Home + Tip tussendoor: de Zeeman jurkjes zijn er weer!

Tip tussendoor: de Zeeman jurkjes zijn er weer!

Het blijkt dat de blogs met de budgetoutfits razend populair zijn, dank jullie wel voor jullie enthousiasme! Toen ik een tijdje terug een blog plaatste met de tip over het low budget Zeeman jurkjes waren er ook veel vrouwen teleurgesteld, omdat ze waren uitverkocht. Helaas werd er toen bericht dat ze niet meer zouden komen.

Toen ik gisteravond eens op de website keek van Zeeman zag ik tot mijn grote verbazing dat ze er weer zijn!

En daarom zit ik nu om 6.15 uur ’s morgens deze tip voor jullie te typen 😉 Ik zou zelf de rode nog wel willen hebben. Ik weet overigens niet of ze alleen online te krijgen zijn of ook in de winkel. Ze kosten in ieder geval weer €5,99, net als de vorige keer.

Ik wil nog wel even benadrukken dat ik op geen enkele manier samenwerk met Zeeman. Ik ben oprecht enthousiast over de Zeeman jurkjes en deel daarom de tip met jullie. Dit betreft dus geen samenwerking.

En ben je benieuwd naar mijn eerder blog hierover? Lees dan even de post over het grijze jurkje.

Fijne dag vandaag!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 13 mei 2016 / 06:54

    Die roodoranje springt er wel tussenuit. Was leuk geweest voor Koningsdag! Zeeman doet het goed zo met de budgetcollectie! Een tijdje geleden was er ook een ware run op de budget trouwjurk. Fijn weekend Marisca!

  2. Lutina
    13 mei 2016 / 11:08

    Ja hoor ik heb er weer 2 gekocht