Home + Wat trek je je zoon aan tijdens Koningsdag?

Wat trek je je zoon aan tijdens Koningsdag?

We kunnen er niet omheen en over twee weken is het weer zo ver; Koningsdag! Ik hoop dat het weer goed is, want ik vind het altijd zo’n gezellige dag. Iedereen is dan vrolijk en het hele land viert feest, geweldig toch?

Ook de winkeliers spelen er op in met allerhande shirtjes, kroontjes, vlaggetjes etc. Maar om nu te zeggen dat ik dat allemaal zo leuk vindt… Niet echt moet ik eerlijk bekennen. De andere kant is dat ik zelf die dag wel de vlag uithang en ik het leuk vind om er wat betreft kleding voor Milan wel iets mee te doen. Maar wat dan? Ik kies dan namelijk liever voor iets dat hij daarna ook nog gewoon door kan dragen in plaats van zo’n shirtje wat je daarna toch niet meer aantrekt.

Ik ben eens gaan rondkijken en vond eigenlijk best veel leuke oranje kinderkleding. Daar kun je lekker mee combineren en is de rest van het voorjaar en de zomer nog nog ontzettend leuk om aan te trekken. Ik maakte de volgende collages:

Milan zijn lievelingskleur is oranje (vraag me niet waarom, maar het is zo haha) en toen hij deze collage zag vroeg hij ook echt of hij deze bodywarmer mocht hebben. En het is dat hij er al twee heeft, maar anders had het wel echt een goede keuze geweest. In combinatie met deze stoere items, die je ook weer eindeloos combineert met andere kleding, heb je toch een heel gave Koningsdag outfit? Al deze items zijn van Zara.

Mocht het nu iets warmer zijn is deze outfit wel heel erg gaaf! Ik ben vooral heel erg fan van de broek, die vind ik zó ontzettend leuk! Ook in de band van het hoedje zit wat oranje dus als je zoon op een kleedje in de felle zon zit, is hij ook nog beschermd tegen de zon. Ook deze items zijn van Zara.

En mocht het nu helemaal niet zo warm zijn, maar wel droog, is dit de ideale outfit. Nu heeft de jas helemaal niets te maken met Koningsdag, maar er zit wel wit en blauw in. Dit combineert weer heel mooi met het oranje bloesje waar deze kleuren ook in verwerkt zitten. Ik vind de high school look wel erg leuk, ook met deze schoentjes. Deze items vind je bij Mango.

Oké, wij zijn klaar voor Koningsdag en nu maar hopen dat het weer een beetje meezit. Wat zijn jullie plannen voor deze dag? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Nicky
    20 april 2016 / 12:25

    Wauw kwam op je blog via het artikel over de denim parka van zeeman (die ik overigens gekocht heb, bedankt voor de tip!).. Maar wat een leuke site 🙂 Ik kom vaker rond kijken hier

    • 21 april 2016 / 07:22

      Wat leuk om te horen Nicky, dank voor je compliment! Kom gerust vaker langs en als je nog een onderwerp mist laat het mij vooral weten 😉