Home + Trend | Wijde broeken voor jongens: leuke en budgetvriendelijke modellen

Trend | Wijde broeken voor jongens: leuke en budgetvriendelijke modellen

We moesten even van ons skinny jeans geloof af, maar inmiddels hebben de wijdere jeans hier in huis hun intrede gedaan. Althans, voor de jongens dan. Ik blijf vasthouden aan mijn skinny jeans en flared broeken 😉 Het was even zoeken naar modellen die niet té wijd zijn en het liefst ook nog een leuk prijsje hebben. Voor Floris kocht ik er één en voor Milan drie (hij had sowieso nieuwe broeken nodig) en wat staan ze leuk. Hoog tijd om deze leuke en budgetvriendelijke modellen met jullie te delen.

Wijde broeken voor jongens

Voor Floris kocht ik deze jeans bij HEMA. Het is het model ‘kinderjeans straight fit blauw’ en ik heb hier €20,- voor betaald. Op het moment van schrijven is deze te koop met korting en kost hij €15,-. Dat is een koopje! De broek viel wat langer, maar dat vond ik juist wel stoer met zijn Nike Air Max 1 sneakers eronder. De broek is er ook nog in het grijs en volgens Floris zit de broek heerlijk.

Relaxed tapered fit jeans van H&M

Voor Milan kocht ik deze tapered fit jeans van H&M. Deze is er in veel kleuren en wassingen. Dat is fijn, want wij begonnen met één broek om het model bij hem te testen, maar al snel vroeg hij om een paar kleuren erbij omdat ze zo lekker zitten. Deze broeken kosten €24,99 per stuk. Milan draagt ze hier ook met zijn Air Max 1 sneakers, maar ik vind deze broeken bij hem juist zo leuk staan met zijn hoge Jordans bijvoorbeeld. Ach, het kan allemaal en ik vind ook deze broeken echt heel leuk staan.

Je shopt alle modellen van H&M hier.

Original fit jeans van Zara

Van Zara vind ik de original fit een mooie, wat wijdere pasvorm hebben. Deze is – denk ik – vergelijkbaar met die van H&M. Dit model van Zara is er ook in een aantal kleuren en is net even wat goedkoper dan die van H&M. Deze kosten namelijk €22,95. Ik denk dat ik hier nog even ga shoppen voor Floris, want die zou er graag ook nog een kleur bij willen, net als zijn grote broer 😉

  • Je shopt de original fit jeans hier.

Wat vind jij van deze wijde broeken trend bij jongens? Ik vind het toch wel erg leuk!

liefs

Bol AlgemeenBol Algemeen

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *