Home + Verslag van het mannenweekend van Patrick en Milan

Verslag van het mannenweekend van Patrick en Milan

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het jaarlijkse mannenweekend van Patrick en Milan. Ieder jaar gaan ze samen een nachtje weg. Herinneringen maken zonder zeurende moeders en peuterbroertjes 😉 Alhoewel, vanaf volgend jaar gaat Floris ook mee. Het idee ontstond ooit spontaan en sindsdien is het een jaarlijkse traditie geworden, dit jaar alweer voor de vierde keer. Milan mag dan beslissen in welk hotel ze overnachten en wat ze dan gaan doen. Aangezien Milan een groot fan is van Van Der Valk (niet gesponsord, dat mocht ik willen haha), werd het dit keer het nieuwste Van Der Valk hotel van Nederland, namelijk in Deventer. Zo zag hun trip eruit:

Een stoere auto

Wat is nu een mannenweekend zonder stoere auto? Toen we een paar weken geleden onze nieuwe auto kochten bij Mulder Mazda in Waddinxveen stond naast onze auto een te gekke Mazda MX5 cabrio. De jongens vonden die nog toffer dan die van ons. Floris zei dat we beter deze konden kopen, want dan ging hij er met zijn broer mee op vakantie. De mannen van Mulder hoorden over het mannenweekend en hadden een verrassing voor Milan; tijdens het mannenweekend mochten zij een MX5 meenemen! Fantastisch voor Milan en stiekem ook wel voor Pat hoor.

En dus mochten ze zaterdagochtend deze auto ophalen.

Deze auto was nog geen maand oud! Het enige wat ik dacht was ‘mooie auto, maar hij moet wel weer heel terug’. Milan liet hem enthousiast zien aan vriendjes in de wijk en Patrick reed nog een rondje door de wijk met Floris. Daarna was het tijd om de koffer te pakken en richting Deventer te gaan.

Van Der Valk Deventer

Toen Pat boekte voor dit mannenweekend kozen ze voor een ‘Panorama kamer’, maar een week of twee later kregen we een telefoontje: er was een flinke lekkage geweest en de vraag was of de kamer zonder extra kosten omgeboekt mocht worden naar een ‘Pristine Suite’. Een te gekke upgrade, dus natuurlijk mocht dat! Goede service ook trouwens. En zo kwam het dat ze opeens een mega kamer hadden met een te gek uitzicht op de zesde etage van het hotel.

Bij de aankomst in het hotel vertelden Patrick en Milan over het bezoek aan hotel Venlo een paar maanden geleden. Ook een Van Der Valk die inmiddels ook bijna klaar is. Hier mochten we toen kijken bij de bouw. Dat vonden ze in dit hotel zo leuk dat er spontaan werd aangeboden om Patrick en Milan ’s avonds een rondleiding te geven. Vooral Milan vindt dit ontzettend interessant dus dit was een cadeautje.

De kamer zelf was van alle gemakken voorzien: zo hadden ze een bubbelbad met uitzicht, een regendouche, een heerlijk bed én de gordijnen gingen met knopjes open en dicht. Vooral dat laatste vond Milan erg tof.

Eten kon helaas nog niet in het restaurant, maar kon wel op de kamer. Het was Milans feestje dus hij mocht kiezen.

Nu lijkt het alsof ze alleen het hotel hebben gezien en dat scheelt niet veel. Waar ik altijd zoveel mogelijk van de omgeving wil zien, wil Milan vooral chillen. Alhoewel, hij had één missie:

Jump XL Ede by Boaz

Milan volgt diverse YouTubers waaronder Boaz en deze jongen heeft onlangs een Jump XL vestiging geopend in Ede. Vanaf het moment dat Milan dit hoorde heeft hij alles gevolgd en hij wilde er perse een keer naartoe en aangezien hij mocht kiezen wat ze gingen doen, werd het dus Jump XL. Hij heeft Boaz er niet gezien, al hoopte hij daar wel op, maar ach, hij vond het er geweldig. Toen bleek dat een klasgenootje er ook was, was dat natuurlijk extra leuk!

 

De rest van de dag en de volgende ochtend

Ze hebben lekker gegeten, heerlijk kunnen chillen, ze hebben de rondleiding nog gehad en ’s avonds was het tijd voor The Streamers. Deventer verkennen we dan binnenkort wel een keer met zijn vieren. De volgende ochtend hebben ze nog genoten van een heerlijk ontbijt op de kamer en toen was het tijd om weer naar huis te gaan. Althans, dat wilden ze zelf zodat we nog iets met zijn vieren konden doen. Ze hebben beiden weer een heerlijk mannenweekend gehad, op naar volgend jaar!

Tot slot nog een shout out naar het hotel, want ze zijn er echt heel hartelijk en leuk ontvangen. Het is een prachtig, nieuw en luxe hotel in een mooie omgeving waar genoeg te doen is voor het hele gezin. Ze hebben er gezinssuites waar we zeker nog een keertje naartoe willen met zijn vieren.

Gaan jullie weleens een nachtje weg met één van de kinderen?

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Sandra
  6 juni 2021 / 07:49

  Deventer is heel goed te bezoeken vanuit jullie vaste van der valk..

  Het hotel ziet er echt mooi uit. Alleen nog aan de buitenkant gezien maar elke x als we hier van de A1 naar huis moeten we daar af. En ja wil er snel een x eten. Er slapen gaat me iets te ver want 2 km verder staat mijn eigen bed.

 2. Christine
  7 juni 2021 / 05:26

  Echt een heel gave auto hoor, staat goed op je oprit;) geweldig ook, Floris’ reactie!
  En heerlijk toch dat Milan er voor kiest om lekker te chillen? Tieners doen niets liever, dat is eigenlijk ook cooler dan allemaal dingen bezoeken/ondernemen ? maar Jump XL ziet er leuk uit, ik reed gisteren langs de oprit van Rotterdam Alexander ook langs zo’n springpaleis, zijn jullie daar al wel eens geweest?

  • Marisca
   Auteur
   7 juni 2021 / 07:03

   Dat is helemaal waar, tieners vinden dit ook best en het is zijn weekend. Die in Rotterdam Alexander kennen we niet. Ik zal het Milan eens vragen, alhoewel, dan wil ‘ie daar weer heen haha.

   • Christine
    7 juni 2021 / 07:34

    Het was onderdeel van Jump XL, maar is nu zelfstandig heropend als Jump010. Zag dat je voor €10,- onder de 6 jaar een uurtje kan springen en onze oudste dochter vindt trampolines fantastisch, dus denk dat we dat een keertje gaan doen op een niet al te hete dag, ze zijn gauw genoeg oververhit met een uur springen ☺