Home + Even bijkletsen | Het is momenteel leuk, maar best veel…

Even bijkletsen | Het is momenteel leuk, maar best veel…

Toegeven dat het soms best veel kan zijn, deed ik voorheen echt niet. Ik ging gewoon door. Helemaal als iemand aan mij vroeg of het niet teveel werd en of ik wel aan mijzelf dacht. Ik zette dan mijn grootste glimlach op en ging dan nog meer doen om te bewijzen dat het easy peasy was. Geen idee wat ik probeerde te bewijzen, waarschijnlijk dat ik het allemaal prima aan kon. En dat is in zekere zin ook zo. Ik houd van hard werken, doe het liefst 1001 dingen op één dag en ben op mijn best als ik het lekker druk heb. Niet té druk en daar zit het verschil. Er zijn periodes dat je het té druk hebt en daar wil ik voor waken. Hoog tijd om jullie bij te kletsen!

Nieuwe baan voor Patrick

Laten we beginnen met iets heel leuks: de nieuwe baan van Patrick. Ik heb er al wat over verteld, maar 1 maart is het zo ver. Na 15 jaar verlaat hij dan zijn huidige werkgever om in vaste dienst te gaan bij het bedrijf waar hij via zijn huidige werkgever al een paar jaar werkt. Zij wilden hem graag in vaste dienst nemen en dat is bijna zo ver. Een mooie stap voor Pat met een beter cao en een beter salaris, dat is toch wel heel erg fijn. Zeker met het oog op de hypotheek die we graag willen. Leuke dingen dus!

Gezondheid Floris

Floris kwakkelt de laatste tijd een beetje. Hij klaagt over buikpijnen en tijdens Kerst was hij behoorlijk ziek. Datzelfde gebeurde in januari en twee weken geleden ook weer. Toen heb ik hem zelfs uit school gehaald. Toen hebben we al wat onderzoeken laten doen, maar toen het afgelopen weekend weer gebeurde tijdens Patricks verjaardagsborrel, begon ik mij echt zorgen te maken. Wat is dit toch? Terwijl ik dit typ voelt hij zich overigens weer kiplekker dus het gaat met pieken en dalen. We zijn nu doorverwezen naar de kinderarts en ik hoop dat daar iets uitkomt dat we gemakkelijk kunnen verhelpen. Uit de eerdere  onderzoeken kwam overigens niets.

Druk

In de intro noemde ik het al; het is druk en niet zo’n beetje ook. Druk thuis met het gezin en allerlei afspraken, maar ook druk wat betreft werk. Voor Mamablogger valt het naast de dagelijkse artikelen mee en dat is misschien maar goed ook, want op mijn werk is het momenteel erg druk. Ik maak daarom wat meer uren om het werk af te krijgen zodat ik daardoor ook iets meer rust heb omdat het dan wel is gedaan. Het moet immers toch af. De drukte is overigens tijdelijk hoor dus prima te doen, al tolt mijn hoofd soms wel na een paar van die lange dagen en ben ik blij als de kids op bed liggen.

Het is nu vooral de combinatie van alles wat het voor mij best veel maakt momenteel.

Maar natuurlijk ook leuke dingen!

Naast de nieuwe baan van Pat zijn er natuurlijk nog meer leuke dingen. Zo gaan we aanstaande vrijdag samen naar een voorstelling van Richard Groenendijk, willen we de zomervakantie gaan plannen en genieten we tussen de bedrijven zoveel mogelijk van alles. Ik moet het even afkloppen, maar ondanks de drukte loopt het en doen we ook genoeg leuks. En als het weer nu eens mee blijft zitten zou dat helemaal fijn zijn! Dat is namelijk heel belangrijk in de periodes dat het best veel is.

Volgens mij was dit het wel even. Ik maak nu ook minder mee vanwege alle drukte. Hoe is het met jullie? Zijn de drukke periodes herkenbaar? Vast wel ?.

liefs

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *