Home + Diary | Tripje naar Venlo, veel wandelen en jarig!

Diary | Tripje naar Venlo, veel wandelen en jarig!

De laatste week van januari zit er weer op. Het was een bewogen week waarin we na een week eindelijk weer internet hadden. Alhoewel, terwijl ik dit typ hebben we boven geen wifi en werken de wifi punten niet ?. Maar goed, we kunnen nu in ieder geval meer dan een week geleden. Ook maakten we dit weekend een tripje naar Venlo en ik was zaterdag jarig. Kijken jullie mee naar onze week?

Maandag

Patrick is vandaag vrij en we kunnen daardoor wat rustiger opstarten. Ik begin met een lekker ontbijtje.

Ik fiets naar mijn werk over een verlaten markt. Dit plaatje blijft favoriet, wat is het toch mooi.

Collega Demi en ik installeren de app ‘Ommetje’ en lopen een rondje. Even achter onze computerschermen vandaan.

Dinsdag

Wegens gebrek aan internet toch nog even een dagje bij mijn ouders werken.

Tussendoor maak ik een ommetje door de binnenstad

Het is echt heerlijk weer en dit is een fijne manier om even pauze te houden en je hoofd leeg te maken.

Ik ga binnenkort een steigerhouten bank en twee plantenbakken beitsen en de beits komt al binnen. Dit is zo’n mooie kleur! Ik bestel twee potten extra om het houten speelhuisje van Floris ook te beitsen. Het is inmiddels twee jaar geleden dat ik deze heb gebeitst dus het wordt wel weer tijd als ik hem mooi wil houden.

En deze toolbox van Søstrene Grene komt binnen. Hoe leuk is deze op je bureau?!

Woensdag

Ik moet ’s morgens nog even naar mijn werk en neem de auto mee zodat ik hem daarna vol kan tanken.

We gaan vanmiddag namelijk naar Venlo! Milan mag voorin en ik heb een deadline die ik op de achterbank ga schrijven. De deadline is gelukkig behaald! ??

Milan bouwt al een flinke tijd van alles en nog wat in Minecraft. Ik ben misschien niet helemaal objectief, maar hij is serieus goed. Vorig jaar waren we in de zomervakantie in Limburg en reden we op een gegeven moment langs Van der Valk Venlo, dit hotel wordt momenteel gebouwd en Milan besloot de bouw op de voet te gaan volgen zodat hij het hotel na kon bouwen in Minecraft. Dat werd zo gaaf dat hij zelf wat foto’s naar hen heeft gestuurd via Instagram en hij kreeg al snel een reactie. De foto’s werden gedeeld op Instagram en weer een dag later kreeg hij een berichtje. De foto’s waren intern rond gegaan en omdat ze het zo gaaf vonden dat Milan het hotel had nagebouwd, werden we uitgenodigd om te komen kijken!

We werden heel hartelijk ontvangen met koffie en appeltaart. Daarna was het tijd om werkschoenen aan te trekken en de bouwplaats op te gaan. Tijdens een super uitgebreide rondleiding kreeg Milan heel veel uitleg en werd ons alles verteld over de bouw van het hotel. Het was echt heel erg interessant!

Na afloop kregen de jongens nog een goodiebag en gingen wij weer richting Gouda. Het is immers toch twee uurtjes rijden.

Om de dag feestelijk af te sluiten reden we voor de Mac Drive. Het was een echt uitje, heerlijk, want uitjes missen we stiekem toch een beetje.

Donderdag

De nieuwe verslaving van Floris: Wordparty op Netflix!

Ik breng de jongens weer bij opa en oma en ga zelf naar kantoor.

Wat een rot weer!

In mijn eentje in de pauze, vind dat altijd een beetje ongemakkelijk moet ik eerlijk zeggen…

Maar ik krijg wel een heel mooi compliment over mijn e-book. Hier ben ik heel erg blij mee! Wil je meer weten over mijn e-book en deze bestellen? Klik dan hier.

Vrijdag

Ik ben morgen jarig en mijn collega’s hebben m’n bureau versierd. Ook nam een andere collega nog een cadeautje mee, superlief!

Bijna thuis, staat die burg weer open…

Als ik eenmaal thuis ben pak ik de lieve cadeautjes uit met de jongens.

Zaterdag

Jarig! 35 is het nieuwe 25 en ook al kunnen we niet veel, we kunnen gelukkig wel gebak halen. Dit Oreo gebak was echt heerlijk!

Chantal komt ook nog wat lekkers brengen, echt heel erg lief!

En mijn zus brengt een bos bloemen aan de deur!

En deze van mijn ouders! Ik ben echt niet vergeten vandaag! Heb zoveel berichtjes en felicitaties gehad op social media en via Whatsapp, dat ik mij echt jarig heb gevoeld.

Als Floris naar bed gaat kijken Milan en ik samen naar De Kluis van StukTV. Iedere zaterdag kijken we samen naar StukTV.

Zondag

Even mijn boekjes er weer bij gepakt voor de blogplanning. Ik heb heel veel inspiratie gelukkig.

We maken een wandeling van bijna een uur door de wijk. Was het het toch een heerlijk weer, dit mag wat ons betreft wel even zo blijven.

Verder blog ik vandaag veel en werk ik weer lekker vooruit. Dat is de hele maand januari goed gegaan en gaf zoveel rust.

Hoe was jullie week? Ik hoop natuurlijk goed. Maak er een fijne week van en tot de volgende diary!

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *