Home + Bedankje voor de juf zelf samenstellen met deze budget spullen van Wibra

Bedankje voor de juf zelf samenstellen met deze budget spullen van Wibra

Dit jaar vond ik het lastig een leuk bedankje voor de juf te bedenken om te delen op Mamablogger. Ik heb er de afgelopen jaren al zoveel laten zien, dat ik het zelf ook niet meer wist totdat ik bij Wibra allemaal leuke zomerse spulletjes spotte. En Wibra betekent natuurlijk budget, want als je twee kinderen hebt met ieder twee leerkrachten, dan lopen de bedragen al snel op. Ik verzamelde allemaal leuks waarmee je zelf je ideale cadeautje samen kunt stellen.

Zomers bedankje voor de juf zelf samenstellen

De Wibra barst van het leuks en hebben steeds vaker te gekke spulletjes voor traktaties. Je moet er soms maar op komen, maar er zijn genoeg leuke Instagram accounts die het wel voor je bedenken. Vandaag hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen, want een schooljaar zonder juffenbedankjes op Mamablogger kan natuurlijk niet haha.

Dit keer een zomers bedankje in vrolijke kleuren en ik kocht alles bij Wibra. Komt ‘ie:

  • Stoepkrijt in ijsvorm: €1,49 per drie
  • Klembord om notities op te schrijven: €1,99
  • Cadeaulabels in kleur: 24 stuks voor €1,-
  • 10 Kraft kaartjes met envelop: €1,-
  • Houten kaarten: €0,79 per stuk
  • Spons in ijsvorm: €2,99

Het leuke is dat je al deze spulletjes kunt mixen en matchen. Zo kun je iets persoonlijks schijven op een kraft kaartje (of je kind schrijft/tekent er wat op) en deze hangen aan de spons. Maar je kunt ook het houten kaartje beschrijven en deze feestelijk inpakken met de spons.

 

Verder kun je het ook klein houden door een label vast te maken aan een ijsje. Cellofaan er omheen en klaar ben je!

Wil je wat meer uitpakken dan pak je het klembord erbij. Komt denk ik altijd van pas voor de juf. Doe daar een lief kaartje bij en maak het af met één van de ijsjes. Je zou ook een ijsje aan een touw of cadeaulint vast kunnen maken.

 

Alles past bij elkaar door de kleuren en dat maakt dat je lekker kunt combineren. Je kunt het zo duur maken als je zelf wil en je kunt het afmaken met een persoonlijke boodschap en/of een tekening. Dat vinden veel juffen uiteindelijk toch het leukst.

Ik hoop dat ik je met deze spullen en ideeën een beetje heb kunnen inspireren!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *