En inderdaad ook leuk om rustig podcast te luisteren of lekker naar muziek. We hebben nu helemaal geen radio op de slaapkamer, daarom doe ik graag mee.

 39. Jeanine
  3 juni 2022 / 11:14

  Wat leuk zo’n actie. Ik ben ook steeds slechter uit bed te branden. Maak graag kans!

 40. Heidie
  3 juni 2022 / 11:58

  Niet voor de vader hier in huis maar voor de a.s. brugpieper doe ik mee, die begin september naar de middelbare school gaan en dan zelf op tijd moet opstaan. Die wekker komt dus heel goed van pas.
  En nee, dat vroeger opstaan, vindt waarschijnlijk niet heel fijn maar als het met zo’n mooie Teufel one radiowekker is, met een leuk muziekje dat goed klinkt, vindt mijn zoon het vast al wat minder erg om vroeg op te staan.

 41. Jose de Groot
  3 juni 2022 / 12:02

  Deze wekkerradio is wel iets voor mijn klainzoon

 42. Arike de Boef
  3 juni 2022 / 12:31

  Wie wil er nou niet zn leuke wekker winnen ! Ook ik heb moeite met opstaan alleen mijn tijd is wat later half 7 .

 43. Diana van os
  3 juni 2022 / 12:53

  Wauw wat een geweldige winactie , ik doe heel graag mee ! Ja ik heb nog een babygirl van 10 maanden ik ben alleenstaande moeder , ik wil altijd optijd opstaan zo dat ik kan douche enzo voor mijn dochter wakker is ik vind het fijn om rustig wakker te worden. Ik zeg I love it en zou natuurlijk heel graag winnen .

 44. Stien van Mast
  3 juni 2022 / 12:54

  Wauw, die zou geweldig zijn voor mij of voor mijn man die een hersenbloeding heeft gehad en graag naar muziek luistert als hij in bed ligt.
  Dit zou een super cadeau voor hem zijn.

 45. Inge
  3 juni 2022 / 13:38

  Hier gaat om 5.50u de wekker, op mijn telefoon die ik dan dus ook in mijn handen heb waardoor ik er direct weer alle meldingen zie…..en dan dus vaak meteen weer kijk. Dat moet toch anders kunnen met deze toffe wekker 😉
  Zou heel welkom zijn hier!

 46. Lene ceyssens
  3 juni 2022 / 13:57

  Omdat onze dochters gek zijn van muziek, ik denk dat dan ook iedereen gelijk goedgezind is.
  Ik heb nu een wekker staan op mijn gsm(maar meestal zijn we al op voor de wekker ?)
  We zouden er heel blij mee zijn!!! ?

 47. 3 juni 2022 / 14:05

  Dit zou een geweldige wekkerradio zijn voor mijn jongste zoon; hoef ik hem tenminste niet elke keer wakker te maken ?

 48. Sharon
  3 juni 2022 / 17:33

  Super leuk! Klinkt best ideaal, gezien ik als nieuwe-mama nog niet altijd voldoende rust kan vinden en vooral veel op de mobiel zit “om maar moe te worden”. Met behulp hiervan zou het gemakkelijker worden om even de tijd te zien en dan niet afgeleid te worden door de mobiel en evt berichtjes die er dan op staan..
  Sowieso dus een goed idee om naar zoiets te kijken! Eerst maar duimen en hopen dat ik hem kan winnen.. ? iedereen succes!
  En weer leuk stuk geschreven!

 49. Mariëlle
  3 juni 2022 / 18:11

  Wauw wat een mooie wekker radio ! Inderdaad een mooi cadeau voor Vaderdag !

  & inderdaad je hebt soms van die dagen dan wil je eigenlijk liever blijven liggen 🙂

 50. Tanya Willems
  3 juni 2022 / 18:18

  Zou super zijn voor Jari, dan weet ik tenminste zeker dat hij volgend jaar op tijd komt in de brugklas 😉 op tijd uit bed komen schijnt een dingetje te worden bij pubers…

 51. Linda de bode
  3 juni 2022 / 18:19

  Oh, dat zou helemaal het einde zijn. Nooit meer 2 trappen op naar de zolder om de oudste zich rot te zien schrikken….

 52. Priscilla
  3 juni 2022 / 19:16

  Ik wil deze heeeel graag winnen voor mijn lieve dochter, die normaal altijd heeeel vroeg opstaat maar nu ze richting de tienerleeftijd op begint te gaan merken we dat we regelmatig haar wakker moeten maken. Of zal ze gewoon moe zijn van de laatste paar weken school… ?‍♀️ anyhoe hij zou goed van pas komen hier ?

 53. Margje Rijsdijk-Kooistra
  3 juni 2022 / 22:47

  Wat knap dat je zo vroeg op staat en ook zoveel doet, eigenlijk al voordat ik überhaupt uit mijn bed rol. Maar ik ben dan ook altijd gehaast en vooral altijd net te laat. Misschien helpt deze wekker bij mijn eeuwige goede voornemen om daar wat aan te veranderen!

 54. Mabel
  3 juni 2022 / 23:09

  We zijn allemaal hetzelfde, moeders… meteen aan, mail checken, apps beantwoorden, krantje lezen zodra we wakker worden. Mijn wekker zet ik op mijn telefoon, dus ik ontkom er ook niet aan. Zodra ik mijn wekker uitzet zie ik alle pop-ups. Daarom zou die wekkerradio mij ook perfect helpen om rustiger op te staan, zodat we toch niet alles op een rennetje moeten doen omdat ik weer te lang op m’n telefoon heb gezeten.

 55. Carola
  3 juni 2022 / 23:26

  Ook hier gaat elke morgen de wekker om 05;30 ?
  Met twee jonge kinderen lijkt me dit een ideale wekker
  En wat zie het een mooi cadeautje zijn op 14 juni op mijn verjaardag nu gaan we duimen ??

 56. Jessica
  4 juni 2022 / 09:36

  Mijn man is een snoozer. En houdt enorm van muziek. Hij zou het liefst met zijn koptelefoon op slapen. Dus ik denk dat dit een fantastisch vaderdag kado voor hem zou zijn ???

  Liefs Jessica

 57. Amanda
  4 juni 2022 / 13:24

  Ik doe graag mee voor onze puber van 13. Hij heeft nu een radio staan die van opa en oma is geweest en helaas begint hij steeds vaker te storen. Daarnaast zitten er niet zoveel functies op…!

 58. 4 juni 2022 / 14:50

  Heel tof! Hier ook vroege vogels. Ik zou hem graag winnen voor mijn man, na een heftige periode verdiend hij wel een leuk cadeautje <3

 59. Mendy
  4 juni 2022 / 18:01

  Ohhh dat is wel een hele leuke prijs om te winnen zeg. Kan ik eindelijk mijn oude wekkerradio eens vervangen voor een moderne!

 60. Vivian Bauptit
  4 juni 2022 / 18:08

  Super leuke winactie!
  Ik zou dit dolgraag voor mijn lieve man willen winnen!
  Hij is niet echt een ochtendmens en heeft best wel wat moeite om op te staan dus deze wekker radio zou echt een geweldige uitkomst zijn!
  Zeker omdat je lekker wakker kan worden met een heerlijke muziekje en idd niet je telefoon hoeft te pakken!
  Ik weet zeker dat hij hier heel erg blij mee zal zijn!
  En de vele functies die deze wekker radio heeft zal hem zeker ook erg goed bevallen haha 🙂
  Love this!

 61. Sjoukje
  4 juni 2022 / 19:39

  Wow wat een leuke wekkerradio! En laten wij die nou net niet hebben.. moest wel zo lachen om het merk teufel. Dacht namelijk dat er ’tuffel’ stond, en dat is in het Twente aardappel! ? wel leuk om met Aardappels wakker te worden ??

 62. Tamara
  4 juni 2022 / 21:36

  Voor een (groot)vader die graag bij de tijd blijft (Tiktok!) is dit natuurlijk een supercadeau voor vaderdag dan is hij ook letterlijk bij de tijd 🙂 !

 63. Galinka van Bokhorst
  4 juni 2022 / 21:52

  Wat een mooie wekkerradio is dit. Zo fijn dat deze ook dimbaar is, zodat ik ‘s nachts toch de tijd kan zien en dan niet meteen door felle cijfers in mijn ogen helemaal wakker word. Wakker worden met mijn eigen muziek of met de radio dat is gewoon heel fijn. Het is ook gewoon een fraai ontwerp en voor tijdens de was opvouwen gewoon heerlijk luisteren naar een luisterboek.

 64. Renee van Oudshoorn
  4 juni 2022 / 21:53

  Hoi! Gaaf zeg. Mijn wekker staat al jaren om 5 uur?. Maar soms valt mijn telefoon uit waar mijn wekker op staat. Helemaal in de stress. Ik wil al jaren zo’n wekkerradio maar het is er nooit van gekomen, ik ga duimen ?fijn weekend groetjes Renée

 65. Beb Vos
  4 juni 2022 / 21:57

  Ik doe graag mee om deze mooie wekkerradio voor mijn dochter te winnen. Ze kwam trouw elke dag en dat 8 weken lang langs bij mij in het ziekenhuis. Ook nu ik thuis ben is ze elke dag bij mij om voor me te zorgen. Deze wekkerradio zou een mooi cadeau zijn om haar te bedanken. Dan kan ze fijn wakker worden met de radio en haar luisterboeken of meditaties hier ook op afspelen. Dus nu ga ik hopen dat ik haar hiermee mag verrassen ook al zegt ze altijd ik doe het met liefde dus ik hoef er niets voor terug.

 66. Angelique
  6 juni 2022 / 00:19

  Mijn huidige werk is op 5 minuten loopafstand waardoor ik lekker lang kan blijven liggen, maar….

  Na 15 jaar start ik vanaf 1 augustus bij een nieuwe werkgever. Ontzettend spannend! Trots op mezelf dat ik deze stap durf te zetten.

  Maar 2…..ik moet er 45 minuten voor rijden en dat is zonder file. Van Rotterdam naar Noordwijk, dus reken maar op dagelijks file.

  Een goede wekker om op tijd op te staan is dus erg welkom ?

 67. Mira
  6 juni 2022 / 18:41

  Graag, zou mijn tijd in de daklozenopvang wat gezelliger maken..

 68. Gé Geurtsen
  6 juni 2022 / 22:09

  Zeker een goed vaderdagkado! Mijn man houdt ervan om nog even radio te luisteren voor we gaan slapen. Vooral de wekkerfunctie bij deze radio lijkt me superhandig. Lekker wakker worden met een fijn muziekje, heb ik er zelf ook nog iets aan 😉

 69. Nanda
  6 juni 2022 / 23:16

  Leuk, maak ook graag kans hierop.
  Starten met mobiel omdat dit nu eenmaal ook mijn wekker is, wil ik ook graag vanaf.

  Een mooi Vaderdag cadeau, maar zelf ook jarig dus dat is 2 vliegen in 1 klap;)

 70. Jacqueline van de Manakker
  7 juni 2022 / 11:13

  Wow deze zou ik echt geweldig vinden en wat het voor mij echt aantrekkelijk maakt, is dat hij geen rode cijfers heeft, want dat zie ik ’s nacht niet

 71. Kim Wolterbeek
  7 juni 2022 / 19:38

  Allereerst bedankt voor deze zeer gulle actie. Dit zou het perfecte cadeau zijn voor mijn dochter als ze hoort dat ze geslaagd is. Ze is een echte topper die veel te verduren heeft gehad het afgelopen jaar. En toch is het haar gelukt om der eigen goed voor te bereiden voor der examens. En ze werkt nu in een attractiepark en moet daarvoor om 5 uur op. Dus dit zou echt de uitkomst zijn want ik ben bezig om haar kamer te upgraden en dit zou al een goed begin zijn. En anders een envelopje of doosje met geluk zou ook heel erg van pas komen aangezien mijn moeder met spoed is opgenomen in het ziekenhuis.

 72. Astrid
  7 juni 2022 / 20:25

  Ik heb geen radio meer via de kabel en ook nog geen DAB+ radio. Deze mooie Teufel prijs zou dus heel goed van pas komen!

 73. Marieke
  7 juni 2022 / 21:14

  Wauw, super leuk ik doe graag mee voor onze super papa, hij verdient een nieuwe wekkerradio om op te staan want zijn oude is echt aan vervanging toe

 74. Nicky
  8 juni 2022 / 11:26

  Superveel mogelijkheden zo te zien, en wat een mooi kado voor vaderdag! Vooral de dubbele wekkerfunctie lijkt me erg handig en het is natuurlijk fijn om met muziek wakker te worden!

 75. Nicky-
  8 juni 2022 / 11:26

  Superveel mogelijkheden zo te zien, en wat een mooi kado voor vaderdag! Vooral de dubbele wekkerfunctie lijkt me erg handig en het is natuurlijk fijn om met muziek wakker te worden!

 76. Yolande en Erik
  8 juni 2022 / 13:05

  Omdat dit een verschrikkelijk handig apparaat is, lijkt me ook heel handig als we buiten van het mooie weer genieten en je gelijk je telefoon kan opladen, wat een geweldige uitvinding ?

 77. Manon
  8 juni 2022 / 16:23

  Mijn wekkerradio kan alleen nog maar HARD en dat is elke ochtend weer schrikken! Een nieuwe is dus zeer welkom!

 78. Dineke Wiersema
  8 juni 2022 / 17:31

  Oh dat is een geweldig kado voor mijn broer, geweldige vader. Net geopereerd helaas en nog veel pijn. Maar muziek is zijn passie ! Het zou voor hem een geweldig kado zijn! Hij is ook nog eens binnenkort jarig! Ik ga voor hem duimen

 79. Marja Legius
  9 juni 2022 / 07:28

  De dag beginnen met muziek is de dag beginnen met een lach. Daar word ik vrolijk van. En dat de tijd zo groot aangegeven wordt is een groot pluspunt want dan kan ik het ook zonder bril ’s nachts lezen.

 80. Jolijn
  10 juni 2022 / 19:42

  Wauwie, ik maak graag kans (:

 81. christel vd einden
  11 juni 2022 / 10:01

  Dat zou inderdaad wel een heel leuk cadeau voor vaderdag zijn. Ik ga heel hard duimen.

 82. Anne
  11 juni 2022 / 10:07

  Wat een toffe winactie? sinds ik de titel moeder draag ben ik steeds meer n ochtendmens. Ik kan er heel erg van genieten om nog even een kopje koffie buiten te drinken terwijl iedereen nog slaapt. Veel vaker word ik wakker met n verhoogde hartslag omdat t kabaal wat van mijn huidige wekker komt nu niet erg vriendelijk en positief is, ook omdat ik mijn telefoon veel minder gebruiken wil.
  Heerlijk rustig wakker worden en gelijk n positieve gemoedstoestand te hebben draagt bij aan n positievere opvoedingsstijl

 83. Linda tromp
  11 juni 2022 / 10:09

  Owww wat een uitkomst ik heb nu een wekker met een heel iritant piep geluid die ik al meerdere keren een mep heb verkocht hierdoor sta ik altijd behoorlijk saggo op dit is voor mij niet leuk maar ook niet voor mijn mede huisgenoten

 84. Corry de vos
  11 juni 2022 / 10:16

  Vogeltje wat zing je vroeg
  Is de nacht niet lang genoeg ??
  Ik ben een vroege vogel !
  Dus gooi mij maar in de hoge hoed?dan komt het met die mooie wekkerradio
  Vast wel goed

 85. b.japsers
  11 juni 2022 / 10:27

  het is een mooie prijs, de dab zorg voor goed geluid waar je ook bent, en ik ben dan meteen van mijn antenne richten af. en hij is makkelijk overal te gebruiken, verder is een wekker altijd handig, en ook handig dat je je telefoon er mee kunt laden. het is dus een multifunctionele prijs die ik graag zou winnen.,

 86. J. Jonker
  11 juni 2022 / 10:27

  Wij hebben zo’n zwart plastic lelijk ding uit het jaar kruik. Hiervan is het bereik beperkt. Ver van voor DAB enzovoorts. Sowieso missen we in huis momenteel iets knaps om naar te luisteren. Mochten we deze prijs winnen, is onze slaapkamer “the place to be”! Ook niet onbelangrijk is het feit dat onze slaapkamer in zachte tinten is (Flexa koper, een lichtgroene tint, met wit houtwerk). Daar past deze Teufel wekkerradio juist heel mooi bij!

 87. Lydia
  11 juni 2022 / 10:42

  Voor een vriendinnetje zou dit een ideaal kado zijn. Hopelijk staat ze dan wat eerder dan 13:30 op …

 88. 11 juni 2022 / 10:58

  Wat een mooie radio
  Ik heb thuis een oud ding staan
  Waar cassette bandjes in gaan
  Gaaf als ik die zou winnen
  Want ik houdt enorm van muziek luisteren
  Daar wordt ik blij van!!!!!!

 89. Lia
  11 juni 2022 / 11:04

  Mijn man vind de DAB radio in de auto fantastisch, maar thuis heeft hij niet eens een losse radio, terwijl hij dat best wil, dus dit zou een leuke vaderdag verassing zijn.

 90. Nina Haven
  11 juni 2022 / 11:24

  Dit lijkt me een heel fijne wekkerradio. Ook ideaal dat het licht van de cijfers dimbaar is, anders lig je daar weer wakker van.
  Nu alleen niet in de verleiding komen om de telefoon, die ligt op te laden aan deze wekkerradio, er ’s avonds steeds bij te pakken…;-)

 91. 11 juni 2022 / 11:25

  Ik vind deze wekker radio heel mooi, die van mij maakt nogal herrie, ik zal deze heel graag willen winnen. Mijn man werkt nog 3 ochtenden en dan moet de wekker om 5,45 geluid maken met muziek om wakker te worden.

 92. Greetje
  11 juni 2022 / 11:35

  Als verpleegkundige moet ik soms voor dag en dauw op en dat valt me niet altijd even makkelijk…..
  Die mooie wekkerradio met fijne handige functies zou voor mij een uitkomst kunnen zijn.
  Ik loot dus heel graag mee.

 93. Maria
  11 juni 2022 / 11:48

  Met een wekker ( stukje lopen van het bed)móét je wel uit bed komen, zelfs als je nog wilt snoozen.

 94. Jacqueline de Waal
  11 juni 2022 / 12:28

  Wooh dat lijkt me heerlijk wakker worden

 95. Tamara V
  11 juni 2022 / 12:41

  Heel herkenbaar wat je schrijft over het vroege opstaan en meteen “aan staan”.
  Ook hier is het s’morgens meteen hurry up en vind ik van mezelf dat de ochtendroutine die in mijn hoofd zit ook eerst afgwerkt moet worden. Met deze fijne wekker lijkt het me wel een stuk relaxter dan het schelle geluid van mijn huidige “héjijdaarschieteensop” wekker

 96. Shirley
  11 juni 2022 / 12:51

  Ik loot graag mee!
  Gave wekkerradio. Die echt van pas komt.

 97. cor Boeren
  11 juni 2022 / 13:23

  Lekker opstaan met een leuke wekkerradio en een mooi melodietje.

 98. Adrienne
  11 juni 2022 / 13:30

  Ohhh ideaal! Als mijn meisje nog wel eens snachts wakker word, kijk ik standaard op mijn telefoon hoe laat het is. Dat hoeft dan niet meer. Tevens geen kabels meer nodig om de telefoon op te laden met deze geweldige pokerhand (of ja niet in het stopcontact)

 99. 11 juni 2022 / 13:55

  Kukelekuuuuuu!! Een hagelnieuwe, multifunctionele wekkerradio, de haan kan de deur uit! Na vele discussies liggen onze telefoons aan de andere kant van de slaapkamer. Dus alleen nog voor het gebruik van de wekker, voor de rest niets meer. Heerlijk rustig, maar wel wat onpraktisch. En dan sta jij hier ineens met deze te gekke actie. Mijn man en ik gaan hier superblij van worden, dus we gaan duimen!

 100. suzan van Tellingen
  11 juni 2022 / 14:09

  Ik zou mijn schoonvader van 83 deze kado willen doen.
  Hij staat altijd voor mij klaar en verdient het om eens zo’n mooi kado te krijgen.

 101. Maya Troost
  11 juni 2022 / 14:51

  Vrolijk opstaan

 102. marleen
  11 juni 2022 / 15:57

  hopelijk heeft dit een positieve invloed op het ochtendhumeur van mijn dochter en kunnen we allemaal vrolijk naar school en werk in de ochtend:)

 103. John Bottenheft
  11 juni 2022 / 16:03

  Dit is een mooi cadeau om te kunnen winnen en ik doe graag mee om kans te maken.

 104. 11 juni 2022 / 16:13

  Ik ben altijd heel vroeg wakker, soms val ik weer in slaap. Maar het nadeel is dan wel een vaste slaap. Het zou fijn zijn als ik dan met een zacht muziekje wakker gemaakt wordt. Dat zou heerlijk zijn. Ik doe daarom heel graag mee aan deze leuke actie.

 105. Nelly
  11 juni 2022 / 16:31

  Leuk om mijn vader mee te verrassen.

 106. van erum maria louisa
  11 juni 2022 / 16:38

  die zou me wel te pas komen

 107. Anita Kempenaers
  11 juni 2022 / 17:40

  doe zeer graag mee voor deze mooi teufel radio, wie wil dit niet winnen, radio, luidspreker en powerbank in één heb er al een mooi plaatsje voor

 108. Nancy Praat
  11 juni 2022 / 18:13

  Ik doe mee voor mijn dochter, ze staat altijd op om de post te bezorgen.
  Ik maak haar dan wakker,maar dit is natuurlijk een veel leukere manier om wakker te worden.
  En ze vindt het leuk om muziek af te spelen op haar kamer, dus ook nog eens heel leuk met deze technische snufjes van tegenwoordig.
  Dus waag ik zeker een gokje door mee te doen.

 109. marijksels
  11 juni 2022 / 18:23

  oh wauw wat een gaaf ding zeg! En dan heb ik ook eindelijk een DAB+ radio, superfijn! Zou hier zeer welkom zijn in de slaapkamer 😉

 110. Astrid van Rekom
  11 juni 2022 / 18:51

  Ik doe graag mee voor de vader van kan dochter die op 24 juni zijn dochter mag weggeven!

 111. 11 juni 2022 / 19:09

  Mijn neefje, de tweede zoon van mijn zus, wordt in december vader, om hem alvast een beetje te laten wennen aan het leven van een toekomstige vader, zou het fijn zijn om hem alvast met een wekkerradio te kunnen verrassen, zodat hij alvast een beetje aan het ritme van op gezette tijden opstaan kan wennen.

 112. Henk
  11 juni 2022 / 20:04

  Ik win graag een Teufel Radio One wekkerradio, omdat onze huidige wekkerradio zo kraakt, dat er niets meer van te verstaan is.

 113. Yvonne D.
  11 juni 2022 / 21:24

  Ik maak ook heel graag kans, want ik gebruik mijn mobiel als wekker en zit inderdaad ook meteen mail etc. te checken zodra hij afgaat. Niet de beste start van de dag!

 114. Anita te Gussinklo
  11 juni 2022 / 21:29

  Dat zou zeker een geweldig Vaderdag cadeau zijn.

 115. Eden
  11 juni 2022 / 21:33

  Geweldige actie. En toevallig de huidige wekkerradio hoognodig aan vervanging toe

 116. Riaat
  11 juni 2022 / 22:06

  ik mag graag smorgens voor de drukte begint rustig even naar de radio luisteren. Het zou heerlijk zijn als de wekker gaat en dan rustig de radio op de achtergrond wakker worden. daarom zou ik deze prijs graag willen winnen rustig de dag beginnen met muziek

 117. karin de graaf
  11 juni 2022 / 22:52

  dit lijkt mij echt iets voor mijn vader

 118. Remco B
  11 juni 2022 / 23:24

  Er is weinig meer irritant dan wakker worden met ruis/slecht geluid uit de wekkerradio, dan is mijn dag al zo goed als verpest. Als de stroom uitvalt dan wordt je tocht nog wakker gemaakt door de Teufel Radio One wekkerradio in tegenstelling tot mijn huidige wekkerradio…

 119. M Chen
  12 juni 2022 / 00:43

  Een prachtige wekkerradio zo kan ik elke dag wakker worden met mijn favoriete radioprogramma!

 120. Timo Pieterse
  12 juni 2022 / 01:18

  Ik maak heel graag kans op deze veelzijdige en ook nog eens hele mooie wekkerradio! Wat een gulle en attente te winnen prijs is dit zeg.
  Normaal gesproken roept/wekt mijn moeder mij ’s morgens, maar vanaf juli ga ik samen met mijn vader ’s morgens (heel) vroeg een krantenwijk lopen.
  Mijn moeder heeft gezegd dat dit haar te vroeg is en dat ik maar een wekker moet kopen want ze vindt het niet goed als ik ’s nachts mijn smartphone op mijn kamer laat.
  Het zou voor mij nu echt helemaal perfect uitkomen als ik samen met mijn vader deze gave wekkerradio zou winnen.

 121. Suus
  12 juni 2022 / 04:31

  Ik waag ook graag een kansje voor deze mooie wekkerradio! Mijn wekker gaat iedere ochtend om 4 uur en ik sta vrolijker op met een muziekje in plaats van met zo’n irritant riedeltje.

 122. Bianca
  12 juni 2022 / 07:19

  Heerlijk rustig wakker worden.

 123. Wilmsen Anita
  12 juni 2022 / 08:07

  Ik doe graag mee voor mijn man die ik altijd vele malen moet roepen voor hij opstaat

 124. Margo
  12 juni 2022 / 09:11

  Als ik zou winnen, dan mag eindelijk mijn oude wekker de deur uit.

 125. sanne
  12 juni 2022 / 09:23

  een goedwerkende wekkerradio zou wel van pas komen, met ons drukke leventje

 126. Bea
  12 juni 2022 / 10:26

  Zou geweldig zijn om dit cadeau aan mijn vader te kunnen geven. Ik doe graag mee.

 127. Tobias
  12 juni 2022 / 10:29

  Dit zou inderdaad een heel leuk vaderdagcadeau zijn, maar mag ik hem ook zelf houden?
  Ik ben liefhebber van Teufel omdat hun producten van goede kwaliteit zijn. Mijn huidige wekkerradio doet het niet altijd meer zo goed en heeft geen DAB+ dus ik zou deze wekkerradio die ook nog eens heel mooi zou staan op mijn donkergrijs nachtkastje heel graag willen winnen.

 128. Jeanne
  12 juni 2022 / 10:47

  Ik doe graag mee voor mijn vriend. Hij heeft nu een irritante wekker, dus dat zou een win-win zijn 😉

 129. Anneliese de Waal
  12 juni 2022 / 10:59

  Ik sta ook in de ochtend vroeg op voor mijn werk ?

  Doe erg graag mee voor de wekker ideaal en ziet er erg mooi uit ?

  Groetjes van,
  Anneliese

 130. Suleika
  12 juni 2022 / 12:07

  Voor mij is het in de ochtend al snel te vroeg, of het nu 5.30 of 8.00 uur is. Ik kom moeilijk uit mijn bed?. Omdat ik een beetje lastig opstart, is het wel fijn om een goede wekker te hebben en rustig te ontwaken bij een prettig melodietje. Dus jammer voor mijn man maar als ik win, doe ik deze toch echt aan mijzelf cadeau?

 131. Remco
  12 juni 2022 / 13:09

  Om lekker wakker te worden met muziek waarvan het geluid perfect klinkt.

 132. Marinthe
  12 juni 2022 / 14:11

  Oohh wat is dit leuk!
  Lijkt mij fijn wakker worden. Ik werk in de zorg en das dus vroeg opstaan, kindjes in de kleren en gaan!

 133. Meerne
  12 juni 2022 / 15:32

  Heel fijn! Muziek is natuurlijk ook altijd fijn. Wij hebben een wake-up light, maar die staat aan de kant van mijn man. Ik kan de tijd dus niet zien en pak elke keer mijn telefoon. Wat je zelf ook al beschrijft, gevaar blijft dat je dan met je telefoon bezig blijft.

 134. Redouan El-Hachemy
  12 juni 2022 / 16:28

  ?Gaaf en leuk zo’n Teufel Radio One wekkerradio, ik wil hem zo graag als cadeau namelijk voor mezelf dan winnen en kan hem dan goed gaan gebruiken als ik vroeg opsta de volgende dag en dan naar men activiteiten, sport en werk toe ga en dan op tijd ben daarvoor dus namelijk. Ik hoop dan dat ik ook voor mijn afspraken en andere dingen daarvoor ook vroeg kan gaan opstaan en de volgende dag dus en mijn schema goed op tijd kan komen daarvoor kan gaan met zo’n Teufel Radio One wekkerradio voor mezelf dan dus.?

 135. Ron
  12 juni 2022 / 19:30

  Ik zou graag de wekkerradio willen winnen, omdat onze wekkerradio zo oud is, dat de knop om de minuten goed in te stellen, niet meer werkt.

 136. anja
  12 juni 2022 / 21:01

  zo fijn een mooie goede wekker met muziek om mee wakker te worden. en mijn wekker gaat elke dag op wisselende tijdens af omdat ik in de gehandicapte zorg werk. en te laat komen vind ik niet fijn dus een goed wekker is altijd welkom

 137. SophiaG
  12 juni 2022 / 21:06

  Dit zou een prachtig vaderdagcadeau. Daar kunnen mijn meiden hun vader dolblij mee maken.

 138. Jan
  12 juni 2022 / 21:22

  Heerlijk elke morgen opstaan met de beste muziek op DAB+

 139. julia van empel-stamate
  12 juni 2022 / 22:41

  Ik doe graag mee voor mijn puber zoon die moeilijk uit de bed komt

 140. E.B
  13 juni 2022 / 01:52

  Zou leuk zijn om ’s morgens vroeg gewekt te worden met muziek
  i.p.v. de ‘irritante’ wektoontjes van mijn telefoon

 141. Elke
  13 juni 2022 / 09:27

  Wow! Dit is een superleuk cadeau voor de vader van mijn kinderen. Die heeft veel met muziek en speakers (huiskamer is zijn domein…) en hoe leuk zou het zijn als dit ook in/met zijn wekkerradio kan!

 142. Aartje de Jong
  13 juni 2022 / 09:53

  Wat een gave actie zo vlak voor vaderdag. Ik ben zijn huidige wekkerradio met fel licht en gekraak al een tijdje zat. Deze update kunnen wij dus thuis goed gebruiken!

 143. Lottie
  13 juni 2022 / 10:30

  Omdat ik onwijs veel moeite heb met opstaan; hopelijk brengt deze wekkerradio hierin verandering!!!

 144. melissa van stipdonk
  13 juni 2022 / 12:08

  Ideaal voor mijn dochter, hiermee kan ze goed en vrolijk de dag beginnen en dan geldt dan direct ook voor mij 😉

 145. Esmeralda
  13 juni 2022 / 13:10

  Ik doe heel graag mee. Ik zou de wekker aan mijn zoon van 12 willen geven. Hij mag zijn telefoon niet meenemen naar boven als hij naar bed gaat, maar ik wil wel dat hij zelfstandig is en zelf uit bed komt (middelbare school). Dan is dit een topwekker!

 146. Jojanneke
  13 juni 2022 / 13:17

  Wat een leuke winactie! Ik waag ook graag een kansje. Ik wil eigenlijk mijn telefoon niet op mijn slaapkamer hebben liggen, maar anders word ik niet wakker. Een wekkerradio zou dus eigenlijk ideaal zijn. Zeker omdat ik dan ook eens met wat anders dan met een keihard alarm gewekt word! Net als vroeger zou ik weer graag met radiomuziek wakker worden! 🙂

 147. maaike
  13 juni 2022 / 19:57

  Wat een gave prijs!
  Mijn dochter van 13 heeft een hekel aan de wekker, waardoor ik haar elke ochtend wek.
  Aangezien ze geen telefoon op haar slaapkamer mag (puber die dan alleen gaat appen 😉 ), lijkt dit me de perfect oplossing! Zij zelf wakker door een heerlijk liedje en ik juist nog even wat langer liggen :D!

 148. Gea Jager
  13 juni 2022 / 20:22

  fijn en goed om elke dag lekker wakker te worden met deze radio en zo op tijd op school te zijn

 149. Tessa
  13 juni 2022 / 23:26

  Momenteel gaat onze wekker en ons ochtendhumeur hand in hand met zijn oorverdovend, stereotiepe alarm en het oogverblindende rode schijnsel dat het uur moet weergeven.
  Misschien is het eens tijd een einde te maken aan onze eeuwenoude relatie met dat prehistorisch ding :-).

 150. Nancy
  13 juni 2022 / 23:51

  Ik doe graag mee omdat ik na mijn scheiding geen radio meer heb… En zo’n prachtig kleine radio kan ik prachtig neerzetten en dan kan ik weer gemakkelijk naar de radio luisteren!!

 151. Josien Hillebrands
  14 juni 2022 / 00:22

  Voor mijn lieve papa die voor de tweede keer kanker heeft verslagen. Ik ben supertrots op hem en wil hem graag extra in het zonnetje zetten deze vaderdag! ♥

 152. Linda
  14 juni 2022 / 08:36

  Graag win ik de Teufel Radio One wekkerradio. Sinds corona ben ik steeds later opgestaan en het wordt tijd om weer eens bijtijds wakker te worden!

 153. lizette
  14 juni 2022 / 10:47

  Super gave actie, ik doe graag mee voor mijn man, dit is de ideale wekker voor hem.

 154. dennis
  14 juni 2022 / 10:47

  Ik doe graag mee voor mijzelf. ik kan zo’n wekker goed gebruiken

 155. Edith
  14 juni 2022 / 13:24

  Leuk voor in de camper zodat het tijdens tripjes ook een feestje is om wakker te worden en we niks missen van de dag.

 156. Anita H.
  14 juni 2022 / 16:10

  Mijn wekkerradio is sowieso al heel oud (verwondert me dat ie het nog doet) en niet zo mooi. Bovendien mist de DAB+-functionaliteit. Een nieuw exemplaar is zeer welkom en deze te winnen wekkerradio is ook nog eens heel mooi.

 157. Irma
  14 juni 2022 / 22:49

  Dat lijkt me heerlijk wakker worden, toch de tijd zien, maar wel met gedimd licht

 158. Wiesje
  14 juni 2022 / 23:46

  Ik doe graag mee, want hiermee word ik graag elke ochtend wakker