Home + Volgende week nieuwe kinderkleding bij Lidl!

Volgende week nieuwe kinderkleding bij Lidl!

Vanaf aanstaande maandag kun je weer kinderkleding shoppen bij Lidl. De nieuwe collectie en ik heb al even gespiekt op de website. Er zitten verrassend leuke items bij, ook voor jongens! De vorige keer vertelde ik namelijk al dat ze veel leuks hebben voor baby’s en meisjes, maar dat het voor jongens achterbleef. Dat zie ik overigens bij meer winkels zoals Zeeman. Toch moet ik eerlijk zeggen dat er nu best een hoop leuks bij zit! Kijk je mee?

Meisjes

Ik vind de jasjes (€14,99) voor de meiden enorm leuk, maar wat dacht je van de tassen voor de kleine meiden? Vrolijke kleurtjes en patches, precies de trend van dit moment! De tassen kosten €8,99.

Jongens

Maar dan de jongenskleding. Ik ben er zo blij mee dat er eindelijk wat leuks voor jongetjes bij zit! Kijk vooral ook even naar de sneakers.

Kijk, het zijn niet de vrolijkste kleuren, maar je kunt dit wel goed combineren. Een shirtje op een lichte skinny jeans en dan de witte sneakers eronder. Op die manier heb je meteen een heel toffe en stoere jongensoutfit zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. De jongenssneaekers kosten bijvoorbeeld €11,99.

Zeker wat betreft zomerkleding. Ik geef daar altijd veel minder geld aan uit dan aan winterkleding. Nu is een shirt ook goedkoper dan een trui en een zomerjas is goedkoper dan een winterjas, maar dan nog koop ik niet teveel korte broekjes. T-shirtjes kunnen wel, want die kun je later ook nog aan onder een vest of spijkerjasje.

Als het goed is kun je de kleding nu al bestellen in de webshop van Lidl en worden de bestellingen vanaf maandag (als de kleding ook verkrijgbaar is in de winkels) geleverd.

Ik ben fan en wil voor Milan sowieso de sneakers shoppen. Wat vind jij van deze kleding van de Lidl? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

  • 15 februari 2017 / 07:35

   Klopt, maar je kunt het wel heel leuk combineren 😉 En ach, dan zie je er niet alles op haha.

 1. 15 februari 2017 / 08:00

  Bij de lidl vond ik de babyboy collectie ook tegenvallen.
  Maar bij de Wibra en Zeeman heb ik toch echt wel leuke dingen gescoord voor onze babyboy hihi..
  Die shirtjes zijn echt heel erg leuk, de tasjes vind ik dan minder. Thnx voor de tip!

  • 15 februari 2017 / 08:02

   Oh ik zie net dat bovenstaande kleding echt vanaf 122 is en de schoenen vanaf 35. En dat die voor de kleinere meiden een stuk minder leuk zijn haha.