Home + Diary | Ziek, fotoshoot voor Vaderdag en veel thuiswerken

Diary | Ziek, fotoshoot voor Vaderdag en veel thuiswerken

Fijne Tweede Pinksterdag! Terwijl ik dit typ lig ik op de bank met een flinke keelontsteking. Lang geleden dat ik dat voor het laatst had, maar ik weet inmiddels weer helemaal hoe het voelt 😉 Het was sowieso een gekke week. Floris was ziek waardoor ik veel thuis werkte en op de één of andere manier was ik het allemaal even zat. Ook die weken zitten er weleens tussen. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Normaal werk ik op maandag de hele dag op kantoor, maar vandaag werk ik thuis omdat Floris ziek is. Fijn dat dat kan! Het kan een uitdaging zijn en op sommige momenten is dat het ook, maar Floris slaapt veel waardoor ik toch heel veel kan doen.

Of ik even zijn telefoon wilde pakken zodat hij opa en oma kon bellen. Zo lief!

Dinsdag

Ik moet toch naar kantoor voor twee overleggen. Floris mag even naar opa en oma, heel erg fijn! Aan het begin van de middag haal ik hem weer op en werk ik thuis weer verder.

’s Avonds ga ik nog wandelen en daarna plof ik nog heel even op de bank. Onze oude vriendjes zijn ook weer eens samen binnen, still going strong!

Woensdag

Het is niet mijn ochtend. Ik ben in een niet al te best humeur dus ik besluit rond 8.15 uur om een flinke wandeling te gaan maken met Floris. Hij is nog steeds niet fit en ik durf het nog niet aan hem naar school te doen. We lopen ruim een uur en ruim vier kilometer. Het doet ons allebei even goed.

Nog even spelen en dan weer naar huis voor een kop thee. Toch lekker om dit op de vroege morgen te doen! De rest van de dag rommel ik in huis en werk ik nog een beetje voor mijn werk en Mamablogger. Ook lees ik lekker veel en lever ik nog een opdracht in.

Donderdag

Na een ochtend op kantoor te hebben gewerkt, fiets ik weer naar huis en een diary zonder ‘open brug foto’ is natuurlijk geen diary. Al is het met dit weer zeker geen straf. Vervolgens haal ik de jongens van school en werk ik thuis verder.

Ik ben niet helemaal fit en begin last te krijgen van mijn keel. Aan het einde van de middag en in de avond wordt dat steeds erger. We hebben waterijsjes in huis en ik ga vroeg naar bed in de hoop dat het de volgende ochtend beter is.

Vrijdag

Nou, dat valt tegen, want ik slaap slecht en voel mij de volgende morgen alleen maar zieker. Toch ga ik naar kantoor, want ik heb het behoorlijk druk. In de middag zou ik al thuiswerken omdat ik Milan naar de generale repetitie van zijn musical moet brengen en dat is nu wel fijn, want jeetje, ik word echt ziek. Ook nu duik ik vroeg mijn bed in nadat we nog even lekker met Milan tv hebben gekeken. Ook deze nacht zit ik lang beneden met een kop thee en ik weet mij even geen raad met mijzelf.

Zaterdag

De timing is niet zo handig, want in de ochtend hebben we een fotoshoot gepland staan voor Vaderdag in Peaky Blinders stijl. Ik weet dat deze fotoshoot hooguit een kwartier duurt dus hop, flink wat pijnstillers erin, mezelf even opkalefateren en gaan.

De pijn neemt echter toe en ik bel naar de HAP. Ik mag even komen en de huisarts ziet dat ik inderdaad een keelontsteking heb. Het is een virus en geen bacterie dus ik krijg geen antibiotica, maar pijnstillers. Ik vind het allemaal prima, als ik er maar vanaf kom en even een nachtje door kan slapen.

Ondanks de pijnstillers neemt de pijn in de avond alleen maar toe en ook deze nacht zit ik bijna alleen maar beneden met thee, honing, paracetamol, ibuprofen, keelsnoepjes en waterijsjes. Zo ontzettend balen!

Zondag

Geluk bij een ongeluk: het is hier regenachtig, dus we maken er maar een pyjamadag van. Ik lig onder een dekbed op de bank en lees veel. Pat en Milan zoeken op zolder LEGO uit en Floris speelt lekker. Zo rommelen we maar een beetje aan vandaag. Ik hoop op een betere Tweede Pinksterdag!

Hoe was jullie week? Ik hoop dat jullie in ieder geval kunnen genieten van deze extra vrije dag, fijne week!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *