Home + Mega Black Friday shoplog voor de jongens!

Mega Black Friday shoplog voor de jongens!

Die jongens van mij groeien hard, veeeeeel te hard. En toen ik zag dat mijn favoriete kinderkledingwinkel hier in de stad mee zou doen aan Black Friday, ben ik er vrijdagochtend meteen heen gegaan. Er werd 40% en 50% korting gegeven op de huidige collectie! ’s Avonds reden we nog naar Rotterdam en ook daar kocht ik nog het een en ander waar geen korting op zat… Kijk je mee naar deze Mega Black Friday shoplog?

Voor Milan

Helaas was bij de winkel hier al heel veel weg in Milans maat, maar toch heb ik nog wat kunnen scoren. Ik kijk nu al naar maat 134! Bizar toch? Dit kocht ik daar:

Ik ben gek op streepjes en kon deze trui van Baker Bridge dan ook niet laten hangen. Hij heeft ontzettend leuke details en staat hem heel leuk. Deze kostte €59,95 en hier kreeg ik 40% korting op.

Hoe mooi is dit Vingino vest?! Deze kostte €59.99 en ook hier zat nu 40% op.

Tot slot kocht ik dit shirt van Petrol Industries voor hem. Ik vond de kleur zó mooi! Deze kostte €34,95 en ook hier kreeg ik weer een korting van 40%.

Bij Zara kochten we dit ’s avonds. Ik wilde nog meer broeken voor hem, maar het was daar zo’n chaos dat we er snel weg wilden. Deze broeken hebben voor hem echt de perfecte pasvorm en kosten maar €17,95! De trui is van de Zara Knit Wear collectie en kost €19,95. Op beide items zat geen korting.

Tot slot zijn we nog bij Name It geweest. Op deze trui zat ook geen korting, maar we vonden de kleuren zo mooi dat we hem toch maar mee hebben genomen. Hij kost €29,99.

Voor Floris

Voor hem heb ik bij de winkel hier in de stad lekker veel kunnen shoppen in maatje 62 en ook weer met 40% korting!

Op de bovenste foto zie je bijna alles wat ik in die winkel heb gekocht, maar ik begin met het jasje op de onderste foto. Deze is van Babyface en kostte €34,95. Hier kreeg ik zelfs 50% korting op! Ik kocht hem alvast in maatje 68 voor de eerste maandjes van 2018.

Hoe schattig is dit bombervestje van spijkerstof?! Hij is van Beebielove en kostte €32,95 en had nu 40% korting.

Deze stoere sweater is van Noppies en kostte eerst €22,95. Ook weer 40% korting.

Dit broekje en omslagtruitje zijn ook allebei van Noppies en kostten allebei €19,99. Met korting shoppen is toch wel heel fijn!

Met dit Noppies broekje heb ik vaker in mijn handen gestaan en toch kocht ik hem iedere keer niet. Nu leek het alsof hij al die tijd op mij had gewacht en kocht ik hem ook weer in maatje 62. Deze kostte voorheen €22,99.

Tot slot kochten we dit truitje bij Name It en ik vond vooral de stof ervan heel erg fijn. Verder is het vooral een heel basic truitje. Hier zat geen korting op en hij kost €16,99.

Dit was wel een flinke shoplog toch? Ik houd van Black Friday 😉 Deze traditie moeten we hier ook ieder jaar voort blijven zetten haha. Wat vind je van onze aankopen en deze Mega Black Friday Shoplog? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

    • 28 november 2017 / 21:14

      Haha ja, het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat 😉 Nee hoor, zo nu en dan mag dat wel en de korting was wel heel fijn.