Home + Twinning! De sinterklaasoutfits van Milan en Floris!

Twinning! De sinterklaasoutfits van Milan en Floris!

Afgelopen zaterdag vierden wij Sinterklaas en ik had eerder al bij Zeeman twee shirtjes gekocht voor de jongens. Helemaal niet met de bedoeling om ze in matching outfits te steken, maar toen ik bij Z8 twee dezelfde vesten voor ze shopte in de sale, kregen ze onverwacht toch bijna dezelfde outfitjes aan: twinning!

Outfit van Milan

Milan was van top tot teen in het nieuw! De schoenen kochten we laatst op de markt. Hier staat op zaterdag een kraam met merkkleding- en schoenen en dit keer hadden ze ook gave kinderschoenen. Deze echt leren schoenen met nep bont kostten maar €25,-! Eenmaal thuis zagen we de originele prijs en dat was €124,95!

De jeans is van Dutch Dream Denim en kocht ik van de week met 25% korting. Ik geloof dat de originele prijs rond de €40,- lag. Het shirt met ‘Hulp Piet’ is van Zeeman en het vest is van Z8. Deze kostte eigenlijk €59,95 en kocht ik nu voor maar €23,95! Gelukkig hadden ze zowel Milan als Floris’ maat. Die van Floris kostte zelfs €18,95 terwijl hij eerst €49,95 kostte. Ik besloot ze allebei te nemen.

Outfit van Floris

Voor Floris ook een jeans 😉 maar dan een zachte van Noppies. Deze kocht ik tijdens Black Friday en heb je al kunnen zien in die shoplog. Daarop draagt hij ook een Sinterklaasshirtje van Zeeman en daarop dan hetzelfde vest van Z8. Dit is toch té cute?!

Dit is de eerste keer dat ik hetzelfde koop voor de jongens. Er zit nogal een leeftijdsverschil tussen hen, maar ik vind het eigenlijk onwijs leuk om dit voor hen te doen. Niet altijd, maar zo nu en dan kan ik het stiekem toch niet laten denk ik.

We zien het overigens steeds vaker: twinning. Niet alleen met broertjes en zusjes, maar ook met vaders en zoons en moeders en dochters. Er zijn zelfs collecties die daar op in spelen! Wat vind jij van deze trend? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *