Home + Photodiary | De leukste foto’s van mijn iPhone van afgelopen week!

Photodiary | De leukste foto’s van mijn iPhone van afgelopen week!

Een photodiary ken je vast wel en zijn ook heel erg leuk. Een kijkje in andermans leven is ook erg interessant op de één of andere manier. Toch worden deze foto’s vaak speciaal voor de diary gemaakt en ik wilde het dit keer anders doen. Er zijn namelijk heel veel foto’s die ik gedurende een week maak, maar die ik niet deel op social media. Soms komt het er niet van en een andere keer heb ik net iets geplaatst en wil ik ook geen overkill aan foto’s creëren.

En daarom wil ik vandaag eens een photodiary delen met de foto’s die misschien niet perfect zijn, maar wel een kijkje in ons leven geven. Een foto die je even snel maakt, maar na verloop van tijd weer verdwijnt of zelfs verwijderd wordt terwijl ze eigenlijk best leuk zijn om te delen. Kijk je mee?

Tijd om te shoppen! Sinds een lange tijd weer heerlijk op stap geweest met mijn moeder en Milan. Toen Milan nog niet op school zat gebeurde dit vaker, maar nu Milan op school zit, werk ik op de maandag vaak thuis en plan ik afspraken in. Dat wil niet zeggen dat ik mijn moeder nooit zie, gelukkig wel, maar dit soort dagen zijn wel uniek geworden. Milan werd de kleding op een gegeven moment zat en wilde naar de speelgoedwinkel. Daar spotte hij deze auto en daar moest en zou hij natuurlijk even in zitten. Ik vraag mij altijd af wie dit nu koopt. Dan moet je toch een enorm huis hebben?

Tijd voor een lunch! Milan gaat bij deze broodjeszaak altijd voor een croissant met kaas en ik koos voor een panini met kaas, brie, mozzarella en pesto. Mega machtig en niet ‘dieet-proof’, maar oh, wat was hij lekker! Mijn moeder nam dezelfde. Het was supergezellig!

Alle nieuwe kleren gepast en ook de schoenen alvast maar wat uitlopen. Heb je al gezien dat we heel erg low budget hebben geshopt en we deze schoenen zelfs voor €15 scoorden?  Daarna ga ik heel even op de bank zitten voor het weer tijd is om aan het eten te beginnen.

Hoe leuk zijn deze emoji kussentjes? Ik zag ze in Rotterdam en spotte ze gisteren ook al in Amsterdam. Ze kosten ongeveer een tientje per kussentje. Vind ik toch wel wat aan de prijzige kant voor op Milans bedje, maar ze zijn wel erg grappig.

Milan is de emoji’s al lang weer vergeten en verzint zijn eigen poppenkast. Het was mooi weer en na het eten genoten we van een heerlijk ijsje. Milan had hem in no time op en begon met een poppenkast. Eerst met twee dolfijnen, maar later trok hij echt alles uit de kast, zo schattig! Na afloop wilde hij uiteraard een applaus in ontvangst nemen en het blijkt dat hij ook erg goed kan buigen 😉 Lief! Dit zijn de momenten waar ik zo van geniet, hij is dan zo blij en je ziet hem genieten als we naar hem kijken, onbetaalbaar.

Even wat inspiratie voor de tuin opdoen in het tuincentrum. Daar hebben ze van die te leuke fotopunten waaronder dit strandtentje. Als we nu geen zin meer krijgen in de zomer….

Naast LEGO® is Thomas de Stoomlocomotief ook nog steeds razend populair in huis. En net wanneer je denkt dat hij alle treintjes wel heeft, komt er wel weer een nieuwe uit. Je kunt hem ook niet voor de gek houden, want hij kent ze stuk voor stuk van naam en kent dankzij YouTube ook alle kenmerken. Van zijn eigen zakgeld mocht hij een nieuwe kopen. En betalen doe je natuurlijk zelf 😉

Na alle vrije dagen, begint mijn werkweek in het heerlijke Amsterdam. Dit is nu één van de weinige steden waar ik echt zou kunnen wonen. Op de bovenste foto zie je een stukje van het station. Dit is het zicht van het perron dat ik altijd moet hebben als ik weer naar huis ga en ik vind het zo mooi. Inmiddels kan ik de treintijden en perrons alweer dromen, net als vroeger toen ik nog met de trein naar Groningen ging voor Patrick. Op de onderste foto rijd ik net Amsterdam weer uit.

Dit lijkt heel erg op een contract en dat is het ook! Mamablogger gaat heel erg goed en ik heb lang getwijfeld, maar ga toch samenwerken met een mediabureau! Ik heb hem hier net getekend en hoop hem snel retour te krijgen met nog een handtekening. Wie weet wat het allemaal nog brengt.

Dit was mijn photodiary met foto’s van mijn iPhone afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond om een diary op deze manier te bekijken. Ik hoop het in ieder geval vaker te doen!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 13 april 2016 / 06:18

  Wat leuk die schoenen en dat zo goedkoop! & die smileykussentjes zijn erg grappig! Ik vind het leuk om een diary te lezen:)

 2. 13 april 2016 / 06:22

  Wat leuk van die spontane foto’s. En wat zit Milan in een stoere auto! Die had hij vast wel mee naar huis willen nemen ☺ Gefeliciteerd met de samenwerkingsovereenkomst! Goed gedaan ?

 3. 13 april 2016 / 07:34

  Leuke foto’s! Vooral doe ban je zoon in de auto
  Super joh de samenwerking overeenkomst

 4. 13 april 2016 / 10:37

  Wat een leuke foto’s 🙂 En gefeliciteerd met je samenwerkingsovereenkomst. Liefs Marjon