Home + Wat trek je die kinderen nu aan?!

Wat trek je die kinderen nu aan?!

De ene dag vallen de mussen ’s morgens al dood van het dak en de andere dag is het ’s morgens echt nog fris en loopt de temperatuur langzaam op. En dan heb je nog de dagen dat het de ene dag ruim 30 graden is en de dag erna halen we net aan de 20 graden. Dit is perfect weer om verkouden te worden en dat ben ik dan ook. Ik ben al 1,5 week flink verkouden en mag liever geen medicijnen vanwege de zwangerschap. Ook Milan begon afgelopen week al te snotteren en ik hoor steeds meer mensen en kinderen om mij heen niezen en hoesten. Noem me dan maar een muts, maar ik vind het dan best een dingetje om te bedenken wat ik Milan aan trek.

Ik wil niet dat hij kou vat, maar ik wil ook niet dat hij het op school bloedheet heeft en ’s middags voor gek loopt omdat ik hem te warm heb gekleed.

Uiteindelijk bedacht ik dat laagjes de oplossing zijn!

Laagjes tijdens warme dagen?

Ik breng Milan met de bakfiets naar school. Hij kan prima zelf fietsen, maar we wonen relatief dicht bij school en ze hebben er te weinig plek voor alle fietsen. Het verzoek is dan ook dat als je binnen een bepaalde straal van de school af woont, je de kinderen op een andere manier naar school brengt. Prima, wij hebben een bakfiets dus we zijn snel klaar. Toch vangt hij dan wel alle wind en ’s morgens is dat soms echt koud. Een jas is dan ook weer overdreven, maar een lekker colbertje van sweatstof is dan wel heel fijn!

Dit zomerse colbertje vond ik bij Legends22, net als het gave shirtje. Kleurrijk, fijne stofjes, zomers en vooral heel erg makkelijk!

Zodra het te warm wordt doet hij het colbertje uit, doet hem in zijn rugtas en klaar is hij! Wat betreft de broek, die rol ik op, staat lekker stoer en is niet te koud. Sneakersokjes aan, gekleurde sneakers en hij is klaar voor de dag!

Ben je benieuwd naar de blazer en het shirtje? Kijk dan even bij Legends22 in de webshop, want dit zijn ideale items voor op vakantie!

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Linda
    3 juni 2017 / 08:23

    Geweldig hoe hij poseert! Hij lijkt zich steeds comfortabeler te voelen voor de camera. En hele leuke kleding! Ik ben inderdaad ook voor laagjes; zowel voor bij mijn jongens als bij mijzelf.