Home + Vaderdag fotoshoot in ‘Peaky Blinders’ thema, dit is het eindresultaat!

Vaderdag fotoshoot in ‘Peaky Blinders’ thema, dit is het eindresultaat!

Het is inmiddels een traditie geworden binnen ons gezin: een fotoshoot met Moederdag van ons vieren. Dit jaar kon de shoot voor Moederdag niet doorgaan, maar er was wel een alternatief: een shoot voor Vaderdag. We reserveerden meteen en ruim 1,5 week geleden was het zo ver. Het thema was Peaky Blinders, hoe leuk is dat?! Ik laat vandaag het eindresultaat aan jullie zien.

Peaky Blinders thema

Nu zijn we niet zo van het verkleden. Hooguit voor een feestje, maar dan nog zijn de mannen niet zo heel enthousiast. Toch zijn ze dan superlief en gaan ze toch weer mee met mijn ideeën haha. Het scheelde denk ik ook dat we er niet zoveel voor hoefden te doen. De jongens droegen hun colbert met een shirtje eronder (dan is het toch nog een beetje hip) en dat gold ook voor Patrick. Ik bestelde een shirtje met kant en gelukkig had fotograaf Sandra (aanrader!) nog heel wat leuke accessoires. Zo kregen de jongens een hoed en Patrick een pet. Ik droeg een diadeem in jaren ’20 stijl, te gekke oorbellen en een zwarte armband. Dat alles was natuurlijk niet voldoende, maar de setting maakte het plaatje compleet:

We begonnen met zijn vieren en maakten de serieuze foto’s. Ons staatsieportret! Ik moest trouwens wel erg lachen om Floris die toch zijn ondeugende zelf is op deze foto’s.

Daarna ging we ieder met de jongens en natuurlijk ook nog samen. Hier konden we lekker op lachen. Het leuke aan deze jaarlijkste shoots is dat we in ieder geval één keer per jaar fatsoenlijke foto’s hebben waar we alle vier op staan. Dat gebeurt namelijk niet vaak. Ook zie je de jongens groeien. We hebben onze eigen traditie gecreëerd en ik hoop dat we deze nog heel lang als gezin kunnen doen. Voor de jongens is het fijn dat deze shoots heel kort duren. Ongeveer tien minuten, hooguit een kwartiertje en dan ben je alweer klaar. Zo blijft het relaxt voor ons allemaal.

Als Sandra volgend jaar weer een shoot organiseert voor Moeder- of Vaderdag, dan zijn wij hopelijk weer van de partij. Morgen halen we de afdrukken op die we een mooie plek zullen geven. Wat vind je van onze foto’s? Laat het me weten in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *