Home + Even bijkletsen | Wat vliegt de tijd!

Even bijkletsen | Wat vliegt de tijd!

Door de drukte had ik afgelopen week nauwelijks tijd om vooruit te schrijven. Gevolg; heel adhoc een artikel schrijven omdat er anders helemaal niets online komt. Dat gaf mij wel te denken, want het is een hele tijd geleden dat ik jullie heb bijgekletst over alles wat ons bezig houdt in huize Mamablogger. Hoog tijd voor een update!

Stuiterende kinderen vanwege Sinterklaas

Welke ouder herkent dit momenteel niet? De kinderen zijn in de ban van Sinterklaas en hoe! Het Sinterklaasjournaal wordt hier minstens drie keer gekeken, de site van het Sinterklaasjournaal staat in Milans favorieten en de spanning voor pakjesavond neemt alleen maar toe. Zal het allemaal wel goed komen en wat zit er in de zak? Voor Milan is dit het laatste jaar en in januari/februari vertellen we hem het geheim van Sinterklaas. Ik ben heel benieuwd hoe hij daarop zal reageren. Daarom genieten we er nu nog extra van en doen we van alles wat met Sinterklaas te maken heeft. Zo zijn we hier in het museum naar het ‘Huis van de Sint’ geweest en zondag gaan we naar de enige, echte Pakjesboot 12. Het is zo’n fijne tijd!

Werk, werk, werk

Op het werk is het ontzettend druk, maar ook heel erg leuk. Het pand waarin we zitten is pas verbouwd en we hebben echt een mooie plek gekregen. Milan, Floris en de kinderen van collega’s mochten afgelopen woensdag een kijkje nemen tijdens het Sinterklaasfeest. Samen met nog een aantal collega’s hebben we dit in een paar weken georganiseerd en wat was het fantastisch! De kinderen vonden het erg leuk om te zien hoe het was geworden en het bureau van mama is wel erg interessant natuurlijk. Volgens Milan heb ik een ‘lekker plekkie’. Dat klopt helemaal!

Mamablogger

Met Mamablogger gaat het ondertussen ook heel erg goed! Het is enorm druk met bezoekers en ik ben blij dat jullie mij zo goed weten te vinden. Ik probeer creatief te zijn wat betreft onderwerpen en mij te onderscheiden van andere bloggers. Naast Mamablogger werk ik natuurlijk nog 32 uur en ik heb het vaker gezegd, maar ik denk dat dat mij onderscheid van veel andere bloggers. Daarnaast komt er iedere dag een artikel online en ik hoop dat jullie blij zijn met de variatie daarin. De ene keer een DIY, de andere keer outfitfoto’s (die we maken op verschillende locaties), persoonlijke stukken, werkgerelateerde blogs en lifestyle items. Kortom, alles komt voorbij en ik hoop echt dat jullie weten dat ik daar heel veel moeite voor doe. Als er een gesponsord artikel online komt, plaats ik er altijd eentje bij en eigenlijk hoop ik gewoon dat jullie weten dat ik niet “zomaar een Mamablogger” ben.

Weg met Kerst

Verder blijft het de komende tijd gewoon heel erg druk en kijken we enorm uit naar de Kerst. Dan zijn we lekker weg (gelukkig wordt er goed om ons huis gepast, want Kerst vieren in onze stad is ook heel erg leuk) en hoeven we even helemaal niets. We zitten in een heel luxe hotel met heerlijk eten en alles is daar Kerst. Heerlijk!

Verder wilden we met oud & nieuw nog weg, maar we waren te laat met zoeken waardoor we niets meer konden vinden. Mochten jullie nog een tip hebben…

De laatste weken van het jaar

De laatste weken van het jaar gaan in en dit jaar is voorbij gevlogen! Dat komt denk ik ook door het prachtige weer dat we hebben gehad, maar wat ging de tijd hard. Er is een hoop gebeurd. Ik ben meer gaan werken waardoor ik mij op mijn werk heb flink heb kunnen ontwikkelen, Patrick nam ouderschapsverlof op, Mamablogger ging als een malle en ondertussen deden we onwijs veel leuke dingen.

De komende weken staan natuurlijk de feestdagen voor de deur, maar we gaan nog een fotoshoot doen, hebben een premiere in Tuschinski Amsterdam, gaan naar de schouwburg voor een kerstvoorstelling en hier in Gouda worden nog leuke dingen georganiseerd waaronder Kaarsjesavond. Kortom, we zijn van plan er een mooie laatste maand van te maken!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Linda
    30 november 2018 / 08:14

    Klinkt goed en gezellig!
    En wat een onwijs gave foto van je kinderen met die kerstman!

  2. 30 november 2018 / 08:27

    Klinkt als een heerlijke maand! Ik hou van december haha. Wij hebben nog niet mega veel plannen, maar het is uberhaupt al druk met schoolafspraken, kerstdiners, nieuwjaarsborrels enz.