Home + Tweedehands kinderkleding Gouda | Studio KieWie is geopend!

Tweedehands kinderkleding Gouda | Studio KieWie is geopend!

Nu het leven steeds duurder wordt en we ook steeds duurzamer willen leven, is tweedehands shoppen populairder dan ooit. Zeker voor kinderen. Ze groeien immers toch al zo snel uit hun kleding als het al heel blijft haha. Zo is onze oudste altijd heel zuinig geweest op zijn kleding (en nog steeds), maar de jongste heeft geregeld kapotte knietjes. Dure broeken kopen is dan simpelweg zonde van het geld. Tegelijkertijd geniet ik er ook van als de jongens er leuk uit zien. Daarom shop ik steeds vaker tweedehands, zeker voor de jongste. Dit deed ik voornamelijk via Vinted, maar dat kan nu ook bij ons in Gouda bij Studio KieWie! Deze winkel met te gekke tweedehands kinderkleding is afgelopen weekend geopend en nu al een enorme aanwinst voor de stad.

Winkelen in Gouda

Een dagje Gouda is natuurlijk altijd een goed idee. De stad is prachtig, de horeca zeer uitgebreid en de winkels zijn leuk. Studio KieWie is sinds afgelopen weekend één van die winkels en omdat we zaterdag toch even in de stad moesten zijn, zijn we er meteen even langs gegaan. Het was druk vanwege de opening, maar we zijn toch heel goed geslaagd voor Floris. Toch wil ik eerst wat laten zien van de winkel. Omdat het druk was, was het lastig foto’s maken, maar ik denk dat ik toch een goede indruk kan geven:

De winkel bevindt zich op de Lange Tiendeweg in Gouda, tegenover de Legowinkel en Davids Gelato (een dikke tip voor de zomer!). Kortom, in deze hoek wil je zijn met kinderen en zo blijft het winkelen ook nog leuk, haha.

Je vindt hier te gekke, kleurrijke tweedehands kinderkleding (of leuker gezegd: preloved kinderkleding). De keuze voor zowel jongens als meiden is uitgebreid en je moet denken aan merken als Mini Rodini, Tiny Cottons, Ammehoela etc. De rekken hangen vol waardoor je lekker kan struinen, op zoek naar dat ene pareltje.

Voor de kinderen heeft de winkel een speelhoek in het midden. Ideaal, want zo houd je oog op ze terwijl jij aan het shoppen bent.

Kleding inbrengen

Speldjes, armbandjes, boeken en puzzels shop je er nieuw. Wil je kleding inbrengen om te laten verkopen, dan kan dat ook. Neem daarvoor even contact op met Studio KieWie.

De buit voor Floris

Dit is de buit voor Floris! Aan de broek (Name It) en het shirtje (Mini Rodini) zaten de kaartjes nog. Het vest met eekhoorns is ook van Mini Rodini. Waar de trui van is, weet ik niet precies, maar ik vond hem zo tof! Bij elkaar betaalden we hier €64,80 voor. Een koopje als je weet wat Mini Rodini normaal kost. Ik ben dus helemaal in m’n nopjes en zal zeker een bezoekje brengen als we in de stad zijn. Kortom, een aanwinst voor alle ouders en kinderen in Gouda!

 

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Liesbeth Dorresteijn
    9 maart 2023 / 16:56

    Wow leuk!!! Bedankt voor de tip!