Home + Update| Hoe gaat het in huize Kenter?

Update| Hoe gaat het in huize Kenter?

Jeetje, waar moet ik beginnen en wat is er de afgelopen tijd veel gebeurd. Toch ga ik jullie even helemaal bijpraten over hoe het gaat in huize Kenter, want het gaat niet van een leien dakje. Zo liet mijn gezondheid mij de afgelopen weken flink in de steek, kan ik daardoor voorlopig even niet hardlopen én ben ik bezig met een ondernemers challenge waardoor ik ook nieuwe inzichten heb gekregen.

Er is veel om over na te denken en er moet veel op een rijtje worden gezet. 2015 sloten we zo lekker af en de eerste dagen 2016 waren zo ontzettend fijn.

Mijn blue monday duurt nu al zo’n beetje heel februari 😉

En daar moet snel een einde aan komen, want het kost vooral heel veel energie. Het enige wat ik wil is lekker in mijn vel zitten zodat ik weer door kan pakken en door kan razen zoals ik altijd doe. Ik ben het type ‘niet lullen, maar poetsen’ en ben altijd in de weer. Zit vol met ideeën en wil ze het liefste allemaal tegelijk uitvoeren. Alleen jammer, dat dat nu niet helemaal lukt…

Ondernemen
Ik ben momenteel bezig met de challenge Undercover Ondernemer van Gffect. Hoewel het huiswerk best pittig is omdat het je dwingt om over bepaalde onderwerpen heel goed na te denken. Ja, ik wil ondernemen, maar waarom eigenlijk? Wat houd mij tegen en waarom? Natuurlijk gaat het veel dieper dan dat, maar tegelijkertijd krijg je er ook heel veel energie van. Ik moet echter wel inlopen, maar het hoeft ook niet perse iedere dag. Het is bedoeld voor ondernemers die ook nog een baan hebben. En wanneer durf je de keuze te maken? Ik houd jullie op de hoogte, er komen namelijk wel wat projecten aan…

Van de ene dokter naar de ander…
Een week of drie geleden kreeg ik een flinke blaasontsteking. Heb ik vaker dus een kuurtje erin en we konden weer door. Dacht ik… Nog geen week na het aflopen van de kuur kwam het in alle hevigheid terug en verloor ik heel veel bloed. Ik schreef er al een blog over. Toch ging het daarna nog niet helemaal lekker en ik bleek last te hebben van een zeer hardnekkige bacterie. Zo eentje die je totaal lusteloos en moe maakt. Afgelopen maandag voor een onderzoekje naar de huisarts, ik ben tenslotte 30 geworden en dan krijg je ook een oproep voor een bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Heel goed dat die mogelijkheid er is natuurlijk, maar ook dat ging niet helemaal goed. Uiteindelijk ’s middags de beslissing genomen om van huisarts te veranderen en dinsdag kon ik meteen terecht bij mijn nieuwe huisarts. Zij heeft mij doorverwezen naar het ziekenhuis en daar mag ik volgende week al heen.

Nu kom ik daar natuurlijk niet graag, maar er gebeurt nu wel iets concreets. Eindelijk actie! Ik houd jullie op de hoogte en zal jullie de overbodige details besparen… 😉

#mamabloggergoesfit?
En dat is dan ook meteen de reden waarom je de afgelopen twee weken geen #mamabloggergoesfit update heb gekregen. Er valt namelijk niet veel te vertellen. Ik heb het advies gekregen wat rustiger aan te doen en niet te gaan hardlopen. Balen, want we waren zo lekker op weg. Dit kan ik dus straks wéér opbouwen en dat is frustrerend. Ik let natuurlijk wel op mijn voeding dus kom ook niet aan, maar het gaat gewoon even niet zoals ik voor ogen had.

Het weer!
En ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik baal echt van het weer! Door het slechte weer kun je ook  niet even lekker naar buiten. Naar de speeltuin, een stukje fietsen of even de stad in met mijn moeder (is mis dat echt!). En dat is ook niet heel goed voor je humeur. En je voelt je ook gewoon veel fitter als je lekker buiten bent. Juist nu beïnvloedt mij dat wel dus het mag kouder worden, als het maar droog is!

Gaan er ook nog dingen goed?
Tuurlijk! Milan zit nu in fase 3 op school en dat gaat echt lekker en hij is zó ontzettend lief. Hij helpt me ook echt op zijn manier en is ook gewoon heel lief aan het spelen als ik moet bellen bijvoorbeeld. Hij is erg wijs voor zijn leeftijd. Daarnaast heb ik tussen neus en lippen door ook nog even Legoblogger.nl gelanceerd. Wat een leuke reacties kwamen daarop en ook de bezoekersaantallen gaan beter dan ik had verwacht. En er komen als het goed is (je weet het pas zeker als er een goede overeenkomst is, maar ik heb goede hoop) wat leuke freelance opdrachten aan en dat is erg welkom.

Dus zo staan de zaken ervoor in huize Kenter. Ik hoop dat jullie het leuk vonden even bijgepraat te worden. Hoe gaat het bij jullie?

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 11 februari 2016 / 07:46

    Gaat inderdaad niet echt lekker. Toch vervelend als het allemaal niet zo soepeltjes loopt. Tja, het weer, ik word er ook helemaal chagrijnig van. Laat februari maar ook snel voorbij zijn. Beterschap en hopelijk gaat de zon voor je schijnen.