Home + Tip | Prachtige foto’s voor jullie kerstkaart!

Tip | Prachtige foto’s voor jullie kerstkaart!

Het gaat hier op Mamablogger lekker door elkaar; het ene moment schrijf ik over Pietenplaatjes en het volgende moment ben ik bezig met onze kerstkaarten. Het kwam zo; ik kwam op Instagram Lens Mama Fotografie tegen. Ik zag op een gegeven moment een foto van haar kindje dat uit het raam kijkt en de kerstman weg ziet vliegen in de arrenslee. Ik was op slag verliefd op die foto, dat wilde ik ook!

De foto met de arrenslee

Ze had een mooie aanbieding voor de foto met de arrenslee, deze kon je voor €15,- laten maken (ik weet overigens niet wat de kosten nu zijn). Ik vind dat echt niet veel voor zo’n prachtige foto en een mooie herinnering. We hebben thuis zelf de foto gemaakt van de jongens die uit het raam keken. Patrick stond stiekem om het hoekje om Floris op de juiste manier te laten kijken. Deze foto’s heb ik naar Corina van Lens Mama gestuurd en binnen twee dagen had ik deze prachtige foto al binnen!

De foto zoals we hem thuis maakten

Ik was heel benieuwd wat Corina van deze foto zou maken. Ik had namelijk alle spulletjes van de vensterbank gehaald; het licht was niet zo mooi, want buiten was het grauw en rommelig en ik irriteerde mij aan de verwarming onder de vensterbank.

Dit werd de kerstfoto

Moet je kijken, dit is toch niet normaal! Dit is zo’n prachtige foto geworden en het is zo ongelooflijk knap als je dit kunt! Wij zijn helemaal weg van deze foto!

De foto met de sneeuwbol

Ik vertelde Corina dat ik er zo blij mee was, dat ik er een blog over wilde schrijven. Zij vertelde dat ze nog een kerstfoto kon maken, namelijk eentje met de sneeuwbol. Deze kreeg ik van haar cadeau voor het schrijven van de blog. Onwijs lief en zo zie je hoe een kleine samenwerking ook tot stand kan komen.

Voor deze foto hadden we echter minder tijd en deze maakten we op de eettafel. Ik heb hem echter niet meer bewaard omdat het niet de meest scherpe foto’s waren. Toch wist Corina er iets van te maken en hoe!

Dit is toch gewoon magisch?! Wij gaan twee verschillende kerstkaarten laten maken met deze foto’s en zijn zo ontzettend blij met het eindresultaat! Bedankt Corina van Lens Mama Fotografie voor het maken van deze prachtige foto’s!

Mochten jullie ook op zoek zijn naar zo’n unieke foto? Dan weet je nu waar je moet zijn 😉

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Anja
    1 december 2018 / 14:43

    Wauw, echt prachtig!! Dit ga ik onthouden voor volgend jaar als mijn zoontje wat groter is.

  2. 2 december 2018 / 09:23

    Ontzettend leuk! Ze heeft er zeker iets moois van gemaakt.