Home + Verslag | Verjaardagsborrel voor Patricks 40e verjaardag!

Verslag | Verjaardagsborrel voor Patricks 40e verjaardag!

Vorige maand werd Patrick 40 en eind november begon ik al met het plannen van een verjaardagsborrel in januari. Helaas gooide de nieuwe lockdown roet in het eten en moest de borrel worden verplaatst. Afgelopen zondag was het, precies een maand na Pat z’n 40e verjaardag, eindelijk zo ver! Kijk je mee naar ons uitgebreide verslag?

De voorbereidingen

Het begon met de eerste kaart die ik naar familie en vrienden stuurde. In de kaart stond dat we een gezellige verrassingsborrel hadden gepland bij Keck. in Gouda. Ook had ik er allerlei instructies in gezet, want Patrick mocht van niets weten. Toen bleek dat deze datum niet door kon gaan, heb ik de tweede kaart gemaakt. Hier zie je de voorkant. Ik heb de borrel verzet naar 20 februari en hoewel Patrick nu wel wist dat er “iets” georganiseerd was bij Keck., wist hij nog niet wat en wie er zouden komen. Zo hadden de jongens en ik toch nog behoorlijk wat voorpret.

Sfeerimpressie van de verjaardagsborrel

Vorige week woensdag ben ik langs Keck. gegaan om versiering langs te brengen. Een klein beetje maar, dezelfde versiering als die we hier thuis hadden hangen, maar ik vond het wel leuk dat daar ook op te laten hangen.

Vervolgens zijn Milan en ik zondagochtend nog even langs gereden om wat laatste dingetjes door te nemen en toen was het wachten tot 15.00 uur. De gasten zouden er dan al zijn en kijk eens even hoe gezellig dit er allemaal uitziet! Een combi van versiering van Keck. en onze eigen versiering. En hoe lekker zien die hapjes eruit?! ?

Voor de kinderen

Er kwamen natuurlijk ook kinderen mee en daarvoor hebben we een kidstable geregeld met chips, popcorn, snoep, gezonde snacks en gehaktballetjes. Ook was er voor hen voldoende limonade en als ze dat wilden konden ze natuurlijk ook ander drinken bestellen. Verder lagen er kleurplaten en waren er potloden. Toch hoefden de kinderen niet aan de tafel te blijven zitten, want bij Keck. is er veel gelegenheid om te spelen. Mede daarom koos ik voor een verjaardagsborrel op deze locatie, dit is namelijk een onwijs toffe locatie om heen te gaan met kinderen.

Gezelligheid

We hebben nog veel meer foto’s, maar daar staan natuurlijk de gasten herkenbaar op en die plaats ik liever niet. Ik denk dat deze foto’s echter wel laten zien dat Pat het onwijs naar zijn zin had en dat het echt gezellig was. Van tevoren was ik nog wel een beetje bang dat er nog meer mensen af zouden zeggen. Vrienden van ons konden helaas niet komen omdat ze in quarantaine zitten en ik was een beetje huiverig dat er nog meer zouden volgen. Gelukkig bleef het daarbij en konden we er iets leuks van maken op deze regenachtige dag.

Bovenstaande foto’s zijn wat verder weg gemaakt en hier zie je het gedeelte dat er voor ons was gereserveerd. Dit gedeelte bevindt zich aan de zijkant van Keck. Dat is fijn omdat je er dan geen andere gasten doorheen doorheen lopen. Hierdoor heb je het gevoel dat je je eigen privé verjaardagsborrel viert.

Oké, toch nog wat herkenbare foto’s, maar deze mogen ?. Links zie je mijn ouders en rechts was typerend voor deze middag, want Pat en ik liepen lekker heen en weer en kletsten met iedereen.

Toch verliep niet alles zoals we hadden gehoopt, al lag dat niet aan Keck. Toen we op het punt stonden om weg te gaan werd Floris niet lekker. We dachten nog dat hij het spannend vond en dachten dat het wel over zou gaan als we er eenmaal zouden zijn. Helaas werd hij weer ziek en viel hij vlak na het maken van deze foto in slaap en heeft hij twee uur lang geslapen. Op deze foto zie je goed dat hij niet lekker was en witjes werd. Zo onwijs sneu. Inmiddels voelt hij zich gelukkig weer helemaal top, maar omdat hij de laatste tijd vaak ziek is gaan we volgende week naar de kinderarts. Wordt vervolgd…

Verder is deze foto van mij met mijn moeder en zus wel heel leuk ?.

Foto’s laten maken

De foto’s zijn gemaakt door Sandra Zeilstra fotografie. Ik ken Sandra nu al een aantal jaar en ze maakt altijd ontzettend mooie foto’s, ook voor Mamablogger. Nu had ik van deze middag ook zelf foto’s kunnen maken, maar dat wilde ik juist niet, omdat ik ook met iedereen wilde kletsen én zelf ook leuk op de foto wilde staan. En die van mij zijn natuurlijk lang niet zo mooi als die van haar.

Het is de eerste keer dat we zo’n soort verjaardagsborrel organiseerden en dus ook de eerste keer dat we er een fotograaf bij hebben gevraagd. We vonden het een onwijze aanrader, want we hebben nu écht mooie foto’s in dezelfde stijl die we zelf niet gemaakt zouden hebben. We hebben natuurlijk meer foto’s, maar ik hoop dat jullie hiermee een goede indruk hebben gekregen. Meer informatie over Sandra (ze heeft een gekke studio in de binnenstad van Gouda)? Je vindt haar hier.

Wat vinden jullie van Patricks speciale verjaardagsborrel? Hebben jullie weleens zoiets georganiseerd voor een speciale leeftijd? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Christine
  23 februari 2022 / 16:44

  Heel tof!! Sandra heeft ook echt weer te gekke foto’s gemaakt! Zoiets organiseren voor Jonathan hoeft van hem echt niet voor z’n verjaardag (die viertie namelijk sowieso liever niet), maar ons 12,5 jarig huwelijksjubileum vieren met een fotograaf erbij is wel een heel goed idee..
  Wat leuk ook dat ze bij Keck alles zo versierd hebben en de foto’s van de hapjes zien er heerlijk uit! Lekker nagenieten zo van dit feest met de prachtige foto’s..
  Ik zie stiekem ook nog dat het roze hartje op de gele postitwall zit ??? houden zo ?
  Sneu dat Floris ziek werd en ook de laatste tijd zo vaak ziek is. Ik hoop dat de doorverwijzing duidelijkheid gaat brengen!