Home + Ik ben jarig en deed mezelf dit cadeau…

Ik ben jarig en deed mezelf dit cadeau…

Vandaag ben ik jarig! Op deze 30 januari word ik 30 jaar en het wordt daarom misschien ook wel tijd voor iets nieuws. Ik heb mijzelf daarom iets cadeau gedaan. En nu kan ik zeggen dat ik al heel lang met dit idee rondloop, maar de waarheid is dat ik dit pas gisteren heb bedacht. Als je een beetje rustig aan moet doen en niet helemaal fit bent ga je meer nadenken. Tenminste, dat is bij mij wel het geval haha.

En noem het nerdy of slim, maakt niet uit, maar ik heb wel leuke ideeën hiermee en hoop ook daar uiteindelijk wel wat aan te verdienen. Maar het wordt ook iets waarvan ik denk dat het ook in een behoefte voorziet. Vanmorgen mee aan de slag gegaan en nee, er staat nog niets, maar het gaat er zeker aan komen! Tenminste, als de hosting even mee gaat werken haha 😉

Op mijn 30e verjaardag is legoblogger.nl geboren!

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat Milan stapelgek is op LEGO en als ik heel eerlijk ben vinden wij het eigenlijk ook best leuk. En dan heb ik het niet alleen over bouwen (wist je dat er juist veel moeders zijn die met hun kinderen bouwen?), maar ook over traktaties, feestjes, tips en nog veel meer.

Ik laat hier af en toe weleens wat zien en dat zal ook zeker zo blijven, maar ik wil meer gaan delen. Denk aan reviews van bijvoorbeeld een nieuwe set en (unboxing) filmpjes waar Milan zelf ook 100 keer naar kan kijken.

Als ik nu iets over LEGO zoek zijn het vaak niet de mooiste websites en ze zijn bijna allemaal gemaakt (of worden beheerd) door een man. Wij bloggers schrijven vaak veel leukere blogjes over LEGO met veel mooiere foto’s. Ook zien die websites er bijna allemaal hetzelfde uit en hangt er een menu aan met een keuze waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Oh ja, en ze zijn vaak Engelstalig. Kortom, tijd voor verandering!

Het speelgoed is tijdloos en dat zullen de blogjes dan ook zijn. Ik zal er niet dagelijks op bloggen, maar minimaal één keer in de week en als er iets leuks is wordt het vaker. Zo blijft het daar overzichtelijk en hoef ik jullie niet te vermoeien met al die LEGO. Daarnaast is het dan ook een platform waar Milan op den duur ook wat mee kan, want die wil ook graag veel laten zien.

Het wordt een verlengde van mamablogger.nl en je zal ook aan de lay-out heel goed kunnen zien dat bij elkaar hoort. Een soort uniforme uitstraling in de ‘blogger familie’. Dus niet het standaard geel en blauw, maar echt een site voor hippe moeders met kinderen die van LEGO houden.

Ik ben heel enthousiast en kan niet wachten tot de website live is! Achter de schermen van www.legoblogger.nl ben ik heel hard bezig om de pagina’s te vullen, de eerste berichten te plaatsen en alle instellingen goed te zetten. En er is zelfs een andere blogger die al heeft aangeboden een gastblog te schrijven, hoe tof is dat?!

Verder ga ik vandaag ook nog trakteren en komt er aan het einde van de dag nog een supergave winactie online!

Ik ben heel benieuwd wat je van het idee vindt. Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

28 Reacties

 1. 30 januari 2016 / 10:17

  Hé wat tof! Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat. En natuurlijk gefeliciteerd met je 30ste verjaardag! Viel het mee;)?

  • 30 januari 2016 / 15:28

   Hoi,

   Het valt mee, heb al de hele week kunnen wennen aan de slingers die ik van Patrick moest laten hangen dus ik wordt er de hele week al mee geconfronteerd 😉

 2. 30 januari 2016 / 10:18

  Wat een gaaf idee!! En past helenaal bij jou! 🙂
  Ik ben benieuwd!

 3. 30 januari 2016 / 10:28

  Gefeliciteerd en wat leuk.. Ben benieuwd wat je ervan bouwt hihi..
  Als Fay dan de leeftijd heeft heb ik een fijne site om op te kijken 😉

 4. 30 januari 2016 / 10:31

  Allereerst: hieperdepiep hoera ? ? ?. Gefeliciteerd met je 30e verjaardag. Voel je niets van hè 😉

  Wat een tof idee. Helemaal mee eens, ik denk dat je met deze blog in een behoefte kan voorzien. Ik ga je in ieder geval volgen, want hier ook lego fans.

  Heel veel succes en een hele fijne verjaardag vandaag.

 5. 30 januari 2016 / 10:38

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een mooi cadeau voor jezelf. Daar ga je hopelijk nog jaren lang plezier van hebben. Ik kom zeker een kijkje nemen straks op je lego site. Dan kan ik alvast wat leuke ideetjes op doen.

 6. 30 januari 2016 / 10:38

  Superleuk idee Marisca! Wat gaat er mis met de hosting dan? Is toch registreren en werken?

 7. Manon
  30 januari 2016 / 10:43

  Goed Cadeau om mee te beginnen op de jou eerste dag als dertiger?! Gefeliciteerd met beide!

 8. 30 januari 2016 / 10:44

  Gefeliciteerd met je verjaardag en nieuwe blog! Hartstikke leuk, hier ook een enthousiaste lego moeder met enthousiaste lego zoons, zo maak ik al jaren traktaties met lego blokjes, altijd een succes. Mij als volger heb je 🙂

 9. 30 januari 2016 / 10:58

  Heerlijk he als je ineens een geniaal idee bedenkt. Daar krijg je echt energie van en dat hoor ik in dir blogje.
  Veel succes, ikben benieuwd.

 10. 30 januari 2016 / 11:07

  Wat een leuk idee! Veel succes met je nieuwe blog 😀

 11. Linda
  30 januari 2016 / 11:13

  Allereerst gefeliciteerd! En wat een onwijs leuk idee! Mijn zoontje kijkt ook naar lego filmpjes, dus ik zal hem dan zeker ook naar jouw blogs en video’s laten kijken!

 12. 30 januari 2016 / 11:20

  Gefeliciteerd met je 30ste verjaardag! ?

 13. 30 januari 2016 / 12:21

  Gefeliciteerd! En wat super leuk een site over lego. Heel benieuwd naar het resultaat

 14. 30 januari 2016 / 12:51

  Gefeliciteerd!!! Leuk idee, hier een jongen in huis die gek is op Lego. Ik moet elke dag meebouwen.

 15. 30 januari 2016 / 14:33

  Gefeliciteerd! En inderdaad wat ik vaker langs zie komen, wat een gaaf idee!

 16. 30 januari 2016 / 15:13

  Gefeliciteerd en een heel gaaf idee! Het is zeker nog te vroeg om mezelf als gastblogger aan te bieden? 😉 Fijne dag!

  • 30 januari 2016 / 15:30

   Haha, nou Fleur ik wil zo snel mogelijk online en beginnen dus als je een leuk idee/blog hebt: info@mariscakenter.nl 😉 En dat geldt natuurlijk ook voor de anderen! Uiteraard met link naar je eigen blog.

   • 30 januari 2016 / 15:47

    Ik zal je een mailtje sturen, ik heb wel een idee 😉

 17. 30 januari 2016 / 15:48

  Slim idee!

  Ik vind de naam van jouw huidige blog trouwens jaloersmakend. Perfecte naam 😛

  • 30 januari 2016 / 17:34

   Dat is lief, dankjewel! Nog niet eens zo lang geleden geregistreerd en het verbaasde mij ook dat ‘ie nog vrij was. Nu dus ook lego blogger en speelgoed blogger heb ik ook maar meteen geregistreerd 😉

 18. 30 januari 2016 / 22:18

  Van harte met de dertig (ik mag hem over 5 maanden verwelkomen!) En met je nieuwe Blog. Benieuwd hoor, ik zie GRAAG Lego in hippere kleuren voorbij komen. De interieur items vind ik sowieso helemaal te gek. Ik ga je Blog in de gaten houden!

 19. 30 januari 2016 / 22:56

  Leuk idee! Die blog zal ik graag volgen, zulk leuk speelgoed. En gefeliciteerd met je verjaardag 🙂

 20. 31 januari 2016 / 10:38

  Wat een leuk idee zeg! Helaas krijg ik Dévi nog niet echt aan de Lego, meestal ben ik aan het bouwen en is hij alweer met heel iets anders bezig 😀 Heel veel succes met je nieuwe blog!