Home + Tuin make-over | 5x waarom een buitenkleed zo leuk en handig is

Tuin make-over | 5x waarom een buitenkleed zo leuk en handig is

Zoals jullie misschien wel weten zijn wij druk bezig met de make-over van onze tuin. We houden jullie constant op de hoogte van de vorderingen en het einde is in zicht. Nog even en we kunnen deze zomer heerlijk genieten van onze heerlijke nieuwe tuin. Het zware werk zit er dus bijna op en daarna mag ik mij ermee bemoeien, want dan kan er ingericht worden. We hebben al een heel gave loungebank gekocht, maar daar kleden we geen hele tuin mee aan. Dat gaan we doen met verschillende accessoires waaronder verschillende buitenkleden. Waarom? Dat vertel ik je in dit artikel.

#1 | Een buitenkleed staat zo gezellig

We hebben op het stuk terras bij de achterdeur een eettafel staan. Hieronder ligt ook een buitenkleed. Deze leg je niet over de tafel, maar is echt een buiten vloerkleed. Deze ligt dan onder de tafel en het staat meteen een stuk gezelliger. Het geeft warmte en sfeer en de kleuren in het kleed kun je weer terug laten komen in de andere accessoires of zelfs in de muur. Wij hebben bijvoorbeeld een buitenkleed met okergeel en we gaan ook een muur in die kleur verven.

#2 | Geen gedoe met blote voeten en hete tegels

Herken je dit? Je zit op je loungebank in de tuin, blote voeten en je wilt wat voor jezelf inschenken op de tafel voor je. Je zet je voeten op de grond en… AUW! Daar had je even niet over nagedacht, maar man wat zijn die tegels heet. Met een buiten kleed heb je daar totaal geen last van 😉

#3 | Het voelt zo fijn

Dit is een vervolg op het punt hierboven, maar een buiten vloerkleed voelt zo fijn aan je voeten. Het is lekker zacht en op de één of andere manier zit je dan toch lekkerder in je tuin.

#4 | Het geeft een instant vakantiegevoel

Heb je weleens gekeken naar een bohemian buiten tapijt? Als je deze in de tuin legt en het afmaakt heb je iedere keer als je je tuin in loopt een vakantiegevoel. En dat het hele jaar door. Met een gezellige tuin ben ik, zeker met mijn heimwee, nog blijer dan met een vakantie. Ik weet dat niet iedereen dat heeft, maar ik kan echt heel erg genieten van een prachtige tuin.

#5 | Je hebt er het hele jaar door plezier van

Wij hebben ons buitenkleed vorig jaar gekocht en deze het hele jaar door laten liggen. Het kleed heeft al veel te verduren gehad; zon, regen, sneeuw, de hele mikmak. Toch is hij nog steeds erg mooi en kunnen we deze gewoon laten liggen. Omdat we nu weten dat dat kan, durven we het ook aan om een tweede te kopen voor bij de loungebank. Als we dan nog een paar mooi dagen hebben in het najaar, staat het ook nog gezellig als we dan nog buiten willen zitten.

Hebben jullie een buitenkleed? Zo ja, waarom vinden jullie deze zo fijn? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *